97% людей

Ці примарні портрети є частиною проекту «97% Людині», який покликаний показати «людську» сторону орангутанів, дриля і бабонів.
14 фото © Артур Xanthopoulos/Barcroft Media через тваринництво

1,1 км Орангутан назвав Сантану на зоопаркі Мельбурна.

2. Фотограф Артур Сантхополос, 38, призначений для захоплення виразів обличчя цих дивовижних тварин у зоопаркі Мельбурна. Фото: Західна гірля.

Габаритний зображення

3. У «Такі приміти розуміють, що у мене є камера і що я їх знімаю», – говорить Артур. Вони змінюють свою поведінку в моїй присутності, як якщо позування на фото. Є свого роду психічний контакт між мною і мавпами, які я намагаюся передати фотографії. Я сподіваюся, що їх унікальні особистості будуть видимими і люди зможуть побачити свої особистості, особливо в очах, адже очі є унікальним способом взаємодії людини і мавпи. Зображений: бабуон.

4. У Сантана - 33-річний орангутан. Він дивиться на плече з ніжними очима. Зоо тримачі називають його інструментарієм, тому що він робить простий "діюча техніка" з різних об'єктів і любить вирішувати різні проблеми.

7520597

5. Умань Молода орангутан, вісім років Мануру, виглядає відкрито на камері з пізнаваним поглядом. Він стоїть на дерев'яній платформі, де він використовує для акробатичних трюків, для яких він настільки відомий по всьому зоопарку.

6. Жнівень Шума, 32, дивиться на її відображення в басейні води в її закриття

7. Про нас «Таке дзеркало для людей», – коментує Артур. Я хочу, щоб просити себе, хто ми і хто ми хочемо бути. Шукаю свої фотографії, сподіваємось, люди побачать своє відображення, і це зробить їх дивним, скільки ми маємо в загальному вигляді, а не скільки різниці ми маємо. Я бачу свою роботу як спосіб створити ступінь обізнаності для людей, які хочуть допомогти їм бачити ці тварини різними способами.

8. У Артур був натхненний документальним документом BBC про мавпи, які зосереджені на спільних відносинах між людьми та приматими. Він вирішив створити свою фотографічну концепцію на «людських» характеристиках мавпи.

9. Навігація Життя біля зоопарку Мельбурна та добробуту, Артур отримав доступ до їх закриття. Він воліє стріляти на похмурі дні, коли світло досить тільки виділити особливості мавпи. Фото: Західна гірлянди

3610Р. 4200Р.

10. Музей «Рабочий квартал Амури» - це 4-зірковий готель, в якому знаходиться аеропорт міста. З моменту відкриття найстарішого зоопарку Австралії у 1892 році відбулися міжнародні кампанії з підтримки Борео-Ангутанів та дрилі Демократичної Республіки Конго. Фото: Сума-ангутан.

11. «Я не завжди збираю камеру і починає зйомки. Хочу знайти найкращий кут і розрахувати рухи тварин. Я був до цього зоопарку так багато разів, що я можу прогнозувати ймовірну поведінку тварин. Очікується і терпіння відіграє велику роль тут, але я знаю, що в кінцевих тваринах знайдуть куди потрібно йти. Зображений: бабуон.

12. Я думаю, що головний аспект моєї роботи полягає в тому, що навіть якщо грунти живуть в зоопарку, мій 97% Людина-проект показує, що вони не тільки тварин. У дикому місці, де живуть ці мавпи знищуються з великою швидкістю. Так, вони не люди і не мають звичайних прав людини, але вони мають однакові права на почуття, як ми робимо, і ми повинні поважати їх. Проект «97% людей» – це харчування для думки в цьому плані. Фото: Орангутан Мапа

р.

13.00 р. На камері знаходиться західна гірлята.

14. Орангутан Сантан.

Джерело: