Найдовший цвинтар у світі

Blogger migratika пише:

Велика стіна Китаю. Проведення меморандуму, що було побудовано на 1,000,000 осіб, дає неприпустимо відчуття. Я побачила, як вони збудували. Ні один ніколи не розповість про те, скільки людей закопують під стінами.

20 зображень

1,1 км Але сходження в січні мінус і зимовий одяг не так легко. Дивитися те, що сталося.

2,2 км На самому початку підйому на стіну є справжній коричневий рух. Після трьох сотень кроків люди починають плавати. Після тисяч, він практично зникає. Завжди такі зразки з посміханням і сльозами в очах.

3. У Дії з правої сторони в ході руху вгору трамплюються ногами мільйонів туристів.

4. У Здавалося б просто. В чотирирічну дочку, дружину і друзі відразу залишили гонку, і я з одинадцятим сином і дітьми друзів пішов вгору.

5. Умань Вежі поділяють стіну на етапи. Різні кроки подаються в якості бар'єрів.

6. Жнівень Іноді ми поглянемо назад.

7. Про нас Але більше і більше ми дивилися вперед, час після того, як час на карті наступної вежі.

8. У Періодично ми дотримували старовинних порід.

9. Навігація Деякі записи висвітлювали свою присутність у глобальному суспільстві на об’єкті, що видно з космосу.

10. Ми продовжуємо виштовхувати вперед. Шукаю вже крутий.

р.

11. Якщо я не припинив сина, він, ймовірно, буде працювати до Монголії. Я вичерпаний.

12. Знаходилося місце, щоб піти. Довжина стінки 8 тис. 851 км і 800 метрів.

13.00 р. Поки Олег захопився 18-ою вежею, я був на 17-му захопив навколишню реальність. Я не дозволяв малюку йти далі, і я не можу піти самостійно.

Р

14.

15.00 р.

16.00 р. Я бачив цю дивну картину.

17.00 р. Чудовість китайської техніки неодмінно вражає.

Р

18 років Вирушаємо вниз, беремо фінальні фотографії на стіну.

р.

19.00 р. Діти.

20. Дорослі теж. Ви можете зробити це один раз. Особливо це місце.

р.

Джерело: