Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Спам на вулицях Москви

Якщо люди люблять спам, ці постійні електронні листи та непотрібна інформація, що надходить до поштових скриньок.
На вулицях Москви така інформація повна, на кожному куті і стовпі.

Ця форма реклами буде існувати довгий час, тому що не всі мають інтернету, наші бабусі можуть добре купити пасовані оголошення і взяти кредит наприклад.

Як боротися з цим? Насправді, Ізвеція пише нам, що з'являються спеціальні пілінги всіх цих оголошень.

Напередодні Східного адміністративного району Микола Ломакін заявив, що позиція «антиспамів» буде наймати школярів, людей старшого віку та інвалідів – людей, зайнятості яких відбувається відповідно до квот та спеціальних міських програм. Експерти розглядають інновації лише спосіб боротьби з внутрішньою рекламу. У майбутньому експерти запропонували впровадити платні дошки для приватних оголошень. Дошка дійсно відсутня. Дехто вони вже є. Для того, хто розміщує рекламу, слід розуміти, що може бути некоректна інформація і вони відповідальні за це. Поставляючи їх в тюрморт означає покарати їх адміністративними засобами. А потім, якщо все зроблено, як вони хочуть в префектурі WAO, то робота буде надана школярам і чистоти буде регулюватися, і це спам не буде виглядати. Я також рекомендую перевірити ці телефони, які вказані там, і, є така можливість, поставивши свої телефони (пристосувати) так що ніхто не може отримати там. Я не знаю, що вони не робили, але не було незаконних оголошень.
Деклар війни на СПАМ!!!

Джерело: ivan-lysak.livejournal.com