416
Знайте свої права!
Історія розповіла в першій людині. Акція діє на території Курської станції в Москві.
Нещодавно я прийшов до Москви і опинився на Курському залізничному вокзалі в перезарядженому стані (приблизно, мандрівників були веселими!) Я збираюся до станції, не торкаючись нікому. Зустрічайте сержант Московської поліції і ведеться рукавом хлопця з банкою алкогольного коктейлю своїми руками. Пройшов мене і питання в своєму лобі: «Людина, де ти з і де? й
Я буду.
- Що?!
- Людина, де ти з?
«Команда Сержант, що п'є на бронденному пейзажі, або ми родичі? й
- Шов?
З тих пір, як це сталося?
- Чому?
По-перше, вкажіть свій ID!
- Сержант Пупкін.
- Дайте мені свій ідентифікатор!
Про нас
- Так, Тушино АЦ, що ви робите на Курській станції?! Це транспортна поліція
- Так, ми допомагаємо.
- Гаразд, покажіть мені листівку.
- Я не маю, він у менеджера з перемикання.
- Все право, нехай побачить його.
до Так він на обід.
- У 9:00?
- Добре, це не нормалізований день.
- Гаразд, я не маю часу, щоб боротися з вами. Що більше питань для мене?
Де ви прийшли з і де ви їсти?
Я прийшов звідти (повернувшись назад) і пішов там (просування вперед), будь-які інші питання?
Ні.
- Добрий, comrade Sergeant!
- Товари.
Все наше бесіду з широкими очима було дивним шляхом затримки з банкою коктейлів і не змогли зрозуміти, як це чітко п'яний чоловік навіть без показу документів побудував поліцейський і тихо спати! Відповідність проста: дізнатися ваші права і ніколи не боїться.
через alex-масло
Джерело:
Нещодавно я прийшов до Москви і опинився на Курському залізничному вокзалі в перезарядженому стані (приблизно, мандрівників були веселими!) Я збираюся до станції, не торкаючись нікому. Зустрічайте сержант Московської поліції і ведеться рукавом хлопця з банкою алкогольного коктейлю своїми руками. Пройшов мене і питання в своєму лобі: «Людина, де ти з і де? й
Я буду.
- Що?!
- Людина, де ти з?
«Команда Сержант, що п'є на бронденному пейзажі, або ми родичі? й
- Шов?
З тих пір, як це сталося?
- Чому?
По-перше, вкажіть свій ID!
- Сержант Пупкін.
- Дайте мені свій ідентифікатор!
Про нас
- Так, Тушино АЦ, що ви робите на Курській станції?! Це транспортна поліція
- Так, ми допомагаємо.
- Гаразд, покажіть мені листівку.
- Я не маю, він у менеджера з перемикання.
- Все право, нехай побачить його.
до Так він на обід.
- У 9:00?
- Добре, це не нормалізований день.
- Гаразд, я не маю часу, щоб боротися з вами. Що більше питань для мене?
Де ви прийшли з і де ви їсти?
Я прийшов звідти (повернувшись назад) і пішов там (просування вперед), будь-які інші питання?
Ні.
- Добрий, comrade Sergeant!
- Товари.
Все наше бесіду з широкими очима було дивним шляхом затримки з банкою коктейлів і не змогли зрозуміти, як це чітко п'яний чоловік навіть без показу документів побудував поліцейський і тихо спати! Відповідність проста: дізнатися ваші права і ніколи не боїться.
через alex-масло
Джерело:
Концепція Jaguar B99 від Bertone '2011 (12 зображень)
Виробництво автомобілів KIA на заводі в Словаччині