617
О, Одеса - перлина моря!
Зимова подорож блогера Житана у лютому Одеса та Трансністирії
22 + 14 фотографії
Ну, тут ми йдемо. Другий день експедиції Transnistria зустрілися з вологим снігом.
Але ми не використовувались для заспокійливих і поїхали по запланованому маршруту, тобто шукали різні цікаві речі в місті.
Саша окреслив кілька покинутих будівель, які не були повністю закинуті.
05 мар
590 р.
06 мар
07 мар
Наш шлях знову кладемо біля моря і ми не можемо допомогти, але приїдемо до неї, щоб зробити фотографії.
3442039, Україна
Хтось запитав мене, чому я не збираюся купатися.
Тут настає море. Тільки в лютому це не дуже дружній.
А хто ходить і ходи на пляжі, годуючи моргули.
Ці два холодних людей прилипають її в.
І море красиве.
до 1 2 3 4+
Тоді дорога привели нас до морського порту. Багато снігу впав, але дружні серветки захопили лопаткою з однією рукою і знімають її. Петро ревній, що ви працюєте.
Незважаючи на те, що їхня оцінка була буквально лічильником на 2-3 )
У порту також є скульптура «Золотий хлопчик». Чому він золото і «чого хлопчика»?
Але творчі рекламодавці Одеси мені сподобалося. Після того, як ви повинні думати про носіння пакету на рекламному стенді, що робить його пакетом пельменів )
Тут багато прогулянок у старих двориках Одеси, зустрічі та бесіди з Одесами.
19.00 р.
р.
20.
21.
1233569
22.
Експедиція триденна.
Після того, як милий сніг, ранок привітав нас теплом і сонячним блиском.
Звісно, він відразу підіймав настрій і ми пішли.
На шляху до Ізмаїл ми плануємо відвідати кілька місць.
Але ми не змогли попасти ті старі хрести.
Ми не змогли пропустити можливість доїхати до моря знову.
Незважаючи на те, що з перехідного автобуса, люди заливали і почали збирати оболонки, якби вони побачили вперше в їх житті.
Тоді наш спосіб класти в Кащенко дитячий санаторій. Але що таке фентезі потрібно будувати ці скульптури. Я показую вам найбільш нешкідливий. Повернеться інші.
До речі, я зрозумів, що мене і скульптура не сумісні.
Чи можна ви вгадати, що це таке? Перший вгадувати отримає сувенір від Kaspersky Lab.
Під час нашої поїздки автомобіль став непристойним брудним. І припинили звертати увагу на нас. Як і всі драйвери і пішоходів, які проходять, дивляться на нас дуже дивним.
Р
Сьогодні у мене був день з колеса, Саша просто не відпустили за колесо ) Так я розслаблений і приготував в сонце.
Тоді наш шлях кладемо в Білгород-Дністровської фортеці.
Вона була побудована перед тим, як пройшли багато років, і це варто. Президенти змінюють, і це варто.
10 хв
Р
Ми пішли на прогулянку і фотографували.
Я навіть зумів вогонь, що гармата.
12.
Дуже багато фото, але ніхто не докладає. У нас була велика розмова з цими реальними дітьми.
Ось питання. Які мої друзі можуть відповісти на це питання? Чому так багато на цій пластині? Hz як це називається, але на цьому є 3. У мене є один, але тільки один прийомний пристрій.
Габаритний зображення
Джерело:
22 + 14 фотографії
Ну, тут ми йдемо. Другий день експедиції Transnistria зустрілися з вологим снігом.
Але ми не використовувались для заспокійливих і поїхали по запланованому маршруту, тобто шукали різні цікаві речі в місті.
Саша окреслив кілька покинутих будівель, які не були повністю закинуті.
05 мар
590 р.
06 мар
07 мар
Наш шлях знову кладемо біля моря і ми не можемо допомогти, але приїдемо до неї, щоб зробити фотографії.
3442039, Україна
Хтось запитав мене, чому я не збираюся купатися.
Тут настає море. Тільки в лютому це не дуже дружній.
А хто ходить і ходи на пляжі, годуючи моргули.
Ці два холодних людей прилипають її в.
І море красиве.
до 1 2 3 4+
Тоді дорога привели нас до морського порту. Багато снігу впав, але дружні серветки захопили лопаткою з однією рукою і знімають її. Петро ревній, що ви працюєте.
Незважаючи на те, що їхня оцінка була буквально лічильником на 2-3 )
У порту також є скульптура «Золотий хлопчик». Чому він золото і «чого хлопчика»?
Але творчі рекламодавці Одеси мені сподобалося. Після того, як ви повинні думати про носіння пакету на рекламному стенді, що робить його пакетом пельменів )
Тут багато прогулянок у старих двориках Одеси, зустрічі та бесіди з Одесами.
19.00 р.
р.
20.
21.
1233569
22.
Експедиція триденна.
Після того, як милий сніг, ранок привітав нас теплом і сонячним блиском.
Звісно, він відразу підіймав настрій і ми пішли.
На шляху до Ізмаїл ми плануємо відвідати кілька місць.
Але ми не змогли попасти ті старі хрести.
Ми не змогли пропустити можливість доїхати до моря знову.
Незважаючи на те, що з перехідного автобуса, люди заливали і почали збирати оболонки, якби вони побачили вперше в їх житті.
Тоді наш спосіб класти в Кащенко дитячий санаторій. Але що таке фентезі потрібно будувати ці скульптури. Я показую вам найбільш нешкідливий. Повернеться інші.
До речі, я зрозумів, що мене і скульптура не сумісні.
Чи можна ви вгадати, що це таке? Перший вгадувати отримає сувенір від Kaspersky Lab.
Під час нашої поїздки автомобіль став непристойним брудним. І припинили звертати увагу на нас. Як і всі драйвери і пішоходів, які проходять, дивляться на нас дуже дивним.
Р
Сьогодні у мене був день з колеса, Саша просто не відпустили за колесо ) Так я розслаблений і приготував в сонце.
Тоді наш шлях кладемо в Білгород-Дністровської фортеці.
Вона була побудована перед тим, як пройшли багато років, і це варто. Президенти змінюють, і це варто.
10 хв
Р
Ми пішли на прогулянку і фотографували.
Я навіть зумів вогонь, що гармата.
12.
Дуже багато фото, але ніхто не докладає. У нас була велика розмова з цими реальними дітьми.
Ось питання. Які мої друзі можуть відповісти на це питання? Чому так багато на цій пластині? Hz як це називається, але на цьому є 3. У мене є один, але тільки один прийомний пристрій.
Габаритний зображення
Джерело: