Музей, який нараховує 25 оригінальних "Голлівудські автомобілі" в Камбурському повіті, Англія, скоро буде на продаж на eBay. Британський Петро Нельсон провів 30-річний досвід збирання «старих автомобілів», який згодом представлений в музеї - «Зіркові автомобілі». З Пекхема до Голлівуду ці зразки були висувними автомобілями найвідоміших серіалів і фільмів в історії.
17 зображень звідси.
1. Британський Пітер Ньюсон на фото біля Батмобайл.
2,2 км На фото показано триколісний реліантний регулятор братів тіста з серіалу Тільки Фолі та коні.
3. У Колекція знаходиться в невеликому музеї в невеликому місті Кесвік, Мумблі, Англія. На фото автомобільний бренд FAB1 від «Thunderbolt».
4. У Для цієї колекції автомобілів колишнього стоматолога 59-річний Петро провів один мільйон фунтів. Щоб купити автомобіль з фільму Chitty Chitty Bang, йому довелося продати будинок сім'ї.
5. Умань З роками Петро отримав величезну кількість підключень у кіно та телебаченні. Щорічно він відвідує нагороду «Золоті глобуси», а також розповідає про легенди Голлівуду, такі як Арнольд Шварценгер, Мел Гібсон, Стівен Сільберг та Джеймс Камерон. На фото представлена автомобіль Гран Тріно з Старського та Хутта.
6. Жнівень «Припустимо, я зумів отримати всі автомобілі з найвідоміших фільмів і телевізійних шоу», - розповідає Пітер. Багато Американці дізнаються, що в крихітному англійському місті всі ці автомобілі зібрані. Є окремі музеї в США з одним або двома відомими експонатами, але немає нічого подібного музею, який знаходиться в Кесвікі. Знімок екрана – Delorean car з фільму Back to Future.
7. Про нас На початку 1980-х рр. в музеї Старих автомобілів з’явилася думка Петра. За бажанням, компанія Granada TV звернулася до нього і попросила, якщо Петро може забезпечити свій автомобіль для серії Світової війни II Трофії війни. На фото: Aston Martin DB5 James Bond.
8. У Петро придбав старий гараж в Кесвік з наміром будівництва маленького дачного містечка. А замість того, я думав, що це буде прекрасним музейом автомобілів. Після того, я зробив список старих автомобілів і почав називати всі кіноіндустрії, що був початком мого музею. На фото: Форд з фільму "Гаррі Поттер і Палати секретів".
9. Навігація Більшість автомобілів в колекції повністю оплачується і може переміщатися. Петро має забезпечити повне обслуговування та оплату податків. На фото: Генеральний Лі з фільму «Дуки небезпеки».
10. Його улюблений автомобіль - Trotter van. «Він завжди робить людей посміхатися, коли вони бачать його», – каже Пітер. Коли я побачила, що це було зроблено для продажу в одному з журналів кілька років тому, я відразу ж назвав цей хлопець, який сказав мені, що він придбав машину для ВПС, щоб приїхати його до партії. Я запитав, скільки ти хочеш? Він сказав £ 950. Я купив машину, не дивлячись на це. У зв'язку з тим, що повітряна сила пізніше. "Ми повинні це ван, щоб зробити фільм, ми можемо повернути його назад?" Я сказав: "Так, звичайно." Оренда обійдеться £950. Так що я закінчився отримувати його безкоштовно.
11. Петро знайшов А-Теам ван в автопарку за межами універсальних студій Лос-Анджелеса. Це було просто ліве рускування, але Петро врятував транспортний засіб і перевозив його в музей Кесвік.
3610Р. 4200Р.
12. Петро перед автомобілем від Mad Max.
р.
13. Мазда, що поїхав він Дизель в кіно «Спас і лютий».
14. Девід Хассельхоф, лицар доріг.
15.00 р. Дизайн інтер'єру KITT.
р.
16.00 р. Автомобіль з фільму Mad Max.
17. «Я не те, що старий зараз, і я сподіваюся, що це романтичний, який може продовжити свою роботу», – пояснює Пітер. Я не можу просто продати всі автомобілі – це багато зусиль, часу і грошей, щоб зібрати цю фантастичну колекцію. Вони повинні бути разом. На фото: "Бетле" Ербі.
Джерело: