Нова Зеландія та Ківі

Ви хочете kiwi? Чи знаєте ви, як росте ківі? Я не знаю, поки я пішов на ферму в Новій Зеландії.
«Манія, багато років тому в далекій частині Китаю виросла красива ліана з однаковою красивою назвою Mihutao. Навесні цвітуть м'яко-білі або золотисто-жовті квіти, її гнучке тіло загортають навколо сусідніх дерев. Дуже приємно і багато хто відвідував гостей не змогли відсвяткувати дивовижну заморську красу і обов'язково приїжджати в домашніх умовах хоча б невелике відділення або крихітне насіння.
І один день таке невелике насіння впало в руки садівника з Нової Зеландії, яка була явно не поета, а вся ймовірність не могла стояти непотрібні речі і почали заспокоювати красу, намагаючись отримати її родючість. І після 30 років він досяг.
19 фото + листи по фото_discovery

Щоб бути справедливим, що він був дійсно дивним. Чи був заслуга садівника або генів краси, але плоди ліани були ніжними за смаком і були чудовими смарагдовим кольором. У долі ліани з'явився ще один непорожний, який нарешті перетворив ароматні князі в звичайний сільськогосподарський працівник. Він був зламаний клерк. Він висаджував величезні висадки китайської агрусу (як ляна зараз називається), які почали привезти йому багато тисяч прибутку. Останні новини за межами Нової Зеландії. І пливли по морів і океанів кораблі, гільзи яких були заповнені дивними східними фруктами, або досить ягідними.
На протязі багатьох років безщільне ліана, тепер підшипуючи коротке ім'я ківі, заповнює гнійні манжети деяких і задовольняє гастрономічні змії інших.
Коли у вас є ківі на столі, виріжте її навпіл і погляньте на красиву зірку в центрі. Це мигутао квітка. Вона відправляє вам свою красу і любов.

км

Рослинна рослина отримала свою назву за схожість форми її хутряних фруктів з тілом цієї безльотної птахи. «Вінги, крила... Найголовніше - хвіст! Немає ні одного, ні іншого в цьому дивному птахі. Незважаючи на це, ківі птах для деяких дивних заслуг є символом Нової Зеландії.

Австралійці називають Ozzy, Нова Зеландія називають Kiwi. І вони гордо вносять свою назву. Соціальна реклама на дорогах є яскравим підтвердженням цього - бути Ківі, тобто Нова Зеландія - не тільки почесний, але і смішний.

05 мар

Ось ми. Ферма розташована на північному острові Нова Зеландія в місті Те Пуке. Це називається Kiwifruit Country 360.

3250Р. 3700Р.

Ми будемо говорити докладно про Ківі, про Нова Зеландія. Що таке ягідні ліжка.

Ківі цвітіння

Помаранчевий? Хто хороший при садівництві?

Дитячі дівчата вирощують

Волохаті фрукти

Р

12.

13 хв

14.

Що не вариться з ківі - косметика, мило, шампуні, цукерки, цукерки, джем, алкоголь.

16 мар

Але найавторитетніші вважаються власними місячними з власного врожаю ківі. Це смачно і здорово!

Не дивно ківі для оригінальної краси і доступності любовних кухарів і фотографів по всьому світу.

...

Джерело: