Практично "Султан"

67-річна індійська Зіона Шана з села Бактванга, на східному державі Мізорама, є головою найбільшої родини у світі.

Якщо султан, героя Юрія Нікуліна в «Кауказькій в'язниці», який мав три дружини, сумнівав, що він зважився просі або мінуси, то Зіон вважає себе щасливою особою, бо Бог благословив його. 39 дружин. На додаток до нього і його дружини, його сім'я має 94 синів і дочок, 14 дочок-в-одному і 33 онуків і онуків. Величезна сім'я не легко вміщується в 4-поверховому будинку 100-кімн. називається Чуантар Ран, який перекладається як «будинк нового покоління». Має власну школу, столярні майстер-класи, свинячий баран і курчатий кооп, рисові поля і сад. Все, але голова сім'ї, який має окрему кімнату, живе в величезних залах.
5 фото через kp.ru

«Я вірю, що Бог благословив мене, щоб піклуватися про таку велику сім'ю», - сказав Сонце. Я вважаю себе щасливою людиною - У мене є 39 дружин і я голова найбільшої сім'ї в світі.

Звичайно, нормальне життя такої величезної сім'ї неможливе без строгої, практично військової дисципліни. Головний помічник Зіони – перша і найстаріша дружина, 69-річному Затигані, який організовує роботу інших дружин, дочок і дочок.

Повага в сім'ї Шани - все. Наприклад, обід складається з 30 курчат, 60 кілограмів картоплі і 100 кг рису. Робота на кухні не зупиняється на хвилину. Їжа варена тільки на відкритому вогні, яка підтримується весь час.

Як прийшов Зіона Чан до цього життя? Голова найбільшої в світі «соціальної клітинки» також є керівником хан-секту, що дозволяє своїм більш ніж 4000 послідовників маррі як багато жінок, оскільки вони хочуть, і прихильники яких сподіваються на правила світу з Ісусом Христом в майбутньому. В одному році Зіона не вказав, що саме він одружився 10 дружин одночасно, а останній вніс в будинок минулого року. По дорозі, незважаючи на юнацький вік, він не збирається зупинитися і має намір продовжити його «збільшити».

У своїй молоді Чан, до речі, не хочу одружитися, бо побачив, наскільки важко було батько, щоб підтримати сім дружин. Тим не менш, тепер він має 5 разів більше з них. Його безпосередні плани включають вступ до міжнародної арени. З метою популяризації свого культу, він хоче піти в Америку і замаринувати когось там.

Морські обов'язки дружини виконуються в свою чергу, на обертанні.

"Ми всі навколо нього, тому що він найважливіша людина в будинку", - пояснюється 35-річною дружиною Рінкіна. Найкрасивіша людина в нашому селі. Зателефонуйте йому просто "Капа" - батько.

За іншою дружиною, хантарганка, велика сім'я живе разом, без кварель, адже сімейне життя будується на любові і повагі один одному.

Україна

Ще одна дружина, 37-річний Негайкулий, який був одружений протягом 18 років, робить волосся чоловіка щодня і вважає себе коханою дружиною. Шана, вона говорить, помітив її під час ранкової прогулянки в с. Він написав її літеру і попросив її, щоб зрадити його.

Зіона диких сина, Парляна, 50, вважає, що батько взяв так багато дружин, щоб доглядати за ними. Він має тільки 2 дружини і 13 дітей.

Зіона Чан пишається, щоб отримати не підтримку від держави. Всі чоловіки в сім'ї працюють як пентери, тому досить грошей на їжу і одяг.

Джерело: