Як обдурити в Ельдорадо!

Добрий вечір, сім'я вирішила придбати комп'ютер. Так само, як вони не розуміють, вони просять мене вибрати. Ми припинили на Ельдорадо, так як здавалося б, більш вигідні умови були. Але є один!
Походимо.
Вони обрали комп'ютер. Ми хотіли створити офіс від Microsoft, щоб перетворювати 800 гривень. Перелік прикріплених робіт цієї особи надана в ціні (фото додається). Як виявилося, під заголовуванням «офісних заявок» був банальний Відкритий OFFICE. який розповсюджується безкоштовно (безкоштовно програмне забезпечення під LINOUX), і ніде вказали пояснення, що це відкритий офіс і не продукт Microsoft (це фундаментально важливо), крім того, продавець сказав, що це буде Microsoft Office, який я запитав його двічі. У ціну є графік навчання користувача, ніхто не пояснив що-небудь до нас, Виявляється, що людина кладе безкоштовний відкритий офіс + кодеки взяли 800 грн. Ми домовилися довгий час, написав заяви на режисера, але режисер був на боці продавця, я називав Київ до головного офісу, але були тільки звичаї. Далі ми зробили позов до суду і загрожували їх судовим процесом. Після 2 днів директор магазину звернувся до нас і погодився вибрати ще одну нитку для цієї суми. Ельдорадо прийняв помилку, нехай важко. Але в будь-якому випадку, а потім кидати, відхилений від цих 800 грн. знижка, яка продовжена до товарів, які були замінені. Це такий тривіальний приклад розлучення.
Хто знає більше справ про розлучення таких речей, які записують у топографії.

Фото

Джерело: