Стаффа, вотер Фінгала

Електронна пошта:

Персонал (перекладений з Старої Норвезької "острів стовпців") - вулканічний острів, що входить до складу Іннерційних гібридів.
Для загального публіки, штаба була «розкрита» в 18 столітті видатним природничим, ботанським і громадським діячем Сірим Йосипом Банками, які порівняли острів базальтових колон з Лувром в Парижі і римським собором св. Петра – і не на користь останнього.
Найкрасивіші місця Великої Британії надали штати.
Ну, я, в свою чергу, досить впевнений, що це чужорідна основа, яка іноземці не турбувалися, щоб правильно камуфляж. Суддя для себе.

Стаффа, вотер Фінгала

2,2 км Відчужна база розташована дуже стратегічно: десять кілометрів від великого сусіднього острова Мул. З одного боку - рука в населених пунктах, якщо ви раптом хочете піти покупка. З іншого боку, на відстані 10 км від моря. Навіть сьогодні острів може бути досягнутий тільки спокійним морем - що відбувається в цих частинах дуже рідко. Додати в цю невиліковну погоду, примарно вітру з густами до 100 км / год і не місць для док. Не дивно, що останніми мешканцями втекти з острова вже в 18 столітті: важко постійно жити на десятці земель розміром в 30 гектарів, на яких не зупиняється роар пускових каштанів, з яких можна на краще пару місяців на рік.

У разі відсутності місцевого населення були побудовані іноземці: підстава має десятки в’їздів, які розшифровуються як печери. Найвідомішими з них є Печера Фінгаль, тому названі не так багато, тому що відвідувачі часто ковзають в ній (який також факт), але на честь гіганта Фінгаль (який, ймовірно, також з хорошою причиною, був викликаний так), герой Гаельського і Ірландського епіка. Печера Фінгаль (зображена нижче) - це єдиний, що кілька відвідувачів до острова можна дістатися пішки на вузькому шляху зламаних шестигранних стовпів (зображений вище). Решта песера доступна тільки з води.

Стаффа, вотер Фінгала

3. У Baidarka - найкращий спосіб вивчення персоналу. Одні 10 км один спосіб - і всі печерні чудеса відносяться тільки до вас. Головне - вгадати з погодою, яка тут легко змінюється від сонячного дощу і назад в кілька півгодини.

Стаффа, вотер Фінгала

4. У На правому боці печери є кінець тільки шляху на острів. 99% відвідувачів зменшують свої враження від острова до проходження шляху. Решта 1% з якоїсь причини піднімає крутий скелі вздовж крутого підйому на верхню плоску частину острова і блукає безперечно через навколишнє середовище. Ви можете обійти ці дуже близько в годину: окружність острова менше 4 км. Тим не менш, немає сенсу в цій дії: відчуження дійсно пов'язані з камуфлягами все і навіть красивими видами зверху є мінімальні. Однак, якщо ви любите, особливо концентровані, то незабаром або пізніше ваше перебування буде винагороджено, і ви будете практично талії вниз в єдине джерело свіжої води, що знежирюється травою на острові. Не прогуляйтеся поодинці.

Стаффа, вотер Фінгала

5. Умань Печера Фінгалова - близько 20 метрів у висоту і довжиною понад 70 метрів. Базальтові стовпчики, які утворюють печеру незвичайно міцні. І вони вкрай слизькі - як я особисто бачив, практично висить камеру.

Тим не менш, перед печерою отримала своє нове «травматичне» ім’я, його назвали Уам-Бінн - «мелодична печера». Дуже незвичайна акустика, і хвилі, що розгортаються в глибини печери, створюють дивний, незрівняний звук. Фелікс Мендельсон, який відвідав печеру в 1829 році, був так вражений резонансним диханням печери, яку він писав самостійно, досить неземно в звукі, перенапруження «Хібріди» (або «Фінгальна печера»). Після європейського тріумфінгу "Гібрид" Персонала сьогодні стала відомою: тут побували Юлі Верн і Джон Кеца, Тернер і Госпо Тенісон, Девід Livingston і Роберт Луї Стівенсон, Вальтер Скотт і навіть Королева Вікторія з князем Альбертом. Аліса Ліделл – прототип дівчини Аліса від «Вондерланд», також відвідав острів, який символічно: більш чарівне місце в Великобританії все ще потрібно шукати. Тим не менш, всі ці знамениті люди, немовляті, не зробив острів ще один туристичний рай: отримати там все ще складно – і дуже дорогі.

Стаффа, вотер Фінгала р.

6. Жнівень

Стаффа, вотер Фінгала

7. Про нас Цей "Шеферд" - купівля базальтових стовпчиків, видно тільки на повній низькій припливі. Хто саме вівчарки залишається таємницею. До кінця XVIII ст. на острові збереглися три дерші, які пізніше заміщалися козаками, а коли козаки ковтають до материка, монахи з Йона привозили невелику, але замкнену групу овець тут. Вівці, однак, також не лінгвісти і останні два ст. Персонала повністю ліва до гул, труни і інших невибагливих перованних тварин.

Стаффа, вотер Фінгала

8. У Незважаючи на те, що не існує постійних мешканців на Штабі, острів, як і все в британському впливі, завжди був приватним і часто змінений руки. Нарешті, в 1986 році, його останній власник, Jock Eliot Jr., американський, дав острів Національній трасі Шотландії в подарунок 60-й день народження дружини. І в той час, коли ви шукаєте з'єднання з причинами, я додаю, що в обміні, вдячний фонд присуджував 60-річний екс-власник острова звання «Хонорський опікунт Персоналу». Що таке еквівалентний обмін? В першу чергу я підозрю, що ексцентричний Янке, просто позбавлявся від некомерційного майна, на якому місцевий консервативний уряд неприйнятно підняв податок на землю.

Стаффа, вотер Фінгала

9. Навігація За легендою, гігант Фінгаль - у вільний час від міжпланетних рейсів, звичайно - збудована величезна дорога до Ірландії з шестигранних стовпів. Залишки гігантських конструкцій даної дороги все ще прилипають з води в місцях. Що ви думаєте, що бігова дорога теж?

Стаффа, вотер Фінгала

10.

Стаффа, вотер Фінгала р.

11. Хто говорить всі іноземці гуманоїдні?

Стаффа, вотер Фінгала

12. Хто говорить іноземці повинні бути ссавці?

Стаффа, вотер Фінгала

13. Маккінн Печера, названа одним з абботів з острова Іона. З довжиною близько 107 метрів печера є однією з сотень найбільших морських печер світу. Для того, щоб потрапити всередину, непристойно для печери, можна тільки каяк або купатися.

Стаффа, вотер Фінгала

14. Один з небагатьох місць на острові варто сходження. Поїхали, щоб побачити химерну берегову лінію, я не рекомендував: приплив тут відбувається швидше, ніж деякі туристи керують підйомом найближчої економії скелі.

Стаффа, вотер Фінгала

15.00 р.

Стаффа, вотер Фінгала

16.00 р. У мене є кілька архітекторів у своїх друзів, які періодично збивалися про непрофесіоналізм у сучасному будівництві. Хочу запевнити вас з цим фото: якщо ви прихильнитеся до моєї версії, то проблема побудови шламів набагато ширше нашої планети. Якщо ви не стикалися з ним, можливо, природа сама проти зайвої користі і симетрії?

Коста-Айленд. Печера на далекому праві - Будинок Фінгаль. Дике, захоплююче місце. Неземно.

Зареєструватися

Стаффа, вотер Фінгала

Джерело: