Циметрія покинутих дітей

Написи Вера Дробинская:

Низькі роки чекає маму...

Але головним, хто відповів з цією дитиною, а точніше, написав листи і надіслані подарунки, не чекаючи відповіді, нерівнокалі стани, які в березні 2008 року ця дитина була ще живою.
Здається, що дитячий будинок не знає точно, коли і хто загинув своїх дітей.

Відкритий лист до прокуратури

11 лютого 2011

Генеральний директор

Російська Федерація

Я.Я. скулл

Дробінська В.О.

Астрахан, вул. Київська, 54

т. 8 927 556 31 78

Заява

Шановні друзі!

Відвідування учням інтернату-інтернату для психічно відреставрованих дітей Міністерства соціального розвитку і праці Астраханської області в с. Разночинівка Василь М, я не можу протистояти, і поїхав до сільського кладовища, де діти, які загиближилися в цьому ДДІ, також поховані.

Я був шокований тим, що я бачив. Лоти маленьких купівель, навіть не підписані. У деяких місцях пам'ятники з'являються, щоб були зведені родичами загиблих дітей, де написи практично стираються. Один пам'ятник привертає увагу, він каже: «З моєї мами я шкодую». Назва дитини Василь Ф. Він загинув, як випливає з запису на пам'ятник - 6 листопада 2007 року. Тим не менш, Галина С., голова цієї дитини від Невидимої дитячої спільноти, запевняє повну відповідальність, що в березні 2008 року ця дитина все ще жива. Як мінімум це те, що викладачі сказали її. Деякі могили дають враження від «поворотно». Я не знайшов, де діти я особисто знав, а саме: Алія, яка загинула в січні 2003 року у віці 14 від грижі хребта, і Ванья П, діагностувала з паном внизу, хворобою целюка, яка загинула влітку 2002 року. Морський аспект цього живопису є монстросом.

Я запитаю Генерального прокурора, щоб перевірити:

Чому ці діти гинуть у дітей-сиріт і не в лікарнях?

Чи проводиться лікування та автопси після смерті дитини?

- Чому офіційна дата смерті Вася Федорова не збігається з відомим босом? (Я можу надати контактні дані при необхідності).

Чи померли діти в цьому цвинтарі, які присуджені померли?

І що сталося з майном загиблих дітей, які за законом повинні бути написані до держави актом?

Розпорядженням і практично повною неспроможністю, без назви в похованні учнів Raznochinovskaya DDI надихнула підозру, що це було зроблено навмисно приховати порушення прав дітей тяжко хворими і загиблими в цьому інтернаті, а також, можливо, приховати неспроможність свого майна.

Я також попросила прокуратуру перевірити, як охоронець і довірчі органи контролюють цей розділ роботи в ДДІ і чи контролює їх.

Здається, що охоронці та охоронці, які також підпорядковані Міністерству соціального розвитку та праці Астраханської області, повністю ігнорують питання захисту прав дітей в цьому ДДІ.

З повагою.

Дробінська В.О.

Я згадав у листі Генерального прокурора про дівчину Алії, яка загинула в Raznochinovka з хребтаної грижі. Я хочу розповісти вам, як вона загинула. Я знаю це з її другу, Свєта, хто більш схильний до того ж хвороби – вона вийшла з цього пекла.
Для початку, коли запитав, чому помер Алія, лікар цієї установи відповів мені: «З отруєння крові». Всі вони вмирають тут. й
З хребтом грижі людина паралізується з розташування цієї грижі і нижче. Алія мала на рівні люмбрії. Так все паралізовано з талії вниз. Голова абсолютно прозора. Картина довгої необробленої грижі хребта, тим самим, я бачив на Светі: грядки на стегнах і присідках до кісток. Що таке, що кісточки прилипають з рани, всі це відкриті поверхневі пов'язки, потоки від неї, і все інше (не передбачено їх діаками).
Знайте, де відбувається отруювання крові, huh?

Якщо хтось говорить про те, що я перебільшена або, ще більше, сланці, до чесної та чистої сироти, я пропоную запитати дані про лікування Світлана в австрійській клініці. У 2004 році знаходилися так звані «волонтери». Проживала рік там. 15 операцій. Два з них були про грижі, решта намагалися закрити грядки. Я мав пересадити шкіру від стегна, але до кінця не справляється, занадто глибоко і великий. Остеомієліт кісток малого тазу - для життя. Що, через це, має реальний шанс усаджувати. Це життєздатність, тому що Sveta є прекрасною.
Коли Света пішов до Австрії, я попросив своїх друзів не пустити журналістів. Я боївся, що наші органи просто заблокували наш доступ до Raznochyvanka. Але зараз, здається, що для правди...
Так Sveta - сказав він, коли вони гинуть, вони просто кладуть екран в кімнаті. І Алія була холодною, І ми вже знали, що вона була вмирає. І сказав вона в дельірію: Край, край... покласти мене на край...
Sveta коментує, що вона пішла до свого ліжка, щоб зберегти її тепло. Я впав дупа. Коли я прокинувся, я бачив, що вона вже була мертва.
14 і Света було 15.
Я дізнався про це, даючи Алію День народження, присутніх 7 лютого з друзями, які подорожували в Raznochinovka. Я сказав, що вона померла в Січень. Вони дарували подарунок іншим дітям.
Я був кричу, я думав, що вона була дочкою, і я хотів би її взяти.
Я думаю, що тепер деякі медичні мастила доведе мені, що це неминучий курс грижі хребта. Я бачив, наскільки краще ці страшні вирази Світла стали в місяць бути з моєї сестри. Що, до речі, не було зручного часу. Кожного дня опрацьовувала сестра.
А що виглядає як після австрійської клініки – порівняння.

Він лежав під одним з цих купів. Ваня Плетнев. Я думаю, що я можу дати йому повне ім'я, тому що він мертвий. І ніхто не збираюся сказати, що я в прийнятті брокера, які заборонені.
Це був хлопчик з Sm Down і сильний розлад травлення. Не можна перетравити нормальну їжу. Він лежав поруч з моїм Данилком у відмові. Я побачила його, коли він був про рік. Останнім був п'ять років. Спочатку я розповіли в відділі - у нас є вниз. Але так милий. Червоний, посміхається.
Він був переданий до дитячого будинку, потім назад до відділення, бо в будинку немає дієти. Для дитини з тяжкою хворобою целіак, це смерть.
Данилка була вмирає, тому я взяв його. А Ваня продовжила йти вперед і вперед: дитячий будинок-шпиталь, дитячий будинок-шпиталь. З кожним днем він виглядав гірше і гірше. Посмішка зникла довго. Ніжки люблять павуки. Він припинив їсти, після силового годування через зонд, що застрягнув пальці в роті і витягнув все назад. Про це заявив менеджер, що він вже починає отримувати божевільні.
А потім в Австрию дієтолог сказав мені, дітям з целюзним захворюванням роблять це, тому що після їжі, якщо вони подаються, що вони не можуть, починається гельська біль в животі. І полегшення надходить тільки після блювання.
Він втратив вагу і вагу. Моя друзі Веста і Таня почали ходити до відмовників для малюків. Моя сестра і я дав гроші, вони купили баночки з картопляним пюре і закрили його ложкою. Таня сказав, що якщо ви стикнуєтеся з головою, він їсть. Якщо ні, ні.

Останній раз я бачив його, він виглядав трохи краще, там був блиск в очах, що похмурий пішов. Згадуємо його весь час. У 2002 році в Астрахані прийшло Іоан 23 Асоціація. А з Італії, які хотіли бачити його. Вона сказала: Maybe я можу прийняти його.
Я дуже запросив глави як лікарні, так і для дітей-сиріт, щоб залишити його і не перенести його до Raznochinovka, затримувати його принаймні протягом декількох місяців. До цієї жінки приїжджає. Вони відмовилися. Він був у фінальних стадіях виснаження. Я маю на увазі, що вони всі знають, що вони ходили до смерті. Вони не хочуть чекати пари місяців.
У вересні ми пішли до Raznochinovka. Це мій перший раз.
Ми приїхали в вечір, босів пішли, бонси все ще пускають. Вони не знали.
хто ми. Вони думали, що батьки або родичі. І сказав медсестра так радісно: Ah, Vanya Pletnev ... Я пам'ятаю рудоволосу з веснянками. Він загинув негайно. Не хвилюватися, він загинув як ангел. Він приніс його в, промив його в ванну, кладав його вниз, він впав дупа. Я прийшов пізніше - і він вже мертвий.
Як ми поїхали назад, все я думав про те, що мій сестра. Я не можу торкнутися на власній, але це не дивно, щоб побачити когось, що торкнувшись від цього малюка.
Про те, як рай буде там. Вона сказала, я впевнений, що не буде садів цих картин, не рожевих тонів. Ми побачимо наші будинки, наші сади, наші діти, які були підняті, стіни, які були побудовані (вони просто переїхали в будинок - дуже хата, і весь час був дещо покращений), все, що любов вкладено, і все це буде світити в нашій любові, що ми вносимо в неї. Все це буде наповнений красою від Святого Духа.
Вона сказала: Я дивлю, хто ще буде зустрітися з нами? Отець Олександр, духовний батько. Наш тато, який загинув в 1992 році.
А Ванья Плетнев, пам'ята Ванья Pletnev, рудоволосий? Він познайомиться з нами дуже щасливим, і буде світитися, щоб зустрітися з усіма його веснянками.

253289

Фото та текст Вери Дробинської
Вона приймала вісім дітей від інвалідів, один з яких був нещодавно взятий з неї біологічними батьками.

р.

через drobinskaja LJ

р.

Джерело: