Дитячий світ: острів дитинства зараз. . й

Я був у Москві (то столиця нашої загальної Батьківщини) один раз. І було досить далеко в 1989 році.
Один з найяскравіших вражень для 8-річного хлопчика з невеликого провінційного міста України був візитом до дитячого світу.
Про те, що я шокував нічого.

А тепер, завдяки Антону Білицького, ви зможете побачити стан, в якому зараз знаходиться цей острів дитинства.

Ось 17 фото.

Це те, що він використовується для перегляду.

І ось
На реконструкцію закрило 2,5 роки з будівлі дитячого світу в Люб'янській. Я був удачливий бути всередині сьогодні. Очікується побачити підпілля гістьників - я бачив величезні шляхетні руїни.

Будівля дитячого світу була побудована за проектом архітектора А.Душкіна та зведена на місці Любянського проходу, з частковим використанням його фундаментів та засклених підвалів. У зв'язку з тим, що цей фундамент і підвали тепер викликають багато проблем при реконструкції.

No 4

Це те, що в останні роки вся будівля. З червоної бесіди я дізнався, що в разі Дитячого Світу не буде простіше, але більш правильним для демонстрації все це і побудови нового.

Не було будівельних відходів – це згортання.

-2 поверх. Чудова акустика – ви можете буквально бути в наступних кімнатах, але ви не зможете розбити один на одного.

І це заморожування в підвалі. Немає вітру, але він холодний, ніж зовні.

Зігрівається.

No 10

Цей сноудрфт - це склепіння над головним залом дитячого світу. Не передбачено, що дах повинен бути якось очищеним, але забезпечені потужні конструкції для підтримки склепіння. По суті, ці конструкції відпочивають на стінах, які дуже розтріскуються. Якщо будівля не була закрита для ремонту і не була закріплена металевими стяжкими по всій площі, не дуже приємний інцидент міг відбуватися в самому центрі столиці.

До речі, склепіння, яке видно в великому залі, не те ж саме, на якому розташована ця гора снігу - між ними 2-3 метрів, як і раніше займають різні зміцнюючі споруди.

No 12

No 13

No 14

No 15

No 16

No 17. Тепер подивіться на першу фото теми. І це один.
Це те ж саме місце...

Джерело: