Стаффа, вотер Фінгала

Електронна пошта:

Персонал (перекладений з Старої Норвезької "острів стовпців") - вулканічний острів, що входить до складу Іннерційних гібридів.
Для загального публіки, штаба була «розкрита» в 18 столітті видатним природничим, ботанським і громадським діячем Сірим Йосипом Банками, які порівняли острів базальтових колон з Лувром в Парижі і римським собором св. Петра – і не на користь останнього.
Найкрасивіші місця Великої Британії надали штати.
Ну, я, в свою чергу, досить впевнений, що це чужорідна основа, яка іноземці не турбувалися, щоб правильно камуфляж. Суддя для себе.

2,2 км Відчужна база розташована дуже стратегічно: десять кілометрів від великого сусіднього острова Мул. З одного боку - рука в населених пунктах, якщо ви раптом хочете піти покупка. З іншого боку, на відстані 10 км від моря. Навіть сьогодні острів може бути досягнутий тільки спокійним морем - що відбувається в цих частинах дуже рідко. Додати в цю невиліковну погоду, примарно вітру з густами до 100 км / год і не місць для док. Не дивно, що останніми мешканцями втекти з острова вже в 18 столітті: важко постійно жити на десятці земель розміром в 30 гектарів, на яких не зупиняється роар пускових каштанів, з яких можна на краще пару місяців на рік.

У разі відсутності місцевого населення були побудовані іноземці: підстава має десятки в’їздів, які розшифровуються як печери. Найвідомішими з них є Печера Фінгаль, тому названі не так багато, тому що відвідувачі часто ковзають в ній (який також факт), але на честь гіганта Фінгаль (який, ймовірно, також з хорошою причиною, був викликаний так), герой Гаельського і Ірландського епіка. Печера Фінгаль (зображена нижче) - це єдиний, що кілька відвідувачів до острова можна дістатися пішки на вузькому шляху зламаних шестигранних стовпів (зображений вище). Решта песера доступна тільки з води.

3. У Baidarka - найкращий спосіб вивчення персоналу. Одні 10 км один спосіб - і всі печерні чудеса відносяться тільки до вас. Головне - вгадати з погодою, яка тут легко змінюється від сонячного дощу і назад в кілька півгодини.

4. У На правому боці печери є кінець тільки шляху на острів. 99% відвідувачів зменшують свої враження від острова до проходження шляху. Решта 1% з якоїсь причини піднімає крутий скелі вздовж крутого підйому на верхню плоску частину острова і блукає безперечно через навколишнє середовище. Ви можете обійти ці дуже близько в годину: окружність острова менше 4 км. Тим не менш, немає сенсу в цій дії: відчуження дійсно пов'язані з камуфлягами все і навіть красивими видами зверху є мінімальні. Однак, якщо ви любите, особливо концентровані, то незабаром або пізніше ваше перебування буде винагороджено, і ви будете практично талії вниз в єдине джерело свіжої води, що знежирюється травою на острові. Не прогуляйтеся поодинці.

5. Умань Печера Фінгалова - близько 20 метрів у висоту і довжиною понад 70 метрів. Базальтові стовпчики, які утворюють печеру незвичайно міцні. І вони вкрай слизькі - як я особисто бачив, практично висить камеру.

Тим не менш, перед печерою отримала своє нове «травматичне» ім’я, його назвали Уам-Бінн - «мелодична печера». Дуже незвичайна акустика, і хвилі, що розгортаються в глибини печери, створюють дивний, незрівняний звук. Фелікс Мендельсон, який відвідав печеру в 1829 році, був так вражений резонансним диханням печери, яку він писав самостійно, досить неземно в звукі, перенапруження «Хібріди» (або «Фінгальна печера»). Після європейського тріумфінгу "Гібрид" Персонала сьогодні стала відомою: тут побували Юлі Верн і Джон Кеца, Тернер і Госпо Тенісон, Девід Livingston і Роберт Луї Стівенсон, Вальтер Скотт і навіть Королева Вікторія з князем Альбертом. Аліса Ліделл – прототип дівчини Аліса від «Вондерланд», також відвідав острів, який символічно: більш чарівне місце в Великобританії все ще потрібно шукати. Тим не менш, всі ці знамениті люди, немовляті, не зробив острів ще один туристичний рай: отримати там все ще складно – і дуже дорогі.

р.

6. Жнівень

7. Про нас Цей "Шеферд" - купівля базальтових стовпчиків, видно тільки на повній низькій припливі. Хто саме вівчарки залишається таємницею. До кінця XVIII ст. на острові збереглися три дерші, які пізніше заміщалися козаками, а коли козаки ковтають до материка, монахи з Йона привозили невелику, але замкнену групу овець тут. Вівці, однак, також не лінгвісти і останні два ст. Персонала повністю ліва до гул, труни і інших невибагливих перованних тварин.

8. У Незважаючи на те, що не існує постійних мешканців на Штабі, острів, як і все в британському впливі, завжди був приватним і часто змінений руки. Нарешті, в 1986 році, його останній власник, Jock Eliot Jr., американський, дав острів Національній трасі Шотландії в подарунок 60-й день народження дружини. І в той час, коли ви шукаєте з'єднання з причинами, я додаю, що в обміні, вдячний фонд присуджував 60-річний екс-власник острова звання «Хонорський опікунт Персоналу». Що таке еквівалентний обмін? В першу чергу я підозрю, що ексцентричний Янке, просто позбавлявся від некомерційного майна, на якому місцевий консервативний уряд неприйнятно підняв податок на землю.

9. Навігація За легендою, гігант Фінгаль - у вільний час від міжпланетних рейсів, звичайно - збудована величезна дорога до Ірландії з шестигранних стовпів. Залишки гігантських конструкцій даної дороги все ще прилипають з води в місцях. Що ви думаєте, що бігова дорога теж?

10.

р.

11. Хто говорить всі іноземці гуманоїдні?

12. Хто говорить іноземці повинні бути ссавці?

13. Маккінн Печера, названа одним з абботів з острова Іона. З довжиною близько 107 метрів печера є однією з сотень найбільших морських печер світу. Для того, щоб потрапити всередину, непристойно для печери, можна тільки каяк або купатися.

14. Один з небагатьох місць на острові варто сходження. Поїхали, щоб побачити химерну берегову лінію, я не рекомендував: приплив тут відбувається швидше, ніж деякі туристи керують підйомом найближчої економії скелі.

15.00 р.

16.00 р. У мене є кілька архітекторів у своїх друзів, які періодично збивалися про непрофесіоналізм у сучасному будівництві. Хочу запевнити вас з цим фото: якщо ви прихильнитеся до моєї версії, то проблема побудови шламів набагато ширше нашої планети. Якщо ви не стикалися з ним, можливо, природа сама проти зайвої користі і симетрії?

Коста-Айленд. Печера на далекому праві - Будинок Фінгаль. Дике, захоплююче місце. Неземно.

Зареєструватися

Джерело: