39 зображень. Звідси.
1,1 км Відмінність того, що я бачив в Університеті Амстердама і як я навчався в Тверському університеті 15 років тому дійсно величезний. Я не знаю, що наші університети виглядають зараз, але відмінності між Амстердамом і шахтою були не тільки в технічному обладнанні класних кімнат, але і в очах студентів. Ми використовуємо для того, щоб просто посидіти пари, і тут люди дійсно навчаються.
Увечері я отримав на студентську вечірку і проміжок у своїй свідомості ще більше.
В залежності від спекотності Московського університету студенти їдуть до неї або по метро або каеном і бараном. У Амстердамі кожен їде велосипеди:
894071
2,2 км Парковка перед одною є повним велосипедом. Всі вони схожі один одному і відрізняються тільки за ступенем іржі:
3. У Для ущільнення паркуються 2 яруси - одна з нижче, друга з вище:
9868818
4. У
5. Умань Новий велосипед в Амстердамі коштує від 400 до 700 євро, і вкрадений можна придбати 20. Велосипедний вал є одним з найбільш поширених злочинів у голландському капіталі. Вони вкрадають в два раунди. Перший інструдер укусує велосипедний ланцюг з величезними різками і листям. Після того, як настає ще один, і якщо нічого не сталося, листя велосипедом:
6. Жнівень Ми змогли знайти автомобіль на вході в університет. На жаль, це не було бензоплів, як і всі велосипеди:
7. Про нас У загальному турі університету організували мій читач Natusik_22. Не було сторожування входу, тому ми просто пішли всередині.
233481
8. У У коридорах є таблиці, в яких студенти готуються до занять. Вартість навчання тут становить 2 тис. євро на рік для студентів з Європейського Союзу та 12 тис. євро для росіян, тому для цих грошей молоді намагаються отримати знання. На шляху (Я дуже далеко від цієї теми), скільки коштує навчання в наших школах?
9. Навігація З тих пір, як це заборонено говорити в бібліотеці, університет має спеціальні номери, де студенти можуть збирати і колективно обговорити будь-яку проблему.
10. Або просто посидіти до навчання:
11. Wi-Fi надається в усьому університеті. Розклад всіх занять, класичних номерів, домашня робота – всі студенти навчаються через університетський сервер:
12. У номерах для самопідготовки милі дивани:
13.00 р. Частина столів огороджуються декоративними стінами підвісних тросів:
14. Технічне обладнання цих кімнат, щоб покласти його м'яко, вражає:
15.00 р. У будь-який зручний для вас час:
р.
16.00 р. І це люстра в самопідготовці:
,00 гривня
17.00 р. Для тих, хто не має ноутбука, є термінали по всій будівлі, через які ви можете отримати доступ до сервера університету:
18 років Аудиторія для лекцій – це кінозал:
р.
19.00 р. Перед кожним кріслом розміщується стіл:
Джерело: