Показати на київській станції

Вчора президент Дмитро Медведєв відвідав київську станцію столиці. Я не знаю, якщо він повинен боротися з постачальниками троянд, але реакція була тому, що він не схожий на все. Особливо система безпеки.
12 зображень через Ілля Варламов

На сьогодні я вирішив перевірити ситуацію безпеки на станції. Як виявилося, дія була прийнята. Встановлено каркаси металодетектори, уважні поліцейські та залізничні вокзали, які перевіряють речі пасажирів.

р.

Якщо при вході в приміщення для зберігання або номер очікування це не проблема: пасажирський трафік є відносно невеликим, після чого каркас при в'їзді в каси відразу створюється серйозні черги. Дійсно, уявіть – ти поспішаєш поїзда, квиток ледь управляється купувати, а потім починаєш: «Поставте мішок тут, візьміть весь метал з ваших кишень, і що ви тут і там? й

Роздратування багатьох клієнтів РЗД зрозуміло. Тим не менш, не дуже зрозуміло, як перевірити речі на вході в порівняно невеликий касовий реєстр може вирішити потенційну загрозу терористів: вибух з'являється в пам'яті при вході до фестивалю Wings в Тушіно - там також були кадри і ретельний контроль, що не може запобігти трагедії, бомбардувальники самогубства просто закинулися в черзі перед вступом.

І зрозуміло, що пильність знижується з часом: не можна постійно бути на охороні. Так, добре відомо про необхідність вжитих заходів, важко позбутися від враження, що ми маємо справу з іншим шоу в відповідь на офіційний шаут, який з часом прийде на знешкодження. Бог заподіяв, що це було.

06 мар

07 мар

08 мар

09 мар

10 хв

11.

12.

р.

Джерело: