Що таке карлінг?

З'явився в Росії порівняно недавно, незважаючи на те, що він з'явився вже на початку шістнадцятого століття в Шотландії. Не багато хто знає, що катання на зимових Олімпійських іграх було офіційним спортом. Я завжди хотів би грати це здавалося б, смішна гра. Насправді, виявилося, що ліклінг є дуже азартним, захоплюючим і складним спортом. Давайте знайомитися з ним краще.

через gavalier

Що таке карлінг?

2. Кінглінг (або curl) є командною грою на лід. Дитячий майданчик - це прямокутна ігрова поле довжиною близько 44 метрів і шириною близько 4,5 метрів, тобто, наприклад, на хокею можна одночасно грати на 3-4 «відстежки».

Правила не дуже складні. Я спробую описати його дуже коротко. Дві команди чотирьох гравців. Кюрлери по черзі кидають 8 каменів в кожному з десяти періодів (або endos). На іншому кінці сайту є так званий "будиночка" або тестове коло діаметром всього за три і півметри. Головне завдання - розмістити камені якомога ближче до центру будинку. Звичайно, ви можете (і повинні) вибити камені суперника. Крім того, комедії допускаються рубати (попередити) лід спеціальними щітками, тим самим контролюючи швидкість і напрямок каменів.

Що таке карлінг?

3. У По-перше, я завжди думав, що ці щітки дійсно не працюють, але це виходить. Вода утворюється після декількох різких рухів на льоді. Коли ви один раз запускаєте сорок метрів поруч з каменем, розтираючи лід з щіткою, ви дізнаєтеся, що ковка не шахи, вам доведеться потіти.

Що таке карлінг?

4. У По дорозі кришка кришка сама, цікаво, не гладка. Перед грою вона «прокручена» з водою для формування льодових крапель, на яких скелястий. Самі камені, і зважають майже 20 кг, виготовляються з граніту.

Що таке карлінг?

5. Умань На дно камінь має кільцеподібну поверхню (як на пластинах), завдяки якій він ковзає навколо ділянки. Це те, що старий камінь виглядає так.

Що таке карлінг?

6. Жнівень Кожен гравець має власний стиль і техніку кидання. Техніка не регульована. Успіх у грі залежить від правильних кистей і майстерності кривих. Ми навчимося виштовхувати камені, зберігати баланс і орієнтуватися на суд близько двох годин. Ще одне - виштовхувати камені по правій траєкторії, щоб мати можливість досягти «будинку» і перекручувати. Я тільки один раз зумів кинути камінь в тестову зону, яка, до речі, ви не бачите на відстані сорок метрів. Щоб кинути ваш партнер, який стоїть безпосередньо поруч з «будинком» або каменем опонента.

Що таке карлінг?

7. Про нас Майже кожен може виграти тут: це відбувається, що новачки збили найбільш титульних гравців. Кінглінг - це гра для всіх вікових категорій!

Що таке карлінг? , доб. 5

Джерело: