Номінальна потужність: через 5 місяців

Blogger ternovskiy пише:

П'ять місяців пройшли з початку розповіді з в'язаною силою і в'їздом на силу нових змін, збільшуючи штраф за невідповідність ГОСТу, прийнятих нашими шановними депутатами. Минулої п'ятниці, I, два активісти Блакитного гречаного товариства (d_lindele і dmitry_platonov) і Ілля Варламов (zyalt) побачили, що змінилися на стоянках Державної Думи, Ради Федерації, Московської міської Думи, Адміністрації Президента та Московського уряду.

На всіх ділянках ми припинили ФСО РФ і перевірили на себе, чи має людина право вільно фотографувати в Москві на спеціальних трасах і в місцях під захистом ФСО.

37 зображень

А тепер ми нарешті збираємось подивитися на те, що змінено в останні п'ять місяців на стоянках міської влади.

Але ранок почався з іншої акції, під час якої активісти блакитів і Ілля Варламов затримали біля Арки де Триомффе, фотографуючи автомобілі з ліхтарями, що проходять по проспекту Кутузовського. Поліція назвав ФСО, вони перевірили документи і сказали, що забороняється впасти тут. До якого були представлені друковані офіційні відповіді ФСО РФ на моє звернення щодо заборон на зйомок на вулицях Москви, які вказують на те, що не існує таких заборон.

Після ознайомлення з документом, поліція та ФСО випустили всі, що підтверджують, що це можливо для фільму.

Через годину ми зустрілися з Державною Думою для запису стану настоянки депутатів та посадових осіб з подальшим зверненням до Генеральної прокуратури, ДА та інших органів з цих порушень.

Лише припарковані на Тверській, відразу ж зустрілися з туго настойним автомобілем з проходом від прокуратури Москви.

Автомобіль Тойота, пан E009HA 90.

р.

Якщо прохід не ковані, представник Московської прокуратури їде на неї.

Ми входимо до Державного парку Дума. Ми беремо фотографії державного номера автомобіля. Mercedes Benz, М431МР 77

Побічний вид показує рівень настоянки вікон автомобіля.

Сертифікат заступника No 062. Якщо немає ліцензії під склом, я не збираю фотографії автомобілів (з рідкісними винятками), і там були такі автомобілі в стоянці.

Аудиторія, пан H425TR 199.00 Р Сертифікат Державного апарату Думи.

Мазда, пан N815CB 199.00 Р Сертифікат заступника No 218.

Honda, пан К020KT 05. Сертифікат апарату Державної Думи.

Volkswagen, C775OT 177. Свідоцтво про депутата No 661.

11.

Mercedes Benz, пан H600BP 199. Сертифікат заступника No 437.

Ауд. А021КО 199.00 Р Сертифікат Державного апарату Думи.

14.

Porsche, пан C792B 177. Сертифікат заступника No 107.

Коли ми допустили до кінця стоянки, FSO нарешті підійшов до нас. Ми продемонстрували, що наша документація запрошувала, що ми запрошували. Ми сказали, що ми зняли настойні автомобілі депутатів, і ми чули, що це було категорично заборонено стріляти тут. Ми попросили на те, що вони заборонили нам і презентували той самий друк відповіді ФСО, що не було заборон. Після ознайомлення з текстом, персонал оновлюється та просить не видаляти їх особисто та кабіни безпеки.

І тримаю фотографії спокійно.

Mercedes Benz, пан Е052PE 177. Сертифікат заступника No 052.

I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარსაქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen 97. Заступник свідоцтва No 012.

р.

Побачити людей з фотоапаратами, настоєними Мерседес вирішив залишити автостоянку швидше, пан А002MM 77.

, Україна

19.00 р.

Volvo, пан A356MM 77. Заступник свідоцтва No 020.

Chevrolet, пан O797PP 199.00 Р Номер свідоцтва про депутата 191.

62000.

Аудит, пан H703AE 197. Сертифікат Державного апарату Думи.

Тойота, Н030XK 199. Сертифікат апарату Державної думи.

Р

Honda, П705У 199.00 Р Сертифікат "Управління справами ДГ".

Вже на шляху з автостоянки, інший співробітник ФСО запитав нас, що ми робимо тут. Коли він почув відповідь, він сказав: «Це право, це право, тому що вони так ізольовані. й

Ми робимо з парковкою Державної Думи. Результат розчаровує: незважаючи на те, що багато автомобілів все ще стоять порожніми, можна побачити, скільки людей відчувають себе про закони, які вони проходять. Це персональні автомобілі або послуги – дайте відповідні органи.

Наступним пунктом акції є парковка в Раді Федерації.

р.

Так само, як ми підходимо до автомобілів, водій вийшов з одного з них і почав заборонити зйомки. Він приєднався до FSOshnik, який також сказав, що його категорично заборонено знімати тут. І після того, як прийшов інший співробітник ФСО, явно старший, ніж попередній. Ми знову запитали, що ми робимо тут, перевірили документи та прочитали друк відповіді ФСО щодо зйомки. У той час як головний читав і слухав наші пояснення, що вони не мають права на заборону нас, водій і молодший Фошнік видав різні зауваження про те, що ми «не можемо зробити все». Він прослужив довго, якщо головний, закінчив роздрук, не сказав молодшим: "Так, ви йдете на роботу, і ви (роздягання водія) піти, щоб навчити закони!"

Після того, як він просить нас на аркуші паперу, перекиньте наші паспортні дані і сказав, що ми можемо фільмувати все, крім співробітників ФСО і запасів безпеки.

На мій сюрприз нічого не було На автостоянці перед SF я ледь знайшов одну машину, яка була злегка тонована.

657 Р

Під склом виявився водій, дивний SF. Я запитав його, якщо це був сервісний автомобіль, і що він думав про те, що його настоянка не відповідає ГОСТу. Він помітливо відповів, що автомобіль є приватним і настоянка не сильно, але погоджується, що це не дуже добре, і обіцяє видалити його.

Запрошення на правоповідачі представників Ради Федерації, ми пішли на стоянку Московської міської Думи. Але ми чекали однакової картини. Підібрано в ряд автомобілях з пропусками столичного міста Дума не тільки скромний клас, але і з абсолютно прозорими передніми вікнами!

29.

Але по куту є один зріз. Рено, М. А892КМ 177, м. Москва.

Наступна зупинка є найважчим. Навіть найвагоміша телеведуча не ходять на такі теми. Паркування Адміністрації Президента та Уряду Московської області.

На в'їзді Адміністрації Президента було Мерседес, пан О004OO 99 і настояний автомобіль ФСО. Незалежно від того, що автомобілі FSO не відповідають ГОСТам для настоянки, все ще є відкритим питанням (який документ регулює це). Впевнений, що я думаю, що настоянка необхідна для роботи.

У величезній парковці не було авто. У той же час, тут також були відступники. Форд, пан A099OO 77, без офіційних проходжень, але на пластиковому власнику номеру написано "ТК Росія UD президента РФ". Водій був дуже нервовий, стрибнув і почав заборонити зйомки. Коли запитав, чому стан настоянки автомобіля не привезли його в належну форму, він відповів: «Я хочу, щоб я міг бачити ваш автомобіль». Я відмовився дивитися.

Але тут ми можемо згадати коментар прес-секретара президентської адміністрації Віктора Хрекова, озвучив день після сенсаційної акції 23 вересня: «Особливості на автомобілях з Кремля, як зазначено прес-секретаром відділу Віктора Хрекова, пройшли огляди і відповідають вимогам ГОСТу» – ternovskiy.livejournal.com/83776.html

Станьте поруч з BMW, пан A477MM 77.

Це те, що наш спокійний прогулянку по стоянці завершився, оскільки співробітники ФСО почали виходити з будівлі. Через кілька хвилин, ми були оточені сім хороших хлопців, заборонивши все. Ми попросили документи, щоб показати фотографії та інше. Ми вже вирішили не потрапити на друк, але просто сказали, що всі їх дії забороняють зйомки незаконними.

Ми не знімаємо їх і не зажадає нас іншим. В той час як вони були перезаписані наші дані, ми чули про те, що ми займалися повною нецензурою, що, очевидно, не служив в армії (так, хто служив, ймовірно, не займаючись вираженням цивільних позицій), і в цілому, краще буде видалити сніг з вулиць. У цей час мій акумулятор вибігнув, але хлопці приймали ще кілька картинок інтрудерів.

Mercedes Benz, пан A520MR 97.

р.

Mercedes Benz, M011MM 97.

Після перевірки та рерайтингу, вони просили, якщо ми закінчили наш бізнес. Я сказав, що я не бачив кілька автомобілів, що паркуються далі. Автомобіль не настояли і ми, повністю заморожені, переїхали на мій автомобіль. Ми прогріваємо протягом трьох хвилин, коли два інші співробітники ФСО підійшли до свого автомобіля і просили документи. І знову питання про те, що і як, і говорити про те, що тут не можна. Після перегляду документів, вони просять прийти з ними, щоб перевірити дані нашої бази даних.

В той час як ми чекали у співвідношенні Адміністрації Президента для наших паспортів, ми поговорили трохи з офіцером ФСО, який нас опікувався.

Чому ви завжди приїжджаєте і забороти все? Ви не маєте права на це.
Ми знаємо, що немає заборони на фотографії зараз, але ми не можемо відразу прийти і сказати, що все можливе. Ми звикли розважати всіх і взяти їх до відділення Кітай-Города, а потім з'явився папір, що це дозволило зробити фотографії.
Чи це про рік тому, коли з'явилася історія з Медведєвом і підйомом заборони на зйомки Червоної площі?
- Так, щось схоже.

Як ми перевіряємо на себе, що немає заборон на фотографії на вулицях Москви! Зустріч з ФСО завжди починається з того, що вони забороняють все, але через п'ять хвилин спілкування все дозволено. Кожна людина з камерою повинна знати: ви не можете знімати тільки співробітники ФСО і їх повідомлення! Вони можуть заборонити видалення проходу автокад та будь-якого об'єкта, якщо в цей час проводяться спеціальні заходи безпеки! У всіх випадках, ніхто не має права заборонити нас з фотографування автомагістралей і вагонів, що проходять по них (Рублевка, Кутузовський та інші), стоянка державних відділень тощо. Не боятися розповісти про те, що ви добре обізнані про це питання і дізнатися ваші права. У разі виникнення проблем, напишіть дані працівника на реєстратор або папір. Зателефонуйте 02 і розкажіть, що відбувається, всі розмови записані.

Що стосується настоянки, то зрозуміло, що ситуація вдосконалюється. При цьому, депутати, які прийняли закон і співробітники Державної Думи. Ми надішлемо всі зібрані матеріали для керівництва ДАП, Генеральної прокуратури та Адміністрації Президента. Крім того, я буду використовувати пропозицію Голови Ради Федерації Сергія Миронова, який пообіцяв мене, що він особисто пишу Генеральній прокуратурі, якщо ситуація з настоюванням не змінюється різко — sergey-mironov.livejournal.com/ 1863 - 378594 #t8378594

Я також пропоную фото полювання на тоновану потужність. Відправте свої фотографії автомобілів і їх номери з розташуванням і датою зйомки. Ми надішлемо відповідним органам для перевірки.

Заява буде на цих двох автомобілях, завезених за пару тижнів тому в стоянку Міністерства внутрішніх справ. Право – BMW, пан A096MR 97, що належить до нашого керівництва Міністерства внутрішніх справ, і невідомо, яким пов'язаний автомобіль BMW, пан О334OO 177.

У стоянці Міністерства внутрішніх справ, до речі, навісні автомобілі не менше, ніж на стоянці Державної Думи.

Але я сподіваюсь, що під час нашого наступного рейду буде набагато менше.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное