Дмитро Чистопов пише:
Ми спочатку планували провести весь день в Страсбургі, але погода була конфускацією. Не було прямого поїзда від Landau, що день, і ми повинні зробити зміни в деяких Weisenburg. Після того, як наш поїзд був скасований, ми залишили годину пізніше, ми були пізно для підключення лінії і в результаті ми провели три години в невеликому Вейсенбурзі (або Віссамбур), які, по суті, ми не пошкодили трохи.
37 зображень
Ми змогли купити квиток на літак, який знаходиться лише в машині, - закрило станцію 25 грудня! Доброго дня ми з нами братом, інакше ми повинні знайти перекладача для обробки терміналу.
Я впевнений, що німці мали дуже строгий графік. Але погода була більшою, ніж німецька педантрія, а саме 10 ранку наш поїзд не прибув. Пізніше було скасовано.
Ми змогли купити квиток на літак, який знаходиться лише в машині, - закрило станцію 25 грудня! Доброго дня ми з нами братом, інакше ми повинні знайти перекладача для обробки терміналу.
Я впевнений, що німці мали дуже строгий графік. Але погода була більшою, ніж німецька педантрія, а саме 10 ранку наш поїзд не прибув. Пізніше було скасовано.
36218662
Але послуга відрізняється. Не можна порівняти ці поїзди з нашими дачними поїздами, хоча їхній асортимент приблизно однаковий.
Висота посадки вражає - платформи в 2-3 рази нижче, ніж наші, а проміжок між машиною і платформою не так жорстокий.
Всередині вагони досить чисті взимку.
Поїзд складається з чотирьох автомобілів: двох тягових автомобілів і двох причепів. Продається дизельний двигун, тому підлога піднімається тут.
На нашому поїзді молотка не повісить день.
Р
На нашому поїзді молотка не повісить день.
Я не знаю, що переплатити бізнес. Самі стільці, просто різні оббивки.
Р
Кожен поїзд має цивілізований туалет. Який туалет на літаку, але це три рази просторіше.
Кожен поїзд має цивілізований туалет. Який туалет на літаку, але це три рази просторіше.
На іншому поїзді інтер'єр був насиченим.
р.
Складні сидіння встановлюються в центрі автомобіля і в осях, а спеціальні кріплення передбачені для перевезення велосипедів.
р.
В кабіні водія.
В кабіні водія.
Миссенбург.
Невелике, затишне і спокійне місто.
...
р.
У деяких місцях навіть казкові.
Непристойний снігу, французькому наборі ланцюга. Торнси заборонені в Європі.
р.
...
Кілька разів здавалося, що ми проходимо в комплекті серед декорацій для фільму.
р.
Але ні, люди живуть тут.
Пам'яті нашого Московського району Метргородок, я хочу залишитися тут назавжди.
Красивий!
...
...
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
...
Зійшовши з магазину, ми зустрілися з життєрадісним француженцем, який використовувався для роботи в якості дипломата в Новосибірську, подорожував по Росії з Москви до Владивосток, а ще зношує годинник командира.
Про свою роботу в Росії і про Весенбург, а в кінці прогулянку запросив нас на свій будинок на обід і запропонував нам місце для сну.
499 р.
Ми хотіли піти в Страсбург, що день.
...
Ще одна російська собака названа Смірнова Водка.
...
...
Ми не будемо ходити по цьому чудовому місті. В кінці ми маємо лише півтора години, що залишилися для перегляду Страсбурга.
37 хв
Джерело: