625
Liner Tu-144: брошура Airexport 1973
За вихідні він відкрив інший цікавий документ у своїх архівах: рекламна брошура надзвукового пасажирського літака Ту-144 з СРСР Air Export до Le Bourget Air Show у 1973 році. Брошура зберегла рух від Далекого Сходу до Санкт-Петербурга, а потім близько 8 років лежала від інших журналів, тому є деякі дефекти, тому я сканував як це. Коротко виглядають.
Написання: periskop
Під катоком - 6 сторінок з 7 і світової карти рейсів радянського лайнера.
1,1 км Підземелля.
Габаритний зображення
2. Технічне планування.
(доб. 3)
3. У Найцікавіше на цій сторінці є карта рейсів, що виконуються для сертифікації лайнера. З Я зустрілася з багатьма легендами, що Ту-144 також приземлявся в місті, я даю трохи нижче і більш детально.
р.
3а. Так, на території СРСР, Ту-144 виступали тестові рейси з Москви (Домодєдово) в Новосибірськ (Толмачово), Хабаровськ, Алмати та Іркутськ. Від Ленінграда до деяких країн Західної Європи. 1973, тобто.
738177
4. У Планування залу. Так як літак був призначений для експорту, макет був розроблений в декількох варіантах; тут два.
11.12.18 р.
5. Умань Фотографії кабіни та обслуговування повітряного судна.
6. Жнівень Задня кришка брошури. Нижче наведено передрук деяких видів (який з помилкою в одному слово).
Джерело:
Написання: periskop
Під катоком - 6 сторінок з 7 і світової карти рейсів радянського лайнера.
1,1 км Підземелля.
Габаритний зображення
2. Технічне планування.
(доб. 3)
3. У Найцікавіше на цій сторінці є карта рейсів, що виконуються для сертифікації лайнера. З Я зустрілася з багатьма легендами, що Ту-144 також приземлявся в місті, я даю трохи нижче і більш детально.
р.
3а. Так, на території СРСР, Ту-144 виступали тестові рейси з Москви (Домодєдово) в Новосибірськ (Толмачово), Хабаровськ, Алмати та Іркутськ. Від Ленінграда до деяких країн Західної Європи. 1973, тобто.
738177
4. У Планування залу. Так як літак був призначений для експорту, макет був розроблений в декількох варіантах; тут два.
11.12.18 р.
5. Умань Фотографії кабіни та обслуговування повітряного судна.
6. Жнівень Задня кришка брошури. Нижче наведено передрук деяких видів (який з помилкою в одному слово).
Джерело: