319
Депардієв в Москві!
І Герард Депардієв в Москві! Він мусить Росію брати участь у благодійному заході, а також одночасно познайомитися з майбутніми партнерами у фільмі Распутін. Це буде спільний проект телеканалів «Росія» та «Франчайзинг», депардієв відіграє основну роль, тобто роль Распутину. Також в кіно залучить Євген Миронов і Костянтин Хабенський. Депардієв дав інтерв’ю Івану Кудрявцеву за програму «Кіноматологія»
Я дізнався в останню хвилину, що я хотів би знімати великий актор, так що я мав запозичати камеру. Що відбулося, див. нижче.
9 фото по Саша-сіні
Невелика перерва диму до зйомки
дим
, Україна
І боротьба.
Після того, як зйомка, кожен зійшов для автографів, які він дав без сумніву, але іноді розводять як леон.
Герард виявився набагато вище, ніж я думав, що він був, але той факт, що він ширший Obelix, кожен знає це.
07 мар
І, нарешті, дружня фото провідних «Кіноіндустрія» Іван Кудрявцев разом з майстрами
р.
Там він, Монастир Герард Депардієв.
Джерело:
Я дізнався в останню хвилину, що я хотів би знімати великий актор, так що я мав запозичати камеру. Що відбулося, див. нижче.
9 фото по Саша-сіні
Невелика перерва диму до зйомки
дим
, Україна
І боротьба.
Після того, як зйомка, кожен зійшов для автографів, які він дав без сумніву, але іноді розводять як леон.
Герард виявився набагато вище, ніж я думав, що він був, але той факт, що він ширший Obelix, кожен знає це.
07 мар
І, нарешті, дружня фото провідних «Кіноіндустрія» Іван Кудрявцев разом з майстрами
р.
Там він, Монастир Герард Депардієв.
Джерело: