Венеція та її люди

Dimoxod пише: Венеція завжди приваблює туристів. Тут завжди багато людей. Вони зайняті власним бізнесом. Ведуться переговори з поручителями про подорож по каналах, шуму, суєти, заповнювати всі ресторани, мити полуницю в питних фонтанах, насолоджуватися морозивом і захопленням краси Венеції. « » » » » » » » » » » » » »

40 зображень

1,1 км Ром з Румунії відіграють всім, хто відповідає за винагороду.

2,2 км Підготувати пральню.

3. У Мальовничий лічильник

р

4. У Відвідувач в кафе

5. Умань Риба в каналах ...

6. Жнівень У регатті потрібно розпочати другий день. Запуск човна.

7. Про нас Сан-Франциско Самуїл відвідав виставку робіт з колекції François Pinault. На пірі була скульптура хлопчика з жаком. Це, мабуть, одне з найважливіших робіт в колекції. Але туристи захопили хлопчика на різні місця, і щоб він не одружився поруч з ним кладав охорону. По-перше, після того, як ми залишили, вона була прихована під скляним кубом.

8. У Одна з зали Венеції. Трейдери підроблених сумок під відомими брендами.

9. Навігація

10. Випадково вранці прийшов на місце, де вони приклеюють теги до сумок. Це щось схоже на: "Хай, передати мене 3 Wittons і 2 Pradas."

11.

12.

7816816

13. Піазза Сан Марко і голубці. В цей час є більше людей, ніж голубці.

14. Скільки коштує їздити? 80 євро за 30 хвилин. Ммм, щось дороге. Як я можу залишити Венецію без цього?

15.00 р. Ще однією особливістю Венеції є телефонні дзвінки.

16.00 р.

17.00 р.

18 років

р.

19.00 р.

20.

21.

22.

81397634

23.

24. Просто зручний магазин. Для продавця необхідно обговорити всі новини з наступним відвідувачем. Але ніхто не забирає, всі посмішки і чеки на свою чергу.

25. Острів Мурано. На острові не багато дітей, які грають в цьому полі, тому всі гачки в замкової кімнаті підписані.

26.

27. Дуже гарна набережна в Венеції. Тут практично немає туристів. Багато човнів, лавок і ресторанів для себе. І завжди венеціанський натовп.

р.

28.

29.

30.

31.

74776

32.

33. Майже всі коти і собаки, які пропускають через вулиці, мають медальйон з ім'ям і адресою.

34 кв.м.

35.

36.00 Р

37. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. й

38.

39. Острів Мурано. Майстер скла

40. Венеціанський безробітний.

Джерело: