О, Одеса - перлина моря!

Зимова подорож блогера Житана у лютому Одеса та Трансністирії

22 + 14 фотографії

Ну, тут ми йдемо. Другий день експедиції Transnistria зустрілися з вологим снігом.

Але ми не використовувались для заспокійливих і поїхали по запланованому маршруту, тобто шукали різні цікаві речі в місті.

Саша окреслив кілька покинутих будівель, які не були повністю закинуті.

05 мар

590 р.

06 мар

07 мар

Наш шлях знову кладемо біля моря і ми не можемо допомогти, але приїдемо до неї, щоб зробити фотографії.

3442039, Україна

Хтось запитав мене, чому я не збираюся купатися.

Тут настає море. Тільки в лютому це не дуже дружній.

А хто ходить і ходи на пляжі, годуючи моргули.

Ці два холодних людей прилипають її в.

І море красиве.

до 1 2 3 4+

Тоді дорога привели нас до морського порту. Багато снігу впав, але дружні серветки захопили лопаткою з однією рукою і знімають її. Петро ревній, що ви працюєте.

Незважаючи на те, що їхня оцінка була буквально лічильником на 2-3 )

У порту також є скульптура «Золотий хлопчик». Чому він золото і «чого хлопчика»?

Але творчі рекламодавці Одеси мені сподобалося. Після того, як ви повинні думати про носіння пакету на рекламному стенді, що робить його пакетом пельменів )

Тут багато прогулянок у старих двориках Одеси, зустрічі та бесіди з Одесами.

19.00 р.

р.

20.

21.

1233569

22.

Експедиція триденна.

Після того, як милий сніг, ранок привітав нас теплом і сонячним блиском.

Звісно, він відразу підіймав настрій і ми пішли.

На шляху до Ізмаїл ми плануємо відвідати кілька місць.

Але ми не змогли попасти ті старі хрести.

Ми не змогли пропустити можливість доїхати до моря знову.

Незважаючи на те, що з перехідного автобуса, люди заливали і почали збирати оболонки, якби вони побачили вперше в їх житті.

Тоді наш спосіб класти в Кащенко дитячий санаторій. Але що таке фентезі потрібно будувати ці скульптури. Я показую вам найбільш нешкідливий. Повернеться інші.

До речі, я зрозумів, що мене і скульптура не сумісні.

Чи можна ви вгадати, що це таке? Перший вгадувати отримає сувенір від Kaspersky Lab.

Під час нашої поїздки автомобіль став непристойним брудним. І припинили звертати увагу на нас. Як і всі драйвери і пішоходів, які проходять, дивляться на нас дуже дивним.

Р

Сьогодні у мене був день з колеса, Саша просто не відпустили за колесо ) Так я розслаблений і приготував в сонце.

Тоді наш шлях кладемо в Білгород-Дністровської фортеці.

Вона була побудована перед тим, як пройшли багато років, і це варто. Президенти змінюють, і це варто.

10 хв

Р

Ми пішли на прогулянку і фотографували.

Я навіть зумів вогонь, що гармата.

12.

Дуже багато фото, але ніхто не докладає. У нас була велика розмова з цими реальними дітьми.

Ось питання. Які мої друзі можуть відповісти на це питання? Чому так багато на цій пластині? Hz як це називається, але на цьому є 3. У мене є один, але тільки один прийомний пристрій.

Габаритний зображення

Джерело: