545
Підземелля Києва
Blogger detali пише в своєму щоденному режимі:
Підземна річка Клов протікає в центрі Києва. Поява, це труба під землею, в якій протікає вода. Незвичайно хрусткі. Клавіатури не повинні шукати далі.
22 зображень
1,1 км Збірник не є каналізацією - підземні річки з каналізацією не підключені, але вода з вулиці набуває. Це тунель, який ми входимо.
2,2 км У перші кілька хвилин я не можу позбутися від тихого і липкого жаху. Це темно, вологий, багато води.
3. У На в'їзді на стінах зносилися трафарети.
4. У Зима, але погода з'являється на вершині – снігова крупа. Температура біля нуля. Провідник говорить рівень води підвищений.
Назва керівництва Євгена. До поїздки він змінив в червоний комбінезон і поклав ліхтар на голову. Приходьте
р.
5. Умань Іноді дорога заблокована трубами, на яких поселиться вулична міліція.
Р
6. Жнівень Це класичний вигляд. Зверніть увагу на руббський стейк на стелі - в критичних моментах вода заповнює весь простір до самого початку. Тепер глибина річки становить 10-30 см.
7. Про нас Швидка вода змиває важкі кам'яні блоки.
8. У У 50 метрах ми бачимо, куди миємо. Що потужний потік!
9. Навігація Бічні колектори. Це зазвичай вуличні зливи.
10. Основа будівлі. Чи живуть мешканці підземної річки?
р.
11. Так як це колекціонер, пришивки розташовані на стелі. Він виглядає фантастично.
12. Причіпний елемент у верхній частині робить себе відчужливим потоком води.
13.00 р. Багато струмків перерву по бетонних стінах. Білий колір вказує на мінерали в воді.
14. Конденсація на стелі поступово утворює стеблатити. Ми в центрі Києва.
15.00 р. Зверніть увагу на стелю. Всі краплі води. Повідомляємо про те, що у мене є повідомлення про це.
16.00 р. Ми не пішли далі. Євген висловив занепокоєння про високий рівень води, запропонував «прокат лову доріжок» і енергійно займається пошуком вихідного шляху.
17.00 р. Для цього її знімають в бічний колектор.
р.
18 років Зворотній зв'язок Не існує. Тільки тепер я помітив, що він був знімний з рюкзаком.
19.00 р. Ситуація збереглася люцером.
20. Через нього ми залишили підземну річку.
21. Ми «злітаємо» в середині Олімпійського стадіону під будівництвом, злегка шокуючи будівельників.
22. Що таке пригода.
Джерело:
Підземна річка Клов протікає в центрі Києва. Поява, це труба під землею, в якій протікає вода. Незвичайно хрусткі. Клавіатури не повинні шукати далі.
22 зображень
1,1 км Збірник не є каналізацією - підземні річки з каналізацією не підключені, але вода з вулиці набуває. Це тунель, який ми входимо.
2,2 км У перші кілька хвилин я не можу позбутися від тихого і липкого жаху. Це темно, вологий, багато води.
3. У На в'їзді на стінах зносилися трафарети.
4. У Зима, але погода з'являється на вершині – снігова крупа. Температура біля нуля. Провідник говорить рівень води підвищений.
Назва керівництва Євгена. До поїздки він змінив в червоний комбінезон і поклав ліхтар на голову. Приходьте
р.
5. Умань Іноді дорога заблокована трубами, на яких поселиться вулична міліція.
Р
6. Жнівень Це класичний вигляд. Зверніть увагу на руббський стейк на стелі - в критичних моментах вода заповнює весь простір до самого початку. Тепер глибина річки становить 10-30 см.
7. Про нас Швидка вода змиває важкі кам'яні блоки.
8. У У 50 метрах ми бачимо, куди миємо. Що потужний потік!
9. Навігація Бічні колектори. Це зазвичай вуличні зливи.
10. Основа будівлі. Чи живуть мешканці підземної річки?
р.
11. Так як це колекціонер, пришивки розташовані на стелі. Він виглядає фантастично.
12. Причіпний елемент у верхній частині робить себе відчужливим потоком води.
13.00 р. Багато струмків перерву по бетонних стінах. Білий колір вказує на мінерали в воді.
14. Конденсація на стелі поступово утворює стеблатити. Ми в центрі Києва.
15.00 р. Зверніть увагу на стелю. Всі краплі води. Повідомляємо про те, що у мене є повідомлення про це.
16.00 р. Ми не пішли далі. Євген висловив занепокоєння про високий рівень води, запропонував «прокат лову доріжок» і енергійно займається пошуком вихідного шляху.
17.00 р. Для цього її знімають в бічний колектор.
р.
18 років Зворотній зв'язок Не існує. Тільки тепер я помітив, що він був знімний з рюкзаком.
19.00 р. Ситуація збереглася люцером.
20. Через нього ми залишили підземну річку.
21. Ми «злітаємо» в середині Олімпійського стадіону під будівництвом, злегка шокуючи будівельників.
22. Що таке пригода.
Джерело: