Курильні голки

Природний блогер Ігор Шпільенок пише:

Сім'я ведмедя складається з жіночих і ведмедних кульок. Не кожен знає, що батько не бере участі у задньому засобі. Тим не менш, деякі чоловіки не пропускають можливість урізноманітнити своє меню більш слабкими родичами, найчастіше ведмеді кубики. Зазвичай ведмедя приносить 2-3 кулі, рідше один, рідше чотири. Виживання для всіх дітей в сім'ї. Навіть в сім'ї з чотирма ліктями, найслабші часто не виживають.
Але в місцях, де ведмеді не переслідуваються людьми, і є велика кількість їжі, всі чотири ростуть безпечно.
Сьогодні Я хочу розповісти про мої спостереження за такою сім'єю у 2009 році на Курильському озері в Південній Камчатці.
За місяць і половина я прийшов майже кожен ранок до того ж піщаного плітка біля пуповини на мисі Herba. Ведмеді звикли до людей, так як влітку на озері майже щодня туристи. Моя присутність не турбувала їх; навпаки, ведмедики, які займаються риболовлею, почали використовувати мене для захисту малюків від чоловічих канібалів. Мати принесла її броду на косу, сидять малюків буквально десять до п'ятнадцяти метрів від мене і пішли на річку для прей.

8 пік

Шкідники-карлети розширюють дорослий ведмедя з пляжем «тір». Зверніть увагу, що наконечник атаки автомобіля є найменшим ведмедя куб. Це персонаж!

Мій улюблений і без проблем був Ванка Сеголет. Він був єдиною дитиною своєї матері: жиром і слухняним. Він завжди сиділи в місці, де його матір залишив його: на наступну шавбу. Vanka провів години, граючи з нею, використовуючи укуси як бар, потім як рокер. Він був нудний без братів і сестер, і він уникав своїх однолітків, віддаючи перевагу спілкуватись з матір'ю.

Друга сім'я, постійно на плітці, стала відомою завдяки усиновуванню дитячого притулку. Він складається з Мами і року і половини Дочки і Сина, а також клітки Орфана.

Третя сім'я - наші герої сьогодні: Матуха і її чотири голові.

Ось неспокійні персонажі! Вони намагалися спробувати на зубі все, що рухається! Плавання вздовж річкової сноги - необхідно його зловити і вирубати. Фотограф відійшов з камери на штаті - потрібно перевернути його і трамваїти в грязь. Вони неспокійні корови, гілочки, шкарпетки, лисики. Вони тероризували свою процвітаю і завжди добре захотіли летіти до Ванки, в їх присутності він скаржався на матір, і вона відійшов від гріха. Шахрайські головки пригнічують до всіх проходних носіїв - до маленьких і дорослих, провокують скандали і навіть бореться.

Матуха неодноразово спробувала залишити шкури «під моєї відповідальності» під час риболовлі. Я не хотів. В той же час, і щоб вони виглядали прямо в очі. Потім сидять в пучок, як якщо гіпнотизований. Якщо ви знімете фотографії, то вони збігаються. Мауха повертається - немає дітей. Він дивиться на мене, якщо він не врятував мене.

...

18

Але Матуха вдалося годувати і виготовити всі чотири. Героїнський ведмедик. Без будь-яких аліментів, соціальних пільг та статутного капіталу. Ось це, в момент рідкісного відпочинку, як шкаралупи, зачісувати корови.

У 2010 році вдалося дістатися до трави тільки на добу. Перші ведмеді я бачив вирощені гомілки, так як вони були рік назад!

Джерело: http://