Де живуть російські олігархи?

Blogger omnesolum пише на своєму блозі: Лондон приваблює мільйонерів, як ніхто інший місто, так і російські олігархи не виняток цього потоку щільно набивних гаманців і банківських рахунків. Кілька сотень тисяч росіян живуть у британській столиці. Про сто них багатомільйонні, власники дорогих автомобілів, яхт, літаків і футбольних клубів. Березовський, Blavatnik, Abramovich, Deripaska... Всі вони власні власності в найпрестижніших зонах Лондонграда, як очі називають Лондон. Не варто жити в особняку купили за мільйони фунтів, постійно. Вистачить літати в особистому струменю на вихідні, взяти перерви від бізнес-джунгля, побачити дружину і дітей (який може добре жити і навчатися в Великобританії на постійній основі).

26 зображень

1,1 км Одним з найбільш модних адрес цього московсько-на-Тама можна вважати Площа Еатона в районі Белраві. Ось де я вирішив піти з камерою, щоб показати вам, де живуть російські олігархи.

2. Етон Площі можна вважати одним з найбільших площ у Лондоні. На фото показано один з них. Насправді це більше приватного саду, ніж площа. Право через це проходить досить зайнята дорога короля (дорожня дорога). На північній стороні площі Етон можна побачити дзвіницю церкви св. Петра.

3. У Адреса Eaton Square, Лондон SW1 на конверті негайно вказує на соціальну ситуацію її адресата.

р

4. У Вся площа обрамлена білими будиночками чотири-п'яти поверхів, з мансардом і підвалом.

р.

5. Умань

6. Жнівень Фасади і балкони прикрашають штучним мармуром, але взимку вони виглядають трохи голими. Можливо влітку квіти і зелень замінять сухі гілки.

7. Про нас Для входу в сади, мешканці мають ключ, який відкриває ворота.

8. Після Другої світової війни багато житлових будинків у Лондоні перетворилися в офіси та магазини. На площі Етон уникла такої долі, тому популярність цього і до того, як досить престижна зона збивається вгору.

9. Навігація Ви можете вільно прогулятися і кіно, хоча іноді «народи в чорному кольорі» трохи розмаїли їх альтанки.

р.

10. Кількість практично кожного будинку пов'язана з деякими знаменитостями, іноді глобальними, іноді місцевими. Кількість 1 була колись вдома Барона Бутбі, консервативний політик, який служив Секретаром Вінстонської Церкви.

11. Номер 37 - Британський прем'єр-міністр Neville Chamberlain, попередник Церкви, який підписав Мюнхен угоду з Німеччиною Гітлера. Німецький міністр закордонних справ Ріббентроп також залишився тут.

12. Eton Square також був домом для Sean Connery і Roger Moore, актриса Vivienne Lee і прем'єр-міністр Stanley Baldwin. Кількість будинку Абрамович купили за £28 млн.

13.00 р. А «алюмінієвий король» Олег Дерипаська купила квартиру на 25 млн. фунтів на площі Белграве поблизу. Детальніше про цю область рельєфів і консульств в наступному рядку.

14. На площі, хоча я підозрю, що найпристойніші з’являються в підземних гаражах. А що ви бачите на вулиці, це як приїхати до хлібопекарня.

15.00 р. Темні кольори переважають, переважно чорно-блакитні. Популярні моделі Porsche, Ferrari, Bentley, Rolls-Royce. Я зробив невелику колекцію автомобілів. Феррі.

Р

16.00 р.

17. Бентлі.

18 років Зверніть увагу на ідентичний колір всіх моделей.

32162818

19.00 р.

20. Rolls-Royce.

21.

22. Також можна відверто комічні варіанти.

23. У Лондонському кав’ярні з'явився тут.

24. Залишилося згадати храм св. Петра, який я продемонстрував на початку оповідання. Він був побудований в 1820-ті роки, в той же час як площа Етона.

25.

26. Так само можна замовити послугу в хороших автомобілях, наприклад, на Масераті.

І, нарешті, я хочу розповісти вам про життя олігархів. Російський мультимільйонер помирає в його особняку Белгравії і просить дружину приїхати до ліжка, щоб розповісти її останню.
- Лукія, я хочу бути похований в Харродах.
- Але як? Це неможливо! Чи не буде краще йти до Хайгейт кладовищі поруч з Карлом Марксом?
- Ні, в Харродах. Я знаю, що ви будете відвідати мій могилу принаймні двічі на тиждень.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное