Причасті зупинки. .

«Так самолокомотив складається з трьох основних частин: котла, машини та екіпажу. Кожен з цих трьох основних частин, в свою чергу, складається з дрібних деталей і деталей. « » » » » » » » » » » » » » »
Від керівництва водія поїзда

Невеликий південь від Кунгур, на шляху до аномальної зони Молебки, є абсолютно чудове місце - станція Шумкове. Це основа запасів локомотивів і вагонів. На цій базі з’явилася розвідувальна реакція, що на цій основі залишалася дев’ята кількість старих парових локомотивів. Далі ми повинні йти!

36 фото через zis

01. Мар
База Шумкове з пасажирською станцією Шумкове підключена тільки за назвою і залізничною лінією.

02. Мар
База знаходиться в мертвому кінці біля с. Спасо-Барда, має окремий вхід, а замість паркану старовинні автомобілі дуже барвисті.

03.03.2014 р.
Якщо ви збираєтеся відвідати це місце, краще йти юридично. Є відмінні життєрадісні чоловіки, які пообіцяли показати місце народження губернатора Перм (за селянами, він народився буквально в цьому місці, тільки будинок, на жаль, не збереглася) і засуджував нас піти в Молебекю, оскільки іноземці з'являються тільки ближче до 10 січня. Так ви можете сміливо піти в будинок і попросити взяти картину / подивитися.

04.03.2014 р.
На додаток до старих локомотивів є нові автомобілі ШхОМ-1200, які чекають на їх час.

05. У
Ці автомобілі використовуються для обслуговування полотна, з їх допомогою розсіяний рубль.

06. У
Привід регулярно очищається. Ми отримали прямо після снігопаду, тому снігопад не повернувся до бази відразу, але пішли чистити лінію. Особливу увагу можна побачити водія в цьому вікні. Звичайно, він не бачить дорогу дуже добре, тому краще не стояти на дорогах.

07. Мар
Двигуни. На далекому шляху є шість з них, всі IS-20, Джозеф Сталін.

08.03.2014 р.
У 1962 році вони були перейменовані на FDP (Felix Djerzhinsky пасажир). На жаль, я знаю дуже мало про локомотиви, але це не перестає відчувати на очах у них деяких пологів.

р.

09.03.2015 р.
У депо Кузинау був четвертий локомотив. У 90-х роках було закрито депо і він переїхав тут.

10. Ось картина з '88. Сайт parovoz.com.

499.00 Р

11.
Мачиніст і робота стокера. Труби, клапани, датчики тиску, важелі ... Я не знаю як.

, Україна

12.

13 хв

14.

15.00 р.
"Управління двигуном" Не впишуться в голову.

16.00 р.
Декілька обладнання демонтовано.

Але це було демонтовано, не турбувати з кореня. При необхідності все можна вставити в робочий стан.

Місцеві жителі називають локомотиви металобрухту і кажуть, що вони не знають, чому вони зберігаються тут.

02 _ Новини

А мені здається, що це своєрідний стратегічний запас материнської плати, у разі невиконання нанодисків та атомних електростанцій.

І, звичайно, це чудовий відкритий музей.

Перший зразок був випущений в кінці 1932 року, але в широкомасштабному виробництві локомотивів пішов тільки в 1937.

р.

У 1932–1939 рр. було виготовлено загальний 649 парових локомотивів.

В цілому 1937 був дуже значним для цього автомобіля. На додаток до налаштування серійного виробництва IS20-241 виграли Гран-прі на світовій виставці в Парижі, а покладаючи Польську Elena Красивий Пм36.

І в цьому ж році був розроблений аеродинамічний корпус, встановлений на IS20-16. За результатами випробувань на швидкості понад 100 км / год, приріст в кіньовій потужності становить 200-250 мар. Те ж локомотиви встановлюють рекорд швидкості 155 км/год.

163789

26.

В цілому, це де починаються мої знання про IS20, починається макросимус локомотивів.

Дуже пощастило з погодою: мороз на старих металах казково красиво.

р.

29 кв.м.

30.

31.

32.

(Р)

33.

Сніжно створив Ku Klux Klan капелюх для зірки. Я не можу допомогти, але відкрити передню кришку.

Немає нічого особливого Я дивився на труби з іншої сторони. Звідси пара йде в поршні.

Р

Десь там, два кілометри півметрових дрифтів, є інші локомотиви та перевезення. Навіть місцеві працівники не знають скільки. Взимку вони зовсім не ходять, а влітку дуже рідко перевіряють, щоб вони не зрізалися на металі.

р.

Джерело: