Марина та Роман Іванців: Хто б сказав, що в наш час немає чесних і самотніх людей, він буде сором'язливим!
"ЛикоГрад" - престижний мікрорайон Києва, чистота - тут. Побачивши сміттєвий мішок, викинутий в одному з арки, з яких з'явилися деякі речі, фореман джентів вирішив: це було бездомних людей, вони б відвалилися, вони б розкидати все. Я попросив Марина, щоб підібрати сумку і подивитися, якщо вона могла використовувати очистку ганчірки.
«Мій чоловік Роман, і ми працюємо разом з джентами, привеземо пакет до будинку», - розповідає Марина. Здавалося б, діти одягали, Ми просто збираємо передачу нашим родичам на Закарпатті, ми вирішили побачити, що люди кинули. село буде щасливим. Ром звернувся пакет, і новий мобільний з нього випав і конверти - шість штук. Відкрита, і в них гроші – гривня, долари, євро. Марина говорить про перше почуття страху. Що таке гроші? Ром не пошкодив, що він взяв відбитки пальців в руках! Вони кинули все назад і почали дивувати, що робити.
- У суботу ГЕС не працює. Я вирішив чекати до понеділка і подивитися, якщо хтось повісить оголошення про втрату. Я пішов на двір в суботу вночі, нічого. У неділю я нарешті побачила людей, які просять повернути свій одяг і залишити свій телефон.
Марина і Рома стверджують, що навіть ідея не повинна тримати столицю для себе (то вони дізналися, що з точки зору гривню було близько 100,000 або 12500 доларів). З Закарпаття, він з Львівської області. Вони принесли в сім'ї, де навчається синизм: прийом чужого - це великий гріх, не буде добре! Так, тільки після читання оголошення Марина ran to call.
Ми переїхали з квартири в квартиру в день. Той, що фіст повинен вийти з автомобіля. Коли вони виявили зникнення, вони були жахливо налаштовані, власник грошей Andrei Shpagin акції з KP. Не тільки наші заощадження, але й зарплати для працівників та пожертв для дітей-сиріт. Оголошено лише в тому випадку, в диві мало віруючих. Коли я отримав додому, я отримав виклик.
Рекультивація грошей, дружини Спагіни були переконані, що дженти не зберігали копійки. Я подякував їм дуже багато і подякував їм. А також дав сім'ю Іванців 600 гривень. $75. Марина і Роман ці гроші були дуже корисними - найдовша дочка просто чекала дитини.
39-річна Марина та 36-річний Роман отримують лише 2 тис. гривень, але вибачте свою чесну назву.
Джерело: