Я зробив пластилін.

Написи ottenki_serogo:

Про його батько, який загинув рано від хвороби і пристрасть усього життя, - це моделювання військових мініатюр. Дивовижна колекція пластикових солдатів, які залишилися після того, як Папа було видно тільки близько людей. У цьому журналі вперше не був представлений.

Перший солдат вже 31 років, Сергій Вікторович Кізлев закріпив їх з п'ятнадцяти років. Спочатку для гри, потім вони були досить простими, без обличчя. Дозени з них розміщені на картонах, утворилися армії, переміщалися, імітують битви за своїми правилами, і боролися - зстріляли кулі з гармат. Ці битви тривав весь день. Згодом він пішов на ігри, і пристрасть виросла в щось більше.

Ведуться в точну відповідність історичним реаліям: перед ліпленням батько навчається тонн військової літератури, в тому числі в оригінальних мовах - ціла бібліотека словників, військових книг і папок з фотокопією рідкісних джерел. Все, вниз до кольору рукавичок і кінних порід, перевіряється на історичні документи. Немає додаткових кнопок, мотузок і деталей, нічого для краси придумав.

36 зображень

Я зробив пластилін.

Малий, на масштабі 1:54, трисантиметр (!) солдати тисячі (!).

Збірник включає в себе різні регіони царської армії, Червону армію, французьку, британську, кілька історичних періодів. Кожна серія акуратно викладається в відповідну коробку, кожен солдат стоїть на стенді, на зворотному боці якого підписаний, на який період і конкретний блок належить. Його батько скористався власними аббревіатурами і спробував зробити підписи на мову країни, чиї армії він створював.

Важко сказати, скільки часу він провів на одному солдату, він ніколи не зробив їх самостійно. Перший пакет заготовок, а потім шматочок.

Я зробив пластилін.

03 мар

3956161

04 мар

Я зробив пластилін.

05 мар

Я зробив пластилін.

06 мар

Я зробив пластилін.

07 мар

Я зробив пластилін. р.

08 мар