Поїздка в Єгипет

Коротка історія про останні росіяни в Єгипті.
Я вирішив піти в Африку. Недорогий і сердитися.

Ми придбали квитки і чекали на рейс. До дня, перш ніж рейс, менеджер з туристичного агентства назвав нас і сказав нам, щоб приїхати і взяти гроші, вони кажуть, що всі рейси скасовані. Щоб поставити його скромно, я був зміщений. Прибуваючи в офісі, ми почали відштовхуватися від дверного кроку, який ми хотіли піти в Єгипет, що сталося там. Дівчата дивилися один одному і просили, якщо ми боїмося літати. Після отримання негативної відповіді, вони почали дивитися на монітор і через 15 хвилин вони пропонують літати вночі, але в інший готель. Природно, ми домовилися.

У 3 м. прибули до аеропорту. Як ми підіймали прийом, ми попросили на сидіння у вікні. Для того, щоб дівчата запропонували, що ми вперше читаємо папір, де було написано, що Міністерство закордонних справ не рекомендують російським громадянам йти в Єгипет ... благ, благ тощо. З посмішкою ми попросили на сидіння біля вікна. Для того, щоб дівчата сказали нам не турбуватися, кожен буде сидіти на вікні, тому що є дуже мало людей, як ми, хто відчайдушний, а саме 27 людей на Boeing 767.

р.

Ось як ми летемо. 8 місць в кожному з 45 рядків (8*45=360).
Прогуляємо по кріслах, прогулявшись по салону босоніж, приколи приготовлені гойдалками, їсти кілька разів, в цілому, тушкувати.
Прибуваючи в Шарм-еш-Шейсі рано вранці, ми побачили аеропорт, як це.

Не один, ми були єдиними, які летять в наступні два години.
Коли ми доїхали до готелю і оселилися, ми пішли на пляж. Єдина зміна з останнього року полягає в монтажі спостережних веж на пляжі.

Ось після цього акула гіп. Природно, ніхто не сидів на них.

На пляжі дуже мало людей.

Після обіду ми пішли на базар і побачили першу і останню демонстрацію в Шармії. Це була мирна і з якоїсь причини за підтримки Мубарака.

...

560.8046

...

Немає особливо цікавих. Весь натовп переїхала до центру, і став тихим і спокійним. Ми вирішили повернутися до готелю на вечерю. Увечері, коли я сидів на балконі, було приємне почуття радості від того, що вранці я викопав місце для автомобіля з снігу практично на годину, і тепер я сидів на вулиці в футболці і дивитися захід сонця.
А потім після того, як він був темним, ми побили на ринок, що я хочу поговорити про трохи.

Шарм-Ель-Шейх Ринок є дивовижно барвистим місцем, як все в Єгипті. Ринок Арабів не є способом заробітку грошей, але спосіб життя. Вони дійсно хочуть почистити вас в магазин, під будь-яким приводом. Найпоширеніші:

- Просто пазмара! Захад ...

Перші два дні, це дуже дратує, а потім ви звикли до неї, і ви подивитеся на них абсолютно не дивно, і вони ледь реагують на вас. Головне не шукати їх в оці, тому не існує навіть причин, щоб поговорити з вами. В іншому випадку ви будете дратувати постійно, пропонуючи вам все: таксі, олія, сумки, кальяни, хеш, спеції, фрукти, футболки тощо. Ви все ще повинні поговорити з ними (Араби), і це дуже щільно люди. Вони практично не розуміють елементарних речей, які якщо вам не потрібно, то не варто навіть безкоштовно.

Сорочка є нормальною, скільки це коштує?
- $35...
Чудовий і брудний, див., є пляма жиру !!!
- Харасо, візьміть його на 30 ...
Я не потрібно бруду сорочку, я збираю його. ?
- Гаразо, остання ціна 27 ...
Я не потрібна сорочка брудна.
до Ось чому? Для вас більше 25...

Це нормальний діалог з Арабами на ринку. Після того, як в Єгипті, ви дивитесь на їхню витривалість. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У той же час вони можуть сказати, що сусід має бульсит, але він має 100% якість, хоча абсолютно ті ж речі, що це таке.

- Скільки коштує сумка? ?
- $50.
Ви божевільні, ваш сусід запропонував мені той же протягом 30 років.
- Гаразо, Дафай понад 40.
Чи не ви розумієте, що ваш сусід дає мені той самий пакет для 30? ?
У мене є натуральна кога і гасуа катетер. Я даю вам 37...

Чи не хворі? Я був андройований ним весь час. Поговорення з Арабами на ринку завжди була такою ж. Вони часто торкнулися сміятися на їх скутості. Ми пощастили, і ми були в той час, коли залишилися практично не туристи, і продали все за зниженими цінами, розуміючи, що на наступний місяць ми останні російські туристи. В останні дні вони практично перенесли на фазу блювоти. Коли я купив валізу за $35, продавець майже кричав і попросив мене купити щось інше або дати йому принаймні інший долар, щоб піти додому.

3850.00 р.

Найдивовижніше, що Араби можуть продати вам абсолютну абсурдність. Наприклад, сухі мангрові рослини або коріння. Вони збираються розповісти вам, розморожуючи в роті, що шляхом введення цих коренів в воду, вони збираються запах, як вода з туалетом Kenzo протягом трьох днів. Природно, ви покажете баночку води, де ці корені лежать внизу. Вода буде запахом подібного парфуму. Смішні речі. Після того, як ви попросите скільки коштує, ви будете мати довгий аргумент про розмір кореня і його ціна. Взявши пару коренів, ви щасливі піти, і в 10 метрах ви будете пропонувати однаково, за ціною половини ціни. Після того, як ще 5 метрів ви попросите наступний купець, скільки коштує ці корені. Ціна буде в два рази вище, і він не продає вам будь-який дешевший. Сама парадокс полягає в тому, що ці корені не пахнуть, коли ви кладете їх в воду. Не в день, не в 3 ... Це, звичайно, сміття, яке можна знайти в степу, і це коштує нічого. Всі торговці мають однакову історію, яка в 2 дні вона буде добре пахне, і по суті, вона схожа на продаж камені з гарною легендою. Я впевнений наступний рік, коли ви прийшли, вони будуть продаватися таким же чином. Ну, якщо ви знаєте, вони просто чекають когось, хто не знає. У той же час, як я сказав, що деякі не будуть продавати дешево, хоча це не важливо, скільки це нічого не так!

В цілому ринок Арабів – це спосіб життя, не заробіток. Хоча вони роблять гроші, я думаю, що це не погано. Ми радимо Вам не сказати про Вашу ціну. Запитайте скільки коштує. Якщо ви хочете, скільки ви хочете. Скажіть, що ви віддаєте його безкоштовно або щось. Але коли ви знаєте ціну, хоча б порізати його на 70 відсотків, а потім, хто утрамбував. Іноді ви вловите себе мислення, що ви торгуєте за 60 рублів за 10 хвилин, і за вартістю речі в $ 40, ці 2 не грають особливою роллю. В цілому Араби на ринку повинні говорити жорсткі і строгі, і якщо ви думаєте про щось або поговорити з друзями, і він стрибає перед вами і показує щось, абсолютно нормально запитати його, щоб замкнути в досить жорсткій формі.

Що стосується самого ринку, то це всі двоповерхові будинки, де на першому поверсі магазин і на другому поверсі.

Як на будь-якому ринку, площа не особливо чиста. Якщо ви йдете далі вландію, то вже досить брудно і хрусткий.

На найбільш віддалених ділянках ринку є щось виробництво. Як економити жилети.

Ор...

Ніякий здивує зовнішній вигляд магазину.

Я не можу сказати вам, чому це таке магазин. І ця країна має таку недбалість у всьому світі. Неважливо, як красиво виглядають готелі в фотографіях, на місці ви усвідомлюєте, що все зроблено дуже “косуко”. Так, чому б ви приймали, що поганий жилет з магазину, це не те, що хтось. Якщо ви думаєте, що це погано, не подивіться на це. Всі вони мають.

Слово про їжу в Єгипті.

Не їсти ніде, але в готелі. Природно, на ринку ми придбали полуницю за долар для упаковки. Дуже добре смакує. Але ми не пішли в ресторани, незалежно від того, як нас повели. Це був маленький скеаміш.

Дивовижна нація. У той же час вони живуть в несамостійно красивому місці на березі унікального моря. Море - що зберігає людей, що надходяться щороку.

Кораловий риф незвичайної краси вздовж узбережжя. Надзвичайна краса риб, морські урчини і незаймана краса теплого моря. Знову це все на дуже брудному узбережжі.

Звичайно, пляжі в готелі очищаються від сміття. Всі дикі пляжі, дороги, гори, пустелі, міста... все повністю сміття!

Звичайно, я не говорю, що ми стерильні. І вистачить бруду і сміття, не хочу нічого сказати. Але краса моря просто зачаровує.

На пляжі ви можете побачити викопи, як це. Shellfish, очевидно.

Щоранку, переглядаючи російські новини, вони сміхалися голосно. У Шарм-еш-Шейсі відправили війська і танки. Я побачила одну ємність. Знову на морі.

Додано до [mergetime]1299069918[/mergetime]
На п'ятий день нашого перебування ми сіли біля басейну, безпека прийшла до нас і віддали нам замітку від керівництва. Він сказав, що нам довелося залишити два дні на початку, і імена були лютого 9. Увечері цей же довідник прийшов до готелю і, на нашу думку, ми повинні залишити на початку, сказав, що це було замовлення з Москви, і він нічого не може зробити. Всі росіяни повинні бути зняті 10 лютого. Звісно, ми не згасили, але тільки побили на ринок і купили багато ярусів з рештою грошей. Ми були дуже замічені, що ми залишили, англійські люди, які жили з нами в готелі. Хороші бабуся. Вони знали, що вони повинні жити окремо в готелі на інший тиждень, тому що їх уряд не прийняв їх з Єгипту. (У них по електронній пошті я говорю, що вони насправді залишилися в готелі тільки на інший тиждень, і ніхто інший не був.) Прибуваючи в Санкт-Петербурзі, ми пішли в туристичне агентство і написав заявку на повернення, два дні заздалегідь. Ми очікуємо відповіді від туроператора. Спасибі всім і удачі!

Додано до [mergetime]1299070047[/mergetime]
Я просто отримав виклик від туристичного агентства.
Повернення грошей... Я! 3,500 за два.

Джерело: