Додатки до Субота, 19.03.2011

Протягом життя Олександр Пушкін навчає нас, що в Росії талановита людина повинна бути в змозі стріляти.

Чоловік приходить до лікаря. Вони просять йому на ім'я.
- П-п-петров.
- Чи можна ви затерти?
Ні, мій дад був захаром, і хто раніше зареєстрував мене був ідіот.

Дві планети зустрічаються:
- Як ви?
- Не розумію. Шукаю, як я зловив мій розум десь.
- Неспроможність. Я теж був. По-четверте, не гірше, п'ять тисячоліття — і вона відходить. Ви отримаєте трохи тепла, якщо цей задум встигнути подумати про термоядерну реакцію. І якщо ви лікуєте і не бігти, то вже на стадії старовини починається ремісія. Я зазвичай бере три астероїди тисячоліття після кожного льоду для профілактики, і не проблема.

Смузі в ліжку.
Я хочу бути частиною імперії!
«Гоне, є криза в імперії, і у вас є широка автономія. й

До наступного, блискучо задуманий ним, щоб підвищити ціни та зниження заробітної плати, Прем'єр-міністр вирішив поговорити з людьми. Після виходу лімузину він припинив добре роздягається чоловіка без зайвого розвіду на обличчі.
Якщо ми підвищимо ціни на 50%, як ви живете?
- Нічого життя.
Право. Що робити, якщо це 100%?
до Це все право, достатньо грошей.
Але що якщо це було 500%?
Хочу купити віллу в Іспанії.
- Так? Прем'єр-міністр, що ви робите?
- Я власний похоронний будинок. й

На молотці кидають конкурси, аудиторія 6-го сектора кинулася найщасливіше всього, де молотка роса.
[нек]
Збірник у відділенні вина і горілки, коли у вас є поганий малюнок, невеликі груди, вуса під ніс, і ви ще називають дівчину.

До лікаря приходить відвідувач:
- Лікар, помітив літати.
Не хвилюватися, я даю вам постріл і все пройде.
Отримати роздягання.
Відвідувач роздягається. Лікар надає йому ін'єкції.
Відвідувач:
до О, лікар, чому болить так багато?
до Що ви думаєте, Dichlophos працює безболісно?

Модний смуговий клуб. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тільки один чоловік сидить з нудним обличчям, заспокійливий чай, дивиться навколо.
Нарешті, менеджер установи не стоїть і просить його:
до Вибачте мене, не подобається шоу?
до Ні, це океї.
до Чи є ми потворні танці?
до Що ви, просто чудовий ...
- Тоді що це? Ви не в змозі?
до Ні, я гінеколог.

Так, розум не розуміє Росія ...
Мій бабуся сказав мені про її дядько.
У 30-х роках він дав десять років для організації перукаря.
Випущено після трьох років для проведення барберку в таборі!

Я думаю, що моя дружина хоче розвести мене.
до Що ви думаєте, що ви?
Вона приніс її друг додому вчора!
- Так що?
Ви не знаєте, як вона красива!

Розмова між двома друзями:
- Чи можна їсти на ніч? Немає використання. Вранці ваше тіло не сказане спасибі.
До ранку він не говорить мені.

Атлеті стрибають у воді, забули затягувати багажники, тому він не взяв приз, але отримав приз аудиторії.

Жінки в ЦВК: Будь ласка, надішліть фіксатор відразу. Зламав кран. Затоплений повністю.
Ніжний прихід. Нарешті, протягом трьох годин, є такий Дядько Вася. Він йде колінно-глибока вода, дивиться на кран і говорить,
до Ми повинні замінити все, але не маємо таких кранів в секторі житла. У мене є одна, Фінська, до 200 р. Ставка?
- Так, обов'язково кладемо його на, або ми поїхали.
Я отримав кран. Жінка каже:
- Ви знаєте, мій гроші так важко прямо зараз. Я не знаю, як бути... Ми можемо платити по-різному? Ну, ви знаєте ...
Ось Дядько Vasya unbuttons і takes так... Як це! Жінка захоплюється, швидко кидає все від себе і раптом виглядає - людина з його валізу вибирає обертів і кладе на себе... Жінка:
до Що таке?
до Що ви думаєте, що ви отримуєте гонну? Я даю вам 200 рублів.

Чоловік приходить від роботи і просить дружині:
до Ви в салоні краси?
Так.
- Чи був він закритий?

Коли я дізнався, як наша паралімпійська команда виконує в Ванкувері, перше, що я думав: можливо, головна команда повинна зламати ноги. й

Він був звичайним котом, лежачи на плиті і їсти сметану. Але війська дісталася до нього. Дивитися відео. Новий блокбустер "Кіт у чоботи".

- Привіт, це суспільство добробуту тварин?
-Так. Хто болить вас, дупа?

Чи знаєте ви, що дівчата розповідають мені?
Про нас
до Як ви знаєте?

Джерело: