Ядерна весна Японії

Провінець провінції Фукусіма сьогодні звернувся до японської нації в інтерв'ю з NHK World. З огляду на звичайну стриманість Японії, мова була просто крім допомоги.
6 фото через Ірина Лаврентієва

Ядерна весна Японії

Сато сказав, що вакансія була короткою з усього: їжа, медицина, паливо, навіть паперові рушники і підгузники. У 500 населених пунктах, в яких вакансія вміщується, в них немає наметів. На даний момент 100 000 людей потребують даху над головою, і це має значення для парамонта. По-друге, амбулаторії та паливо дуже потрібні. Yuhei Sato - сказав, що допомога була відправлена, але не досягла постраждалої зони. Допомогти не приходити, тому що люди думають не в зоні евакуації 20-кілометра. Таким чином, харчові, лікарські засоби та інші необхідні речі та паливо не отримують, де вони повинні піти. Навіть в зонах, які визнані безпечними, є страх і паніка, викликана неадекватною інформацією. Вони думають, що їх сусіди небезпечні занадто, і допомогти не досягти тих, хто дійсно потребує. Тому ми попросимо: вимагаємо надійної інформації і не дозволяйте собі бути в курсі. й

Ядерна весна Японії

Сато називається на центральному уряді та TEPCo управління чітко інформувати мешканців уражених територій про те, що їм потрібно зробити і, головне, щоб принести ядерну кризу під контролем. «Для людей з усього Японії ми маємо ядерну катастрофу. Люди, які торгують в зоні небезпеки, змушені евакуювати на тривалий час. Тому ми попросимо всіх японських людей, щоб показати розуміння і дати нам свою допомогу. й

Ядерна весна Японії

А в Сейдай, столиця Преефектури Мійгі, сильно уражений 9-точковим землетрусом 11 березня, двосантиметровим шаром снігу знизився. 260 біженців був заміщений в тренажерному залі місцевої Окіно-Хігаші, повідомляє Асахі Шимбун. Керозні плити, що використовуються ними для обігріву, повинні зберігатися літ навіть протягом дня.

Ядерна весна Японії

Sumiko Watanabe, 80, каже: «Не існує проблеми». Але холодніше нас ще більше. Я ще не стояти поруч з плитою. Ватанабе сказав, що для сніданку вони дали пластину вівсяного і половини яблука. Більше 130 ковдр, виділених місцевою адміністрацією, були розподілені до людей, що стоять на в’їзді до школи.

Ядерна весна Японії

Віддаї (найбільше місто в районі Тоуку, де близько 1 мільйонів людей жили перед землетрусом) тепер страждає від тяжкого дефіциту основних потреб. У середу понад сотні людей, які піднялися перед дверима супермаркету Дайя, доки він відкрився. У магазині зносився ще п'ять шарів одягу під шубою. Осіма сказав, що він взяв лінію назад в 10pm попередній день. "Це дуже важко стояти в холоді так довго", - говорить студентка 20-річного коледжу. Моє батьківство і брата чекає вдома. Я хочу купити продукти харчування і банки рідкого газу, так що я можу їсти щось спекотно.

Ядерна весна Японії

Джерело: