417
Єгипет. Вид вікна буйків.
1 час Мій друг був в Каїр до 30 січня. Її квартира знаходиться в центрі Каїра, Замаринського району. Коментарі та фотографії є особистими. (10 зображень)
Dawn Січень 25, 6 a.m. Вона починається сьогодні. Все ще сподівається, що все буде спокійно і швидко.
2.1 днів. Поліція намагається містити натовп перед мостом. Дорога на площі Таррі, де всі події розгортаються. Газ не вдалося розірвати демонстранти. Напад газу було більше 2 годин.
Об'єм натовпу в'язнів випускають на замовлення колишнього інтер'єру. Що дає їм вода і соки, їжа і гроші – це ще одне питання!
3. У Група підтримки поліції
4. 2 водні гармати праворуч - ввечері буде вибухнути
5. Умань Поліція відступив
6. Жнівень Це мирна демонстрація. Починався лоутний вогонь.
7. Про нас Водні гармати спалюють на міст.
8. У Протягом дня військові літаки в парах зрізають кола над головою.
754867.
9. Навігація Згорнути і обпекти до мого очі торговий центр "Аркадія", Zamalek.
10. 4 день спалювання торгового центру "Аркадія", вид з вікна в Замалик. Він був третій ніч і ранок з надії літаючого будинку в Хургада.
Джерело:
Dawn Січень 25, 6 a.m. Вона починається сьогодні. Все ще сподівається, що все буде спокійно і швидко.
2.1 днів. Поліція намагається містити натовп перед мостом. Дорога на площі Таррі, де всі події розгортаються. Газ не вдалося розірвати демонстранти. Напад газу було більше 2 годин.
Об'єм натовпу в'язнів випускають на замовлення колишнього інтер'єру. Що дає їм вода і соки, їжа і гроші – це ще одне питання!
3. У Група підтримки поліції
4. 2 водні гармати праворуч - ввечері буде вибухнути
5. Умань Поліція відступив
6. Жнівень Це мирна демонстрація. Починався лоутний вогонь.
7. Про нас Водні гармати спалюють на міст.
8. У Протягом дня військові літаки в парах зрізають кола над головою.
754867.
9. Навігація Згорнути і обпекти до мого очі торговий центр "Аркадія", Zamalek.
10. 4 день спалювання торгового центру "Аркадія", вид з вікна в Замалик. Він був третій ніч і ранок з надії літаючого будинку в Хургада.
Джерело: