627
В музее космонавтики
Один з найцікавіших місць в павільйоні VDNKh був стійким до їжі для астрономів. Особливо приваблювали труби. Я дійсно хотів спробувати деякі космічні продукти. Але на жаль, не можна було придбати, а потім зайняли цю їжу з павільйону разом з усіма експонатами простору. Це був час голоду, можливо, він був їсти.
У Сполучених Штатах, одного з найбільших власників колекції є Смітсонський національний музей авіації та аеронавтики. Зокрема, він володіє і експонує такі маршрути, як пілотна ліцензія Гагаріна No1, з якою він зробив рейс, а також його партійний квиток. Але це окрема тема.
У нашому музеї космонавтики під ракетою, на станції метро «ВДНК» є також підставка з бортовою потужністю, але вона вже сучасна, і там, в іноземній країні, вона навіть радянська.
5 фото за 76_82
Так, борщ:
Шиг:
Сир журавлини. Ціна 27 копок, але я ніколи не бачив це на продаж.
Кава з молоком, будь ласка:
Хліб чорний, Бродинський:
Джерело:
У Сполучених Штатах, одного з найбільших власників колекції є Смітсонський національний музей авіації та аеронавтики. Зокрема, він володіє і експонує такі маршрути, як пілотна ліцензія Гагаріна No1, з якою він зробив рейс, а також його партійний квиток. Але це окрема тема.
У нашому музеї космонавтики під ракетою, на станції метро «ВДНК» є також підставка з бортовою потужністю, але вона вже сучасна, і там, в іноземній країні, вона навіть радянська.
5 фото за 76_82
Так, борщ:
Шиг:
Сир журавлини. Ціна 27 копок, але я ніколи не бачив це на продаж.
Кава з молоком, будь ласка:
Хліб чорний, Бродинський:
Джерело: