Переглянути ззаду

Один з цих жінок 56, другий - 26, третій - Kate Moss. Чи можна ви вгадати, хто?

через Радулова

16643718

Після того, як Kate Moss з'явився на Louis Vuitton catwalk в Парижі минулого тижня, багато хто вирішив, що навіть супермоделі не могли б уникнути впливу тяжіння або фігури целюліту. Щоденна пошта попросила п'яти жінок віком від 26 до 56 років, щоб відтворити провокативну позу 37-річного Кате і покласти на неї наряд. Про секрети своєї краси.

Пробити

777265 р.

Valerie Burns, 56, є інструктором фітнесу від Buckinghamshire. Валерія одружена і має чотири сини, віком 30, 27, 26 і 23. Розмір одягу – вісімка британських. Valerie коментує: Я щасливо носити бікіні на пляжі і купити жорсткі сукні. Моя форма не змінилася, я був таким же, коли я був 20. Мій розмір завжди був восьмим до десяти і хоча я завжди був активний, працюючи мій основний спосіб збереження своєї фігури. Незважаючи на постійне навантаження, у мене є деякі прояви целюліту, але це життя.

Пробити

Теплиця Папа, 40, веб- координатор. Вона була живою з її дружцем і дочкою Hailey протягом восьми років від попередніх відносин. Її розмір 10. Нагрівач говорить, що я не маю нічого особливого, щоб зберегти мій малюнок. Я просто пощастив. Я ніколи не мав проблеми з целюлітом, але мої дупи отримали трохи собачки після пологів, тому мені довелося працювати над ним в тренажерному залі - це так нудно. Мій поточний партнер володіє мережею гірських велосипедних магазинів, тому я перейшов на велосипеди. Я зараз їздию тричі на тиждень принаймні годину. й

Пробити

Таніта Девіс, 32, юридичний секретар. Вона одружена і має два діти. Її розмір - 10 до 12. Tannita коментує: "Я був удачливий, що незважаючи на два діти, мої дупи залишаються в хорошій формі, хоча я не робив нічого для цього. У мене є хлопецьська фігура і я не маю хвилюватися занадто багато про те, щоб зберегти цю фірму. Хоча мені не доведеться лежати багато з двома молодими дітьми, я ще думаю, що мій фігура удачі і хороші гени. Не змінився в останні десятиліття. Моя дієта, як правило, здорова, я їсть багато риби, курки, овочі і уникати червоного м'яса. Але був період, коли я дуже багато і це нездорова їжа. Я був шокований бачити ознаки целюліту. На щастя, коли я подарував морозиво і переключився назад до нормальної дієти, мої ас і стегна повернулися до нормальної. Я знаю багато жінок, щоб мати однакову фігуру, як мені. Я був просто щасливим.

14946123

Пробити

Sarah Skyte, 26 - менеджер з продажу. Розмір 12. Сара каже: "Я не скажу мені, але я не люблю її ні." Я повинен тримати целюліт в перевірці, старший я отримую, чим більше я повинен працювати для досягнення цієї мети. Я використовую зміцнювальний і антицелюлітний крем і сироватка двічі на день. Я зазвичай їсть вина, піца і шоколад у вихідні дні.

Пробити

Я отримав все !!!

Джерело: