Виставка кішок

27 зображень. Звідси.

1,1 км У неділю, як реабілітаційна подія після ангіни, вона пішла на виставку котів. По суті, я взяв курс на культурно- духовне збагачення і хотів би відвідати скульптурний салон на Мистецькому Арсеналі. Тим не менш, вона обмінялася Degas для котів. Ви повинні вирішити і отримати тварину. З іншого боку, краще буде придбати житло першим.

р.

2. Англійці. Я думав, щоб зупинити свій вибір на флопці версії, але вони флегматичні деякі. І болючий.

3. У

Р

4. У Кунь
Моя улюблена собака кота. Це просто дивно - 12 кілограмів живого кошеня.

5. Вимкніть

6. Жнівень

7. Про нас

8. У

р.

9. Навігація

3250Р. 3700Р.

10.

11.

12.

13.00 р.

р.

14. Це просто Сибірин. Я довго застрягнув, бо у мене було те ж саме життя. Найкрасивіші тварини. Я боїться мати кота, тому що я боїться, це не буде настільки досконалим. Я розумію, що головний недолік Сибірського кота полягає в тому, що вони регулярно стрибають з балкона - мисливці. Однак їх здоров'я дозволяє їм. 16 років - 5 стрибків з 5-го поверху і 1 відвідування ветеринарному - досить відмінна статистика.

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р.

18 років

19.00 р.

р.

20. Вони вже прибули! :

21.

Габаритний зображення

22.

р.

23.

24. Курил Лонгхер Бобталь. Не кішка, це жарт. Він має помпон замість хвоста. Він з Курильських островів і любить плавати. В природі великий рибалок. У домашніх умовах подушка без хвоста.

25.

26.

27. (Не)

Р

Джерело: http://