Vesna в Yalte (28 фото)

Зранку, що прокинувся до кілець телефону, і відчуваючи себе одночасно сильний здивний від вчорашнього «ходу», я зрозумів, що водіння сьогодні неможливо. І вчора, хтось просто сказав, що новий тролейбус був запущений по маршруту до Ялти, з elsidi монітори в салоні, і condyshka. Я вирішив пам'ятати свою молодь і взяти напрокат на автобусі Yalta, але саме на одному я чув про інший день. Я починаю з проходом, бо було багато людей до проходу, і було дуже важко фотографувати. Я змогла розпочати.

Це вид нижнього плато гори Чатир Даг.

Це вид на ніс Чатира Даг, так званий Ангар Бурун-Ангарський Нос (прохід називається Ангарський)
Місце, де смуга снігу кладуть, сходження називають холодним тротуаром, там і влітку сніг не є некомерційним.

Надходження на найвищу точку проходу DPS

Похід, перша краса, яка ловить око, гора Демерджі, гора ковалів. село, в якому в давні часи ковані хороші леза, вона була вкрита землетрусом в 20-х роках минулого століття.

Клітка282 Пасіп, підтриманий)
Ми їдемо до Ялти.

Так починається весна пальмового дерева і сонця

У дворі бамбука і кіот, природно)

Портрети

На поході біля маяка

Море трохи турбує.

Вілла Софія на фасаді набережної була розроблена академіком Академії мистецтв імені св. Перербурга Н.П. Краснов

Seafront перегляди

Корабельне сушіння

Стара Іспаніола, про яку Макар санг "Науковий корабель, приміщений кимось судно"

Оголошено і прикрашає пляж

р.

А також знімати на фоні морської хвилі,
З другом без дружини,
З однією рукою тримайте її, з іншим утримуючи рульове колесо.
І Макаревич.

Ялта

Вілла Олени була побудована в 1912 році торговою маркою Тихомірова, і названою його дочкою.

З цього дерева, або замість того, як його кора, пробки виготовляються для винних пляшок.

Кора дерева така.

Ялта дворик

Перші квіти

р.

Фігурки вже заливають, навіть без листя

рожевий півень

Миша прокручування мавпи

Це трохи сонячний, але нам потрібно щось розвести пристрасті, адже останні тижні тривожно формальні. Якщо щось не високе, не судіть строго.
Це його.

Питання Мораль.
Вони вже почали їздити, але як довго вони триватимуть?

магазини

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное