Нелегальний гуртожиток гостей

Написання золу

Вечір, околиці Москви. Прийміть до адреси, де знаходиться незаконний хостел гостей. Я не можу знайти будинок протягом тривалого часу, після чого виходить, що я пропустив правильний будинок кілька разів. Двоповерхова будівля, всі вікна темні, я ніколи не думав, що всередині сотні людей готуються відзначити яскраве свято нового року «Навруз», згідно з сонячним календарем.

19 фото + листи

01. Мар Всередині всі вікна ущільнюються чорною плівкою або укладають цеглою. Не варто знати, що люди живуть тут.

02. Мар Про 500 людей, які живуть в невеликих баррах. Деякі кімнати сну в зміщеннях. Покрівля цього нелегального гуртожитку є одним «підприємцем», що надає місто з прибиранням вулиць. Власником цього підприємства взяли документи від робітників і влаштовують з поліцією, щоб обійти будівлю. На вул. Небесної Сотні не скаржаться. Недавній зв’язок з місцевими мешканцями, замкнено сусідній гуртожиток, деякі його мешканців переїхали сюди.

03.03.2014 р. Перше враження дуже брудно. На підлозі і стінах, орди тарганів crawl, трахаються щури. Це не заважає дітям ходьба. Кокробани падають з стелі на людей, в їжі і на ліжку. Не звертайтесь увагу на них тут протягом тривалого часу. Всі чорні крапки на підлозі - таргани.

04.03.2014 р. Фрагмент стіни. Всі чорні крапки є тарганами. Я ніколи не бачив багато комах в одному місці. Це ще один вид телевізійного шоу, де герої повинні пройти страшні випробування в боротьбі за головний приз.

05. У Є багато дітей. Багато хто хворий, деякі гинуть. Надання медичної допомоги. Ні один зателефонує до швидкої допомоги тут, цей будинок не на карті.

06. У Один з номерів. Нема меблів. Сплячий на підлозі, знімаючи повороти. У цьому маленькому номері є 10 чоловіків, які живуть, майже всі жителя. Святковий стіл: хліб, сода, яблука та пілаф.

07. Мар Найсмачніша пляшка їсть руками.

08. У. Святкова вечеря, гаряча. Таке вечеря може дозволити собі кілька разів на рік.

520677

09.03.2015 р. Юм-юм!

10. У номері є сім'я 7. Візьміть спати. Я не розумію, чому ви не можете тримати приміщення чистою. Питна плита не миється протягом декількох років. Що запобігає промиванню плити, підлоги, посуду, я не розумію.

11.

12. Середня заробітна плата цих людей становить 6000 рублів. Офіційно не існує. У своїх місцях працюють родичі та друзі лідерів ГВК. Кожен такий співробітник приносить власника до 20 000 рублів на місяць. 500 співробітників 10 000 000 рублів в місяць і це тільки один хостел.

13.00 р. Не думаю, що ці люди працюють важко. За словами місцевих жителів, гуртожиток завжди сповнений людей.

14. Про те, як вони отримали до Москви.
- Поліція не турбувати тебе?
- Приходьте! Захищаючи нас. У разі виникнення будь-яких проблем, ми називаємо себе, вирішуємо все!

15.00 р.

16.00 р. Ще один номер.

17.00 р. Умови, в яких нелегальні джентгенів, які живуть іноді гірше і важче, ніж їхня робота. Як виявилося, практично всюди вони живуть з сім'ями і дітьми в підвалах будинків і будинків. «У кожному окрузі міста є спеціальні гуртожитки для працівників, але вони зазвичай продаються торговцям з ринків. Таджикс направляють в підвали, де вони живуть, віддають народження і підняти дітей, варити їжу, мити в басейнах і їсти серед труб. Місце в підвалі також варто: для росіян - 400 рублів, для жителів СНД - 500 рублів.

18 років

19. 15 хвилин після початку зйомки з'явилася п'яна леді слов'янського зовнішнього вигляду. Тоді ще один і інший... По суті, жінки були громадянами Білорусі, вони також живуть тут. Вони виглядають недорогими протезами. Жінки відчували небезпеку і загрожували. І з'явився весь табір.

Джерело: