211
Венеція та її люди
Dimoxod пише: Венеція завжди приваблює туристів. Тут завжди багато людей. Вони зайняті власним бізнесом. Ведуться переговори з поручителями про подорож по каналах, шуму, суєти, заповнювати всі ресторани, мити полуницю в питних фонтанах, насолоджуватися морозивом і захопленням краси Венеції. « » » » » » » » » » » » » »
40 зображень
1,1 км Ром з Румунії відіграють всім, хто відповідає за винагороду.
2,2 км Підготувати пральню.
3. У Мальовничий лічильник
р
4. У Відвідувач в кафе
5. Умань Риба в каналах ...
6. Жнівень У регатті потрібно розпочати другий день. Запуск човна.
7. Про нас Сан-Франциско Самуїл відвідав виставку робіт з колекції François Pinault. На пірі була скульптура хлопчика з жаком. Це, мабуть, одне з найважливіших робіт в колекції. Але туристи захопили хлопчика на різні місця, і щоб він не одружився поруч з ним кладав охорону. По-перше, після того, як ми залишили, вона була прихована під скляним кубом.
8. У Одна з зали Венеції. Трейдери підроблених сумок під відомими брендами.
9. Навігація
10. Випадково вранці прийшов на місце, де вони приклеюють теги до сумок. Це щось схоже на: "Хай, передати мене 3 Wittons і 2 Pradas."
11.
12.
7816816
13. Піазза Сан Марко і голубці. В цей час є більше людей, ніж голубці.
14. Скільки коштує їздити? 80 євро за 30 хвилин. Ммм, щось дороге. Як я можу залишити Венецію без цього?
15.00 р. Ще однією особливістю Венеції є телефонні дзвінки.
16.00 р.
17.00 р.
18 років
р.
19.00 р.
20.
21.
22.
81397634
23.
24. Просто зручний магазин. Для продавця необхідно обговорити всі новини з наступним відвідувачем. Але ніхто не забирає, всі посмішки і чеки на свою чергу.
25. Острів Мурано. На острові не багато дітей, які грають в цьому полі, тому всі гачки в замкової кімнаті підписані.
26.
27. Дуже гарна набережна в Венеції. Тут практично немає туристів. Багато човнів, лавок і ресторанів для себе. І завжди венеціанський натовп.
р.
28.
29.
30.
31.
74776
32.
33. Майже всі коти і собаки, які пропускають через вулиці, мають медальйон з ім'ям і адресою.
34 кв.м.
35.
36.00 Р
37. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. й
38.
39. Острів Мурано. Майстер скла
40. Венеціанський безробітний.
Джерело:
40 зображень
1,1 км Ром з Румунії відіграють всім, хто відповідає за винагороду.
2,2 км Підготувати пральню.
3. У Мальовничий лічильник
р
4. У Відвідувач в кафе
5. Умань Риба в каналах ...
6. Жнівень У регатті потрібно розпочати другий день. Запуск човна.
7. Про нас Сан-Франциско Самуїл відвідав виставку робіт з колекції François Pinault. На пірі була скульптура хлопчика з жаком. Це, мабуть, одне з найважливіших робіт в колекції. Але туристи захопили хлопчика на різні місця, і щоб він не одружився поруч з ним кладав охорону. По-перше, після того, як ми залишили, вона була прихована під скляним кубом.
8. У Одна з зали Венеції. Трейдери підроблених сумок під відомими брендами.
9. Навігація
10. Випадково вранці прийшов на місце, де вони приклеюють теги до сумок. Це щось схоже на: "Хай, передати мене 3 Wittons і 2 Pradas."
11.
12.
7816816
13. Піазза Сан Марко і голубці. В цей час є більше людей, ніж голубці.
14. Скільки коштує їздити? 80 євро за 30 хвилин. Ммм, щось дороге. Як я можу залишити Венецію без цього?
15.00 р. Ще однією особливістю Венеції є телефонні дзвінки.
16.00 р.
17.00 р.
18 років
р.
19.00 р.
20.
21.
22.
81397634
23.
24. Просто зручний магазин. Для продавця необхідно обговорити всі новини з наступним відвідувачем. Але ніхто не забирає, всі посмішки і чеки на свою чергу.
25. Острів Мурано. На острові не багато дітей, які грають в цьому полі, тому всі гачки в замкової кімнаті підписані.
26.
27. Дуже гарна набережна в Венеції. Тут практично немає туристів. Багато човнів, лавок і ресторанів для себе. І завжди венеціанський натовп.
р.
28.
29.
30.
31.
74776
32.
33. Майже всі коти і собаки, які пропускають через вулиці, мають медальйон з ім'ям і адресою.
34 кв.м.
35.
36.00 Р
37. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. й
38.
39. Острів Мурано. Майстер скла
40. Венеціанський безробітний.
Джерело: