580
Сучасні кросівки в Афганістані
Снайпер – це спеціально підібраний, навчений і готовий до незалежної ініціативи, воїн, гострий пастер, який може вміло діяти в бойовій ситуації. Завдання снайпера полягає в тому, щоб знищити важливі і небезпечні цілі, які з'являються протягом короткого часу, вирішених терпінням, щоб вибрати правильний момент, щоб впевнено вбити їх. Мистецтво снайпера полягає в тому, щоб знайти ціль, оцінити його важливість і вдарити один постріл.
13 зображень звідси.
1,1 км Снайперська гвинтівка L96 з боєприпасами 7.62 мм.
2,2 км З огляду на снайперську гвинтівку, видно два тіла Талібану, що загиближаються єдиним кулею снайпера Марка Осмонда.
3. У Паяльники з снайперського знаряддя «4 гвинтівки» розглянули органи двох талібанів, які загинули на одному снайперському пострілі
4. У Селяни Горуп Шлес Кале прибули до збору тіл загиблих.
5. Умань Підрахунок загиблих загиблих по Поттеру та Осмонду на військовій базі Шамала.
р.
6. Жнівень Шматочок L96, який використовується для знищення двох людей з одним кулі. На батті гвинтівки він писав Я люблю U 0166 (Я люблю тебе, 0166).
7. Про нас War trophies: Осмонд (лівий) і Поттер поз на підроблені ірансько-made Honda мотоцикл модель
8. У Посада, з якою загинули два Талібани
9. Навігація
10. Поттер (лівий) і Осмонд залишає Шамальну військову базу в кінці операції
11. Sean Burchall (лівий) і Sergeant Major Andy Campbell.
12. Колон Руперт Tornello
13. Ліевтенант Марк Евіссон на його основі в Гаджи Альемі.
Джерело:
13 зображень звідси.
1,1 км Снайперська гвинтівка L96 з боєприпасами 7.62 мм.
2,2 км З огляду на снайперську гвинтівку, видно два тіла Талібану, що загиближаються єдиним кулею снайпера Марка Осмонда.
3. У Паяльники з снайперського знаряддя «4 гвинтівки» розглянули органи двох талібанів, які загинули на одному снайперському пострілі
4. У Селяни Горуп Шлес Кале прибули до збору тіл загиблих.
5. Умань Підрахунок загиблих загиблих по Поттеру та Осмонду на військовій базі Шамала.
р.
6. Жнівень Шматочок L96, який використовується для знищення двох людей з одним кулі. На батті гвинтівки він писав Я люблю U 0166 (Я люблю тебе, 0166).
7. Про нас War trophies: Осмонд (лівий) і Поттер поз на підроблені ірансько-made Honda мотоцикл модель
8. У Посада, з якою загинули два Талібани
9. Навігація
10. Поттер (лівий) і Осмонд залишає Шамальну військову базу в кінці операції
11. Sean Burchall (лівий) і Sergeant Major Andy Campbell.
12. Колон Руперт Tornello
13. Ліевтенант Марк Евіссон на його основі в Гаджи Альемі.
Джерело: