576
Моя колекція мишей
Мій перший пост. Мишей. Трохи скупчився - викинути його далеко патологічно. Обов'язки після всіх. Це буде 47.
1. Маніпулятор "Колобок" рік випуску 1991 р. Використовується в радянському аналогі IBM PC - EU 1840 / EC 1841 з залізним кулькою.
р.
І це стегно.
Мишу Мицю, цікава деталь - вона не має колеса, але важіль «на себе» - «від себе».
Ще одна сторона цієї мишки брудна, тому її використовували протягом 7 років. Мишей Мицюєві практично ненавибагливі.
Будь ласка, не відірвав пост, я буду закінчити.
Далі Миша від IBM, коли вони зробили власні особистості. Також замість колеса - джойстик, такий IBM на своїх ноутбуках посеред клавіатури кладуть, в спільних людей називають цей джойстик "клітор". Робота в режимі реального часу.
Інша сторона IBM мишки. До речі, коли всі комп'ютери були з COM мишей, бренди, такі як IBM, Dell, Compaq, d.i.g.i.t.a.l. мали джек для миші та клавіатури ps/2.
1 2 3 4 5+
Зірка моєї колекції - миша від Microsoft. На жаль, кабель відсутній, але я пам'ятаю там був роз'єм D25 на COM порту.
І другою стороною є ім'я.
Трибуттонний шедевр Genius
І поперек.
766802р.
Ще один некваліфікований Mitsumi.
Невидимий.
Two-button покоївка. Відмінна якість і пластмаса і збірка.
статеві органи
Ось миша з покійного в Bose d.i.g.i.t.a.l. точно так само обладнані і Dell автомобілів.
фліп
Трибуттон, схожий на Microsoft.
р.
Це дійсно втрачено.
А4тех двобуттон Комовські.
фліпсайд
Ще одна техніка з ромашкою.
Яскравий недолік - миша з колесом.
І з кулькою, природно.
І ці мишей поставляються з польською Мазевією 1016.
Перегляди
Джерело:
1. Маніпулятор "Колобок" рік випуску 1991 р. Використовується в радянському аналогі IBM PC - EU 1840 / EC 1841 з залізним кулькою.
р.
І це стегно.
Мишу Мицю, цікава деталь - вона не має колеса, але важіль «на себе» - «від себе».
Ще одна сторона цієї мишки брудна, тому її використовували протягом 7 років. Мишей Мицюєві практично ненавибагливі.
Будь ласка, не відірвав пост, я буду закінчити.
Далі Миша від IBM, коли вони зробили власні особистості. Також замість колеса - джойстик, такий IBM на своїх ноутбуках посеред клавіатури кладуть, в спільних людей називають цей джойстик "клітор". Робота в режимі реального часу.
Інша сторона IBM мишки. До речі, коли всі комп'ютери були з COM мишей, бренди, такі як IBM, Dell, Compaq, d.i.g.i.t.a.l. мали джек для миші та клавіатури ps/2.
1 2 3 4 5+
Зірка моєї колекції - миша від Microsoft. На жаль, кабель відсутній, але я пам'ятаю там був роз'єм D25 на COM порту.
І другою стороною є ім'я.
Трибуттонний шедевр Genius
І поперек.
766802р.
Ще один некваліфікований Mitsumi.
Невидимий.
Two-button покоївка. Відмінна якість і пластмаса і збірка.
статеві органи
Ось миша з покійного в Bose d.i.g.i.t.a.l. точно так само обладнані і Dell автомобілів.
фліп
Трибуттон, схожий на Microsoft.
р.
Це дійсно втрачено.
А4тех двобуттон Комовські.
фліпсайд
Ще одна техніка з ромашкою.
Яскравий недолік - миша з колесом.
І з кулькою, природно.
І ці мишей поставляються з польською Мазевією 1016.
Перегляди
Джерело: