Що таке карлінг?

З'явився в Росії порівняно недавно, незважаючи на те, що він з'явився вже на початку шістнадцятого століття в Шотландії. Не багато хто знає, що катання на зимових Олімпійських іграх було офіційним спортом. Я завжди хотів би грати це здавалося б, смішна гра. Насправді, виявилося, що ліклінг є дуже азартним, захоплюючим і складним спортом. Давайте знайомитися з ним краще.

через gavalier

2. Кінглінг (або curl) є командною грою на лід. Дитячий майданчик - це прямокутна ігрова поле довжиною близько 44 метрів і шириною близько 4,5 метрів, тобто, наприклад, на хокею можна одночасно грати на 3-4 «відстежки».

Правила не дуже складні. Я спробую описати його дуже коротко. Дві команди чотирьох гравців. Кюрлери по черзі кидають 8 каменів в кожному з десяти періодів (або endos). На іншому кінці сайту є так званий "будиночка" або тестове коло діаметром всього за три і півметри. Головне завдання - розмістити камені якомога ближче до центру будинку. Звичайно, ви можете (і повинні) вибити камені суперника. Крім того, комедії допускаються рубати (попередити) лід спеціальними щітками, тим самим контролюючи швидкість і напрямок каменів.

3. У По-перше, я завжди думав, що ці щітки дійсно не працюють, але це виходить. Вода утворюється після декількох різких рухів на льоді. Коли ви один раз запускаєте сорок метрів поруч з каменем, розтираючи лід з щіткою, ви дізнаєтеся, що ковка не шахи, вам доведеться потіти.

4. У По дорозі кришка кришка сама, цікаво, не гладка. Перед грою вона «прокручена» з водою для формування льодових крапель, на яких скелястий. Самі камені, і зважають майже 20 кг, виготовляються з граніту.

5. Умань На дно камінь має кільцеподібну поверхню (як на пластинах), завдяки якій він ковзає навколо ділянки. Це те, що старий камінь виглядає так.

6. Жнівень Кожен гравець має власний стиль і техніку кидання. Техніка не регульована. Успіх у грі залежить від правильних кистей і майстерності кривих. Ми навчимося виштовхувати камені, зберігати баланс і орієнтуватися на суд близько двох годин. Ще одне - виштовхувати камені по правій траєкторії, щоб мати можливість досягти «будинку» і перекручувати. Я тільки один раз зумів кинути камінь в тестову зону, яка, до речі, ви не бачите на відстані сорок метрів. Щоб кинути ваш партнер, який стоїть безпосередньо поруч з «будинком» або каменем опонента.

7. Про нас Майже кожен може виграти тут: це відбувається, що новачки збили найбільш титульних гравців. Кінглінг - це гра для всіх вікових категорій!

, доб. 5

Джерело: