Як працює клініка лікарів

Надихнула тема Як працюють лікарі на амбулаторії

Таким чином, амбулаторність в Новосибірську не так погана, зарплати були високі, так як у нас є їх значно нижчими, зарплати медсестер і клініки в північній столиці.

8 зображень

р.

02 мар

03 мар
Це зарплата лікаря.

1 2 3 4 5+

04 мар
І заробітна плата далеко від суми, виділеної яскравою (відповіли і заховані) сама заробітна плата - лінія СБЕР

05 мар
Скарги медсестри навіть нижчі... платять нам 1,5 ставки (в середньому) за 7-8 тис. медсестер, медсестри і 10-15 лікарів на місяць! добре, стан клінік в цілому не має сенсу фотографувати-описати, кожен знає, більш ніж один раз, відремонтував і більше або менше доводять до гідного зовнішнього вигляду всі наші кошти, багато дрібниць кожен день ми купуємо самі - мішки сміття і т.д. Я недавно зробив власний стіл, як я міг.

06 мар
Робоче місце лікаря, установка 80-х-90-х, розбиває майже кожен день, сьогодні вода з пістолета зламала.

07 мар
Решта місць в більш депресивному стані.

08 мар
добре, до питання про стерильність - конденсатний фільтр від компресора, який продув у рот пацієнта, до речі, коли старий компресор зламався, лікар змушений працювати на інших установках людей за рік, як компресор коштує 30 тис. рублів, і наша клініка врятувала і виділила цілий рік для нього (для довідки - на стоматологічному відділі є платні послуги - лікування застосуванням легких композитів - в середньому за рік чистий прибуток, що клініка отримує тільки від цієї послуги від 500 тис. рублів до 700 тис. рублів)
Я отримав все.

Джерело: