Якщо люди люблять спам, ці постійні електронні листи та непотрібна інформація, що надходить до поштових скриньок.
На вулицях Москви така інформація повна, на кожному куті і стовпі.
Ця форма реклами буде існувати довгий час, тому що не всі мають інтернету, наші бабусі можуть добре купити пасовані оголошення і взяти кредит наприклад.
Як боротися з цим? Насправді, Ізвеція пише нам, що з'являються спеціальні пілінги всіх цих оголошень.
Напередодні Східного адміністративного району Микола Ломакін заявив, що позиція «антиспамів» буде наймати школярів, людей старшого віку та інвалідів – людей, зайнятості яких відбувається відповідно до квот та спеціальних міських програм. Експерти розглядають інновації лише спосіб боротьби з внутрішньою рекламу. У майбутньому експерти запропонували впровадити платні дошки для приватних оголошень. Дошка дійсно відсутня. Дехто вони вже є. Для того, хто розміщує рекламу, слід розуміти, що може бути некоректна інформація і вони відповідальні за це. Поставляючи їх в тюрморт означає покарати їх адміністративними засобами. А потім, якщо все зроблено, як вони хочуть в префектурі WAO, то робота буде надана школярам і чистоти буде регулюватися, і це спам не буде виглядати. Я також рекомендую перевірити ці телефони, які вказані там, і, є така можливість, поставивши свої телефони (пристосувати) так що ніхто не може отримати там. Я не знаю, що вони не робили, але не було незаконних оголошень.
Деклар війни на СПАМ!!!
Джерело: ivan-lysak.livejournal.com