Військовий: РосПіль в дії

Інтерв'ю з Військово-Морський на FinamFM

Не заховати гроші в банках і куточках.
Краще інвестувати їх у боротьбу з кроками, які крадіжки від нас.

Це зроблено. Ми, нарешті, готові зібрати гроші.

Як я написав перед Новим роком, морський.livejournal.com/541417.html профінансувати проект RosPil разом.
Ось поняття знову:

Законодавство 94-ФЗ (одна з небагатьох пристойних речей в нашому законодавстві) дозволяє нам легко виявити підбір посадових осіб державних закупівель.
Новини $2 млн сайтів, золоті ліжка та столи, автомобілів Lexus для сільських лікарень, $4 млн. томографічних сканерів за $1 млн і т.д., подають щодня.
Ми вже запрошуємо такі звіти.

Рівень корупції в державних закупівлях – це визнання. Насправді, сам Медведєв каже, що 1 трильйон (!) рублів вкрадені з них щорічно. www.vedomosti.ru/politics/news/1135. .stigaet_bolee_1.
Не варто очікувати, що посадові особи, які падають і падають, побороть свою корупцію.
Ми робимо все самостійно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Але деякі зусилля можуть бути досить ефективними. Тільки дуже хаотичні рухи через мій журнал вже привели до скасування корупційних конкурсів за 243 млн рублів. English, Українська, Français...

Відповідно, ми зіткнулися з завданням створення невеликої, але бойової структури, яка, спираючись на велику кількість активістів і формальних правових можливостей, підійде ADK для конкретних кроків.

Ми не маємо проблем з великим числом активістів - більше двох тисяч людей вже зареєстровані на RosPil.
Тепер нам потрібні юристи, які будуть нудно і методично писати, скаржитися і піти в суди і комісії антимонопольного сервісу.
3-6 осіб (в залежності від того, скільки грошей ми збираємо).

Скільки грошей потрібно піднятися?
Завдання не менше 3 млн рублів за рік
Максимальне завдання - 5 млн рублів на рік

Чи можливо це?
Я вірю в те, що можливо. Якщо це робить, це буде першим прикладом в історії нової Росії, де великий громадський проект фінансується таким чином, а не через грант або просто один заможливий спонсор.
Успішні благодійні проекти – це успішні та зібрані багато іншого.

Скільки ви платите особисто?
Як я сказав, що я буду платити 30 тис. рублів на рік, плюс крити невеликі витрати.

Де саме будуть гроші?
Дуже невелика сума оплати за сервер "РосПіль", решта на заробітній платі. Організатор проекту – юрист та юристи.
Можливо, ми сплачуємо огляд у складних випадках.
Я обрала координатора самостійно, ми надамо юристам конкурентну основу. Я покажу оголошення вакантності в LJ.
Всі витрати будуть викладені для загального огляду з деталями до копійки.

Тексти пісень, а це означає: Чи буде це біла зарплата?
Проект «РозПил» чітко передбачає все «біле». А тому, що ми є законом і замовленням і тому, як тільки ми надаємо найменшу причину скаржитися на нас, кожен буде тут: від FSB до пожежників.
Алас і аг, біла заробітна плата – податки. Ви можете подякувати поточному уряді, який не хоче збільшити виключні податки на тютюн і алкоголь, але підвищує податки по заробітній платі, але для того, щоб надати комусь 100 рублів у вигляді податку, нам необхідно зібрати 147 рублів (у разі сплати податків і страхових платежів).
Тому ми повинні розуміти, що дуже значна частина того, що ми збираємо, підійдемо до розпорядження організаторів пилки. Але це просто причина, щоб працювати краще.

Як це буде організовано?
Ви просто даєте мені гроші. Я зроблю контракти з тими, хто працює для нас.

Що таке зарплата?
Закупівлі будуть ринковими. Точний розмір буде визначений і опублікований з урахуванням динаміки залучення грошей в першу пару тижнів.

Як ми впевнені, що ви не приймаєте гроші?
У першому етапі роботи ми збираємо через Яндекс гроші.
Крім того, хлопці з самого Яндекса прийшли до нас, кажучи: «Ви все ще зберете нас». Повідомляємо все, щоб ви, або ви будете мене вгору, а потім піднімете крі: Яндекс і ФСБ кермо Військові гроші.
Є два ключі до рахунку. За допомогою одного можна виконувати операції - тільки у мене буде. За допомогою другого можна подивитися всі операції, які виконуються, де вони прийшли, де вони пішли. Я даю цей другий ключ до 8-10 людей, які всі люблять і поваги. Ці люди не підключені до мене і стануть запорукою контролю для всіх вас.
Якщо я вирішив вкрасти публічний реєстр, я буду спійманий.
Оголошені імена людей.

Насправді, що другий ключ може бути опублікований таким чином, щоб кожен міг виглядати на рахунок. Але це означає, що в деяких випадках кожен зможе бачити донорів, а деякі з них можуть бути анонімними.

Хто буде знати, що я пожертвував гроші?
Якщо ви хочете дізнатися, ми напишіть її в позолочених літерах в спеціальному розділі. Якщо ви не бажаєте, ніхто не знає. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Якщо ви надішлемо гроші через «іроновий бар» (чолово, така річ, де вони оплачуються за мобільні телефони), то неможливе встановлення вашої ідентичності на всіх.

Чи буде видатковий дохід для вас?
Ноп. Я отримав не гроші, але Яндекс гроші, які не гроші, але претензій.
Скоро, тут ми керуємо економити 13% від податку на прибуток.

Чи купуємо зброї та боєприпаси з цими грошима?
Ноп. Не ще.

Як ми вимірюємо ефективність?
Детальний звіт про роботу всіх, хто фінансується за цією схемою, буде опубліковано на сайті.

Скільки коштує список?
Скільки ви хочете.

Ви обіцяєте, що я інвестую гроші в сльози, сіре волосся і можливі корупційні посадки?
Так!

Гроші спалювання моєї кишені! Я хочу допомогти проекту «РозПил»! Що робити?
English, Українська, Français...
В цілях оплати необхідно поставити «Гівінг» і (необов'язково) вказати Ваше ім'я, якщо ви хочете дати його в позолочених літерах в розділі «Ви платите RosPil».

Основні способи передачі грошей на рахунок:

Банківські картки
Термінали
Інтернет-банкінг
банкомати.
Передплачені картки
Платіжні системи

Відповіді на будь-які питання оплати, доступні тут.
Як проходить справа, ми спробуємо покривати будь-які інші засоби правового фінансування.

Походимо.
Ми покажемо, що ми будемо фінансувати проект для боротьби з ними без олігархів і західних грантів.

by Військовий військово-морський.livejournal.com/547869.html

за час 3 лютого 1 200 000 рублів вже було зібрано

Джерело: