Як ви думаєте, що вона їде мені?

Зима ми вирішили провести відпустку в Білорусі. Немає автомобіля (за відсутності), світло. Просто зайдіть від шуму великого міста, працювати, телефонів і Інтернету. Але я не хочу, щоб перейти до дикого. Варіанти з санаторієм і дачними будиночками знизилися відразу - обов'язкові до сніданку, обіду, вечері і занурять в пару днів. Після серфінгу інтернету в пошуку пропозицій та консультацій з мешканцями Мінська була сформована приблизна програма. За 9 днів ми зупинимося біля Мінська - відпочивати, екскурсії по можливості, потім за пару днів в Полоцькі.

Вартість 2 місцевих номерів з холодильником і телевізором - 1500 рублів. Номер простий, але затишний.
Абонемент на 4 разове відвідування тренажерного залу 320 рублів.
Сауна з басейном 950 рублів. 1 час.
Будівля готелю, де ми проживали (здавалося б, дуже дорого орендувати будинок)

Звичайно, не сезон, влітку набагато красивіше і краще, але я дійсно хотів змінити ситуацію, і бажання їсти драніки в горщику, щоб відвідати Несвіж і Мир зробив мені лобі для цієї ідеї. Я покажу вам прямо - відпочинок був успішним, хоча не всюди вони відвідали, де вони бажали (не сезон, групи з екскурсій не набираються). Ну, погода в Polotsk перекачується, але це невеликі речі. Я намагаюся описати місця, де ми залишилися і даємо приблизні ціни на Лютий 2011 (російськими рубежами).

Тут буде багато картинок, я розповість вам в кінці. Я буду писати коментарі після публікації.
На заточених руках фотографа не винні - це все дешеве милобокс і погодні умови.

Проживання біля Мінська вирішили в Радомці. Або ж, на «Спортах і бази відпочинку ФПБ» 4 км від Мінська, на березі водойми «Мінське море». Наявність водойми, можливість плавання, катання на човнах, ми не оцінили, але є безліч інших переваг. До майданчика «Міськське море» 5-10 хвилин пішки через ліс. Звідти до центру Мінська 20-30 хвилин на поїзді, ціна квитка 8.40 б. Пройдемо раз на годину. По таксі 250-300 рублів, знову - до центру. Тим не менш, потрібно викликати таксі - вкрай складно половити автомобіль на шосе.

Ті накладні будинки.

У нижньому кутку немає магазинів в зоні. До найближчих кількох кілометрів по дорозі.

Поблизу знаходяться кілька барбекю, але ми рекомендуємо їсти в базовому ресторані. Повний обід для двох 250-400 рублів. У 500-600 ви будете їсти до стану «холодності» і навіть з пивом. Однак іноді є бенкети і весілля, але до найближчого конкурента 20-30 метрів.

р.

Щоб забронювати номер протягом усього періоду не працював (очікувався груповий контроль), мені довелося переїхати до найближчого готелю на станції. Ратомка. Готель не був простим, але в готелі Республіканського центру олімпійського навчання кінського спорту та кінного вигодовування. Не всі драйвери таксі знають це, але він був побудований недавно.
Так, 1280 рублів. для відмінного 2 кімнати з усіма зручностями і 2 балконами, зробіть ви приїдете до умов з тим, що ті ж балкони з видом на дах.

Готель знаходиться в декількох кроках від готелю. Сніданок, обіди по графіку - не встигли, їсти в кімнаті або поїхати в барбекю на одному «Мінському морі».
Таксі в центр Мінська - той же 250-300 рублів

...

р.

...

р.

Але можна подивитися вистави спортсменів, відвідати прокат коней. Коло на коні в закритій арені коштує 25 рублів. 45 хвилин навчання з тренером – 320-350 рублів або 10 доларів. До Вас запропонують кавалію за пару днів і багато позитивних емоцій.
Не забудьте взяти пару кілограмів моркви або яблук з вами, коні люблять ласощі, і в стабільних, які ви будете показані, вони просто вимагають.

...

До речі, з Ратомки можна доїхати до станції Білорусь (15-20 хвилин) і побачити старовинне місто Заславля.

До станції 10 хвилин пішки по с., пам'ятка невелика церква.

Для екскурсій.
Так як це не сезон, більшість екскурсій не набираються. Ми не дісталися до Сталінської лінії і Дудуткі, і ми лежали на нашому шляху. Але група, зібрана в Мир і Несвіж (про це пізніше), ми були записані заздалегідь в Мінську.
Також є агенція "Дортур", офіс знаходиться безпосередньо в будівлі станції Мінськ. Ми приїхали з собою випадково під час одного з поїздок до міста і вирішили зробити екскурсію по Мінську (300 рублів за людину). Я не буду малювати красу столиці Білорусі, адже теми про це виникають при проникній регулярності, я просто прикріплюю кількість фото цікавих місць особливо незабутнім.

Державна бібліотека.

Габаритний зображення

Історичний центр Мінська.

...

...

Вид з підземного торгового комплексу «Капітал» на церкві на Майдані Незалежності.

...

Червона церква

купол солоду. У літній час є фонтан, пам'ятка повинна бути дивовижною.

...

...

Але, звичайно, найсильніше враження викликало подорож до Несвіж і Миру.

Несвіж

Церква, в якій знаходиться могила Радзивілів. У храмі і в могилі не можна фотографувати, і погані удачі. Ті, хто цікавиться тобою, можна відправити тут.

...

...

...

...

...

...

...

Продовжується експозиція музею всього декількох номерів, реконструкція палацу. Я не збирав фотографії, які я шкодую зараз. Відразу я даю рекомендацію - обов'язково перевірте з довідником, отримайте багато цікавої інформації про замок, сім'ю Радзивіл і історію князівства Литви.

...

р.

...

...

І 30 кілометрів від Несвіж, є Мирський замок.

р.

...

...

...

...

Грудень 2010. Для перевірки пропонуються експозицію. Головний акцент розміщується на житті та способу життя польсько-Литовської благородності.

3610Р. 4200Р.

У підвалах є експозиції, присвячені економічному житті замку.

р.

...

...

...

Габаритний зображення

...

...

...

р.

Модельні замки.

...

І зал лицаря. Занадто погані вони все нові.

Р

...

...

р.

броньований гусар.

р.

...

Деякі види передпокою в замку.

Це те, що зали виглядають як в 17 столітті.

...

р.

Місце для музикантів.

...

...

Ви можете побачити замок.

447968

Реконструкція 18 століття залу.

р.

...

Зараз концерти.

р.

Добре, 700-800 рублів за два і 5 годин на поїзді Мінськ-Полотськ і ми знаходяться в кінцевій точці нашого маршруту. Проживання в готелі "Двіна" 2 місцевий номер 940 рублів, обід в затишному ресторані на два 300 рублів, вечеря - 250.

У Полоцьку погода повернулася до нас - дощ, вітер, швидкість катання на ковзанах замість тротуарів. В цілому додайте більше душі - і рідний Петро. Але все ж, ми вийшли на коротку прогулянку, добре все навколо. Готель знаходиться в самому серці Києва. 520 рублів. за групу до 10 осіб.

Інший географічний центр Європи.

р.

Пам'ятник Симеона Полоцьку.

Контакти

Панорама пам'ятник героям Вітчизняної війни 1812 р.

І це те, що він виглядав як до 60-х років.

11-й Софія Собор. У XVIII ст. був зруйнований, відновлений як єдиний храм. По суті, від 11 ст. залишився лише частина каплиці.

...

Як я познайомився з Білорусією. Це був великий досвід і я хочу повернутися влітку.

ПС. І вони спробували всі види драніки. Найкращі горщики. Ціна 140-190 рублів, але порція майже 0,5 кг.
У Мінську я рекомендую Лідо (накопіювати TSUM) і Ель-Томадоро (за станцією)

Всі

Джерело: