Значок з насосом.

Не шахта. Це шлам.

Я бачив картину іншим днем. Я в супермаркеті автостоянка чекав дружини. Opposite є 99th, хлопець виходить з магазину з пляшечкою пива, відкриває машину, отримує за колесо, дими, перетворюється на муссон і напої пиво. На протилежному боці є гайці. Побачивши це, один з них підійшов і починає вимагати док, мотивуючи його пити під час руху. Хлопець обережно відправляє його, кажучи я не збираюся, і я не збираюся йти, йти ... Ви не досягнете нічого, гей людина нижує переднього колеса, кажучи: «Нехай ви даєте документи, ви не будете йти!» Тут виходить з ринку дівчина з двома пакетами, відкриває багажник, накладає пакети, хлопець надає свої ключі та перекази на пасажирське сидіння. Дівчинка переходить до китайської: «Навіть, прокиньте колесо, або зателефонувавши до прокуратури» і витягує телефон. Людина має кульки на катанні, починає щось зм'ятити, він сказав, що він хотів залучити водія, що він відвертий і т.д. Відповідь дівчини (10 БАЛОВ!): "Це не водій, але мій чоловік, він не має ліцензії, я привід і мій автомобіль." Хтось з водіїв дав насос, і старий, ручний, хтось манометр, тому що власник автомобіля вимагав накачувати, як очікується. В короткий час вся парковка кладуть сміхом, в той час як садок виконував рухи тіла і вниз, вимірюють тиск і т.д. Він отримав хлопця! І дівчинка була надана STOP!!!

Джерело: http://