Моя колекція мишей

Мій перший пост. Мишей. Трохи скупчився - викинути його далеко патологічно. Обов'язки після всіх. Це буде 47.

1. Маніпулятор "Колобок" рік випуску 1991 р. Використовується в радянському аналогі IBM PC - EU 1840 / EC 1841 з залізним кулькою.

Моя колекція мишей р.

І це стегно.

Моя колекція мишей

Мишу Мицю, цікава деталь - вона не має колеса, але важіль «на себе» - «від себе».

Моя колекція мишей

Ще одна сторона цієї мишки брудна, тому її використовували протягом 7 років. Мишей Мицюєві практично ненавибагливі.

Моя колекція мишей

Будь ласка, не відірвав пост, я буду закінчити.

Далі Миша від IBM, коли вони зробили власні особистості. Також замість колеса - джойстик, такий IBM на своїх ноутбуках посеред клавіатури кладуть, в спільних людей називають цей джойстик "клітор". Робота в режимі реального часу.

Моя колекція мишей

Інша сторона IBM мишки. До речі, коли всі комп'ютери були з COM мишей, бренди, такі як IBM, Dell, Compaq, d.i.g.i.t.a.l. мали джек для миші та клавіатури ps/2.

1 2 3 4 5+

Зірка моєї колекції - миша від Microsoft. На жаль, кабель відсутній, але я пам'ятаю там був роз'єм D25 на COM порту.

Моя колекція мишей

І другою стороною є ім'я.

Моя колекція мишей

Трибуттонний шедевр Genius

Моя колекція мишей

І поперек.

766802р.

Ще один некваліфікований Mitsumi.

Моя колекція мишей

Невидимий.

Моя колекція мишей

Two-button покоївка. Відмінна якість і пластмаса і збірка.

Моя колекція мишей

статеві органи

Моя колекція мишей

Ось миша з покійного в Bose d.i.g.i.t.a.l. точно так само обладнані і Dell автомобілів.

Моя колекція мишей

фліп

Моя колекція мишей

Трибуттон, схожий на Microsoft.

Моя колекція мишей р.

Це дійсно втрачено.

Моя колекція мишей

А4тех двобуттон Комовські.

Моя колекція мишей

фліпсайд

Моя колекція мишей

Ще одна техніка з ромашкою.

Моя колекція мишей

Яскравий недолік - миша з колесом.

Моя колекція мишей

І з кулькою, природно.

Моя колекція мишей

І ці мишей поставляються з польською Мазевією 1016.

Моя колекція мишей Перегляди

Джерело: