Радянські готелі в пострадянському просторі

Написання zis:

Я ніколи не присвятив окремому походу до готелів, але це варто.
Один готель розташований в Новому місті Набережного Челни, найбільший в місті, а будівлі розкидані в декількох комплексах. Ми, не дуже підготували для конкретної адреси будинків в Челні, важко знайти кількість дробів. Спочатку було впевнено, що це кількість будинку і будинку Друга розташована в Кізелі, на території Перм. Виявлено з утрудненням і майже випадковою.

29 рис.

01. У
Почнемо з Челни. Це головний вхід до нашого будинку, але він знаходиться з двору. На ніч знак напевно не читається, і в цілому з підсвічуванням погано. Поблизу знаходиться парковка. І за воротами є великим двориком з колишнього фонтану, сходи, купіль дверей і досить гучна компанія місцевих підлітків. Немає світла.
Переміщення по інтуїції, я потрапив на протилежну стіну, так як виявилося вранці, не далеко від входу в готельний ресторан (також відомий як їдальня і кафе). Після проходу по периметру будівлі я зустрівся з компанією (так не знаю, куди був вхід) і знайшов кілька замкнених дверей в кутку зліва від входу в двір. Це її! На збитку відкриваються двері і дайте нам в фаршот будинку.

02. Мар
Нижче знаходиться просторий прийом з дружним адміністратором сну. Кількість номерів становить близько $100 в день за гравця. Давайте подивимося на хору.

03.03.2014 р.
Архітектор відійшов від стандартних дверей в стіні. i.e. двері звичайно в стіні, але стіна з дверима перпендикулярно коридору. Не можна отримати двері на лобі. І в п'яти стані набагато простіше орієнтуватися.

04.04.
Правда, не всі номери можна отримати без ключа, але знову є ноги, ви завжди можете збити.

05. Мар
Однокімнатний номер для двох осіб. Дуже зручно. Окрема велика кімната з ліжком, яке назавжди приймала форму середнього тіла людини, шафи і столик. І досить розетки.

Мар
Кожен номер на кухні. Плитка, холодильник, стіл, шафки. Я буду залишатися тут...

07. Мар
Окрема ванна кімната. Окремо розумно.

08. У.
В одному відсіку туалет і умивальник ...

09.03.2015 р.
У іншому душі. Дуже зручний і практичний.

10.
Інжиніринг не дасть вам нудьгувати тут. Гаряча вода йде постійно, хоча не до крану. І якщо ви відкриєте клапан і перетворите на холодну воду, ефект так непередбачуваний, що він навіть стає смішним. Ви можете попросити співробітника мита на термометрі підлоги і покласти експерименти.

11.
І можна робити експерименти з електрикою. Такі смішні ігри періодично з'являються.

12.
Ви хочете вирішити логічні проблеми? Який внутрішній номер телефону 401? Думка "401"? No 123. Що близько 402? "402" або "124"? Ноп.

р.

13.00 р.
Ось виклик виживання. В номері 217. Згідно з планом евакуації, ми повинні запускати прямо вниз коридору і вийти на основні чорні сходи, але для того, щоб уникнути штампування в разі пожежі, ми можемо ввімкнути від дверей до лівого і запускати в інші сходинки, вниз до підлоги нижче і спокійно одружити ресторан з іншого боку.

14.
Ох, шип. Наліво наших дверей. І не боїться її в разі пожежі. По-перше, адміністратор має ключі, а по-друге, не зрозуміло, що скло, щоб збити. Двері пофарбовані фанери.

15.00 р.
Я не знаю, що я пишу про цей готель. Він типовий для пострадянського простору, що живе з меблями, ремонтом і персоналом від двадцяти до двадцяти років тому. Це дійсно не поганий готель, я жив у значно гірших умовах. Я не розумію небажання адміністрації.

16.00 р.
Ось ще один радянський готель. Розташований в економічній зоні депресії, столиця Кізбас, місто Киселе.

17.00 р.
Після закриття шахт в місті дуже важко знайти роботу, сусідні села повністю вимирають. Протягом п'ятнадцяти років делегації та будь-які групи «туристів» припинилися до міста. Однак готель в порядку, ремонт ванної кімнати.

18 років
Номер моделі. Двокімнатна і велика кімната, номер з телевізором, диваном і столиком. Душова кімната, туалет і раковина.

19.00 р.
Відповідна тримка, відразу зайнята мною на робочому місці. Зрозуміло, завжди гаряча вода в кранах. І це нормальний колір і запах.

20.
Вони кажуть, що на другому поверсі є люкс. Але дуже дорогі, майже три і половина тисяч. Я не можу це дозволити.

21.
Зацікавлені гості можуть грати в російський більярд. 100 рублів партії.

22.
Або домовитися з чашкою чаю, переглядаючи рибу в акваріумі.

23.
Кухня загальна по всій території готелю. Але так як ми були першими і тільки відвідувачі протягом декількох тижнів, це цілком вдається.

24.
І якщо є брудна пральня, ви можете мити себе або попросити адміністратора. Всі приміщення.

25.
Ось два різних готелі радянського типу. Одне в процвітанні і розвитку міста Камазова, а другий в столиці безробітних мінників.

26.
І знову це не найцікавіші місця, які я мав провести ніч. Наприклад, в Чусовой ми залишилися в звичайному бульйоні. Крім того, вартість номера готелю 2500 на людину, а бульйон 600 рублів за два без додаткових послуг у вигляді теплоти людини. Правда, кількість повинна бути вибрана швидко, одна каток так багато, що навіть очі різати.

Поділіться своїм досвідом життя. Які готелі або нічні перебування найбільш запам'ятовують на поїздки або ділові поїздки? Що так весело про вас або ваших друзів? Сфера, фотографії, посилання та інші повені вітається!

28.

29.

Джерело: