Поїздка до Тетяни гротто.

28 зображень
1,1 км Мій друг і я вирішив піти на поході з снігом і заморозками. І в Севастополі (Україна, Крим) в цей час сніг може бути знайдений тільки в горах.
Маршрут: s.Kolkhoznoye - старовинна римська дорога - спірады - Тетяни Грот - Сусанинський район - с. Колокозне
Ні один ще до нас, тому ми зібралися разом.
З Севастополя автомобіль досягла долини Байдара, і там через вузьку пентезіну на горний табір. Готель знаходиться поруч з готелем.
Вівці покажуть про те, що ми йдемо на два дні і не дзвонити Міністерством надзвичайних ситуацій, до яких він відразу отримав відповідь - 10 грн.
Ми проходимо до місця підйому на старому римському шляху. Все ще покрито снігом, легко сходження - не слизьке. І снігопади всюди...

2,2 км Дерево повністю покрите мохами, ймовірно, таким теплішим.

3. Це паразит, який живе на багатьох кримських деревах - - Я впевнений, що я бачив - це ціле дерево може бути голим, і це висить яскраву зелену кульку. Містлетео - рослинний паразит на деревах.
Мистелое розвивається через поживні соки дерева, викликає його ослаблення, можливо, смерть.
Спред mistletoe по птахам, що випікають містлетої ягоди. М'якоть ягід - слизова і липка.
Таким чином, птах після їжі повинен очистити його замочити, протираючи її до гілок дерева.
Отже, залишки ягід прилипають до гілок, і там їх насіння починають вирощувати. Якщо ви не знімете листя, то всі навколишні дерева будуть заражені в короткий час.
Тут можна побачити білі ягоди, до сантиметра в діаметрі. Це дерево я вистріляв вже в горах, а під горою це тільки початок цвітіння невеликих жовто-зелених квітів.

р.

4. Дорога є пам'ятником частинам Балаклавського знецінення, який базувався тут під час оборони Севастополя.

5. Умань

3250Р. 3700Р.

6. Жнівень Карадаг ліс

7. Про нас

8. вказуючи на спірад, ми там -> Я не хочу взяти картину.

9. негайно попередити - горизонт не загиблий.

10. кульки на дистанції - станція відстеження простору, Беленкір (1301 м)

353473

11. Східний схил Спірди. Перегляд At-Bash. Під спірадами і проживали ніч, знаходять більш-менш рівне місце і без вітру.
Похід по походу, радимо взяти розгинальну пилку з вами - дуже корисно, і ви будете прогрівати, поки ви пилите і дрова більша і довше буде спалювати.
Ми також зігріли мульті вина з кримського вина, спецій та апельсинів, які стали традиційними напоями. До речі, в нічний час розпочався такі вирощені птахи, які ви могли подумати – ми не в Криму, а в джунглі Амазонки.

12.

519692

13.00 р. Сонце

14. Нижче SUBK (сухенський берег Криму), як ви можете побачити, хмари, так що не буде виглядати з висоти цього часу. І картина, щоб побачити рельєф під ногами.

15.00 р. Шарний торт Кримських гір

р.

16. обличчя лісового водопілля

17 мар Я ніколи не бачив. Бунт сталактитів, тільки вони всі зроблені з льоду.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

р.

18 років

3220934

19.00 р. На в'їзді була моя висота.

20. підлогу в основному покритий шаром льоду, на стінах відмінно розгладжують льодові потоки.

21 Повітря та повітря

22. Щоб бути настільки красивими, потрібно почати падіння.

23. Сім'я.

319568р.

24. Так ви можете побачити розмір кутикули, я сидю поруч з вами.
Я не боїться заморожувати себе, хаб кріпиться до осей на постійній основі для тривалості походу - квадрат, як помада з ременем,
Куди вона сидить, вона завжди охоплює мій задній, і коли ви йдете, вона не ударить від задньої.

25. Я і лід ліс

26. Кинджали, торкані - дуже гострі. Коли я отримав додому, я думав, що жоден з них не впав від стелі на нас.

27. не допомогла поділитися такою красою на вашому улюбленому сайті

р.

28. Чернівецький водосховищ, подача життєздатної вологи всіх Севастополь. І ми ходимо, через ялівцю лісу з захоплюючим запахом (який не знає - запах гіна) до видимих будинків.
Дуже дякую.
Діма.

1 990 Р

Джерело: