Де хмари застигати на землі.

Трохи фото і текст про новорічні свята. Я працюю повільно, будь ласка, не зламаю колекцію. Я відмітив кінець.

Якщо ви думали, що я був великим вболівальником зимових свят, ви були неправильними. Я виріс у степу, на берегах Каспійського моря, де взимку ніколи не буває, і я глибоко небайдужий до чарівності всіх зимових розваг. Я люблю тепло, море, пісок і сонце. «Чому ви пішли на гірськолижний курорт?» – вірно попросити мене деякі kamrads. І якщо я можу сказати, що я шукаю нові відчуття, ви не повинні вірити мене. Вони просто не запитували мене багато, але вони кладуть мене на поїзді і подали мені захід. Варшава привітала з чорним фартухом і сірим небом. Я повинен повідомити вам.

Р

Ну, вело з Сталіна.

Найстрашніше, що я мав досвід під час цієї поїздки був двостороннім трансфером з Варшави до Зеленця. Я хочу, щоб я був відомий перед тим, як я погодився на цей вид бджільництва. Зима і брудні вікна таксі немає.

Дуже сподобалося місце. По дорозі. Цей гірськолижний курорт особливо захищений від російських туристів. Прийміть до нього дуже складно. І вся послуга, абсолютно все, будується виключно для обслуговування місцевого населення. Що таке валютний обмін на п'ятнадцять, FIFTH, кілометри від готелю!!!

Готель "Схаротка" - це комплекс будівель, що об'єднані тільки загальним власником. Ми проживали в Villa Olivia, яка була частиною готелю. Як виглядає він зовні:

Все всередині невелике і затишне.

Через свою природну скромність, або просто через мій вроджений жилет, я зарезервував найменший і найдешевший номер. Охолоджуйте його. Відмінність найдешевших і найдорожчих номерів становить 80 євро. Пінгні! Насправді це дійсно дешево.

р.

й

І традиційна, провокативна фото.
Якщо ви подивитеся вікно...

Потім можна відразу побачити стежки для новачків.

Я не експерта з катання на лижах. Ви навіть можете сказати більше! Я дійсно, не схожий на ці лижі. Але навіть я, загальний смоктати, зрозумів, що це було правильне місце.
Гірськолижний курорт Зеленець призначений для новачків і... Шити! Я не знаю, що це називається професійною мовою. Але тридцять, тридцять! На кілометрі схилів - це захоплююча навіть не професійна!

На ніч підсвічуються схили. Видовище - це непристойна краса.

І це дійсно красива.

й

й

1048000

й

Все дешево. Всі Оренда лижного спорядження за сім днів - 1500 рублів (!) Давайте професіоналам виправити мене, але в Москві такі ціни просто не існує! Їжа рясна і знову дешева. Не можна вечеряти або повечеряти. Багато кафе і ресторанів, де за п'ять сотень рублів можна їсти і пити в ягняти. Про нас

Додано до [mergetime]1296386410[/mergetime]
Я тут. Вони звернулися до батьківської зустрічі. Примушені основні. Не торкайтесь. Тут багато фотографій.

Продаж. Сорочка для паузи.
Дуже гостинний, дуже затишний курорт. Дуже обережно і сумлінно. Я, московський маніак, який не змінив мій годинник, пішов і дивився це диво на шість ранку місцевим часом. І вони вже працювали в часі.

Додано до [mergetime]1296401658[/mergetime]
Тут вони впораються і готують, і розмішують, поки туристи сплять. Не вірний туризм. Я зустрілася з п'ятьма ранку, і прогулялася.

р.

Відправити тему. Тепер перша передача пам'яті Володимира Семеновича Висоцького. Його день народження сьогодні. Вічна слава, пам'ять... Я не можу писати спокійно... Кріплення. Він співає любов'ю баладу.

р.

Це "Cinema Panorama" тридцять років тому. Найвища фігура радянського кіно, за те, що він потім, проти всіх коефіцієнтів, знятих цією програмою. Багато дітей не розуміють мене зараз. І я не можу продовжити своє повідомлення. Я кляжу...

Ну, я не знаю про вас, але я просто кинувся на цьому шоу. Товсті роки тому Ельдар Рязанов зміг привезти його на екрані телевізора. Я побачила своє життя потім. За три години Володія санг розповіла про життя, про свою роботу. На власній, не ведучих, без кураторів! Померти всі попи!
О, якщо тільки Висоцький жив зараз.
Креатор, співак, поет і бард,
Таганський етап.
Я повернувся з хвилюванням.
І ще раз, я б поламав наш мир,
Зняти святого пам'яті,
Його франтична клапа.
І Хамлет з долею.
Якщо був російський Данко,
Двокімнатна квартира,
Зустрінемо два полюгани.
І знову змусити світ.
Це буде звучати як нуман голос.
(Він санг з гномом. Він вовк.
І вони не сподобаються вічної дружби.
Ті, хто розширив свій талант.
Він розширить масову культуру.
Я хочу зустріти шоу-шут,
І гало самоклеєного гуру.
Вони висять з вуха.
Його хизання chansons
Не втомлюйте тепло.
І пристрасті.
Ми ніколи не забуваємо в рум'янці.
Він назвав, з словами, що були дивовижними.
Заспокоїти серце на шматки.
Один з них, лідер без упаковки,
Я витягував червоні прапори.
Він був дов'язаним сльозом.
Садовий макіяж обличчя,
А ніч схожа на завісу,
Я не приховує співачки.
Поет країни, співак свободи,
Дотримуючись всіх Московських,
Це буде наука народу.
Його надія жива.
Так, будинок на Оперто Герцен.
Він не був запрошений до своєї групи,
Поезія другої копти
Розглядання пісні.
Як harp strings, нерви ранг.
І під чужим ременем, успіхом.
Андрій сказав: "Я перший."
Євген: "Я перший!"
І в той час був цей аргумент м'якоть,
Доля герба:
Він дивився на них з неба.
Алас, не допущений до Союзу.
Німецька брала своє місце.
З усіх боків він залишається.
Грім імітації протесту
До трихордового аніме.
Паризь прислухав його. І Бруклін.
Він відірвав і розтирається.
Він був поетом з великим листом.
Бог поцікав його.
Вони падають на схил, а потім через цей міст і йдуть.

, Україна

І найпримітнішим є церква.

й

Поблизу, майже на маршрутці випіканки. Це просто красива. Все мило і приємно.

й

Всі попередні фотографії були зроблені в той же день. У день, коли немає хмари... По суті, це завжди схоже:

521966

й

й

Додано до [mergetime]1296409910[/mergetime]
Завжди хмари. Так потужний і постійний, що я не ризикував отримати фото, тому що я боївся за техніку.

З тих пір, як ми були близькими до Чехії, поїздка до Праги була неминуча. Я не збираюся коментувати, бо тригодинний біг через старе місто не дає мені право сказати що-небудь важливо. Просто трохи фото.

й

й

й

86035.

й

й

Я просто кажу одне. У будівлі Посольства Великобританії є ресторан «Бредово Двор» Помешкання розташоване лише в 10 хвилинах ходьби від Площа Занцловская. Ресторан – це чисто місцевий, але є російськомовні офіціанти. І порції!!! Щоб отримати п'яний і не стати! І знову це дешево. Або я просто зіпсував нерукавом. Але я не знаю. Три літри пива, чорної місцевості, шашлики, крильця, ковбаски з ковбасками і все для 1200 рублів, для двох.

Так! Коли ми взяли автобус до Праги, ми взяли участь в унікальному природному явищі. Сонячний екліпс! Хмарність була однаковою консистенцією, яку ми, непідготовленою для заходу, може бачити її незрівнянним. Я знімав фотографії, хоча я не мав ідеї, що це зробити.

Я знову скажу, що місце дуже приємне і приємне!

й

й

Через фізичну нездатність (у чоловічому стані моєї лівої ноги), я не міг піднятися на дуже верхню частину схилів, але з слів пацієнтів на голові лижних маяків, з якими у нас було добре, щоб бути разом, всім дуже сподобалося.

776694

й

Моя дружина загубила її ще раз.

Ні. Я знову не купую брум! Я дуже здаю свій один лиж, давайте їй задоволення!

Щоб зберегти її холод, я купив її трохи прохолодної термічної нижньої білизни.

Це не піт, не замерзає. Красивий!
Ну, я зробив, я думаю.

р.

Джерело: