Покрівля в нашому магазині (12 фото)

Про Петербург
Я спокійно працюю 5 березня 2011 р., я торкнувся вечірнього колективу «попередньо-восьберезень» і раптом на підході до будівлі магазину я зупинився на безпеці: «Чи ти?». "Я відповідав їм. "Чи не вважаю!», вони радять мене. Я входжу в магазин, і там...

Розташований в Санкт-Петербурзі на вул. Мінеральній, колишній Свердловський машинобудівний завод тепер руйнується, лоатується і є тільки величезними порожніми майстернями, які здаються на шматках різних складів і паркувальних лотів.
Короткий історичний тур:
Завод був заснований в 1868 році від J. Murgedom. У 1886 році його сини утворили партнерство з машинобудівним заводом Фенікса. У 1860-80-х роках завод відновив промислове обладнання, виробляв деталі машин для текстильних, паперових, цукрових підприємств, пізніше зібраних імпортних машин і машинних інструментів, потім заснували власне виробництво парових двигунів, кранів, різальних пресів, металообробних машин.
У 1919 р. завод був націоналізований, в 1922 р. був названий Ю. М. Свердлов. Після того, як цивільна війна, у 1925 році було відновлено виробництво машинних інструментів раніше освоєних типів, а розвиток нових. Восени і зими 1941 року завод виготовив оболонки. З 1961 року нові майстер-класи побудували Свердлову машинно-будівельну асоціацію, яка отримала профіль будівництва важкого верстата, а також були розроблені та виготовлені фрезерні машини, обладнання та машини для захисту, космічної та енергетичної промисловості, елементи суднобудування та енергетичного обладнання.
У 2003 році було розпочато процедуру банкрутства компанії новими акціонерами.
У 2005 році в адміністративному корпусі банку відкрився бізнес-центр.
У 2008 р. було побудовано існуючі майстер-класи колишнього машинобудівного підприємства «Свердлов». За 50 років будівля стояв і тут в XXI столітті деякі вантажівки, які приходили до одного з складів, демонстрували опору стовпа і ослаблені витікання даху під вагою снігу згорнулися.
У цій картині червона рама висвітлює зону згортання:

Далі, без коментарів:

. . . =

. . . =

. . . =

. . . =

. . . =

Я приходжу в іншу сторону згортання. Але здається, що вона є кульбритом свята – вантажівка, яка вибивається опорним стовпчиком =

. . . =

. . . =

. . . =

Помітно перемішуючи від вражаючості спостерігаючої і людської гідності, він перехрестив пальці надії, що залишився дах на нас не згорнувся і пішов на роботу.
Всі

77640673 р.

Джерело: