532
Політ Соловкі
Туристичні блогери Сергій Доля пише:
Повернувшись у середу, сидячи в офісі і думайте про те, що робити в цьому вихідні, я не мав уявлення, що замість звичайного дивана Дубно, я б закінчувався на Соловках. Так, потім ми вирішили літати в Архангельськ, але ідея літати з Архангельського до Соловкі приїхали до нас на шляху з аеропорту до готелю, а наступного ранку ми летемо до Соловки за чартерним рейсом.
28 зображень
р.
У суботу, невеликий аеропорт Архангельськ Васково був замкнений, і ми були тільки в приміщенні очікування.
Для нас підготували чеський літак L410:
Попереднє фото було знято вже на Соловках, де погода була відмінною, і це було снігопад в Архангельську, і ми не давали дозвіл на зліт протягом тривалого часу, так як ми не змогли очистити смугу снігу:
р.
05 мар
06 мар
У літаку було три з нас.
Стеля були низькими і мали пересуватися по кабіні зігнутими в три смерті:
3610Р. 4200Р.
Наша команда:
Зверніть увагу на тіні площини на хмарах в гуртожитку веселки (Глорія). Про нас
Десь в середині польоту, і ми пролетіли близько години, хмари вибігаються і ми побачили Білий море нижче нас:
3610Р. 4200Р.
Зверху льодяник виглядає як заморожений круглий жир в супі мами:
13 хв
Нарешті нижче ми побачили землю та Свято-Словецький монастир на ньому:
15.00 р.
Зверніть увагу на смугу за монастирем - це аеропорт зльоту:
Він виготовлений з металевих пластин і площинних стрибків, як молодий козячий.
18 років
доб.
Будівництво терміналу:
20.
Про Соловкі Я покажу в найближчому майбутньому, але зараз хочу сказати, що монастир Соловецький зображений на банкнот 500 рублів:
На зворотному шляху ми пролетіли кілька стратегічних цілей. Тут в цих полонених вішалках на березі зберігаються ядерні воїни. Американці часто приходять з перевіркою:
І ці пагорби нічого не більше, ніж ракетні локони:
Місто Северодвінськ:
У його бухті ми побачили 2 підводні човни:
На жаль, ми не змогли дістатися до території, і ми побачили підводний човен тільки здалеку.
Просто сади:
А, як бонус, вид на місто Новодвінськ з Аеофлоту
Джерело:
Повернувшись у середу, сидячи в офісі і думайте про те, що робити в цьому вихідні, я не мав уявлення, що замість звичайного дивана Дубно, я б закінчувався на Соловках. Так, потім ми вирішили літати в Архангельськ, але ідея літати з Архангельського до Соловкі приїхали до нас на шляху з аеропорту до готелю, а наступного ранку ми летемо до Соловки за чартерним рейсом.
28 зображень
р.
У суботу, невеликий аеропорт Архангельськ Васково був замкнений, і ми були тільки в приміщенні очікування.
Для нас підготували чеський літак L410:
Попереднє фото було знято вже на Соловках, де погода була відмінною, і це було снігопад в Архангельську, і ми не давали дозвіл на зліт протягом тривалого часу, так як ми не змогли очистити смугу снігу:
р.
05 мар
06 мар
У літаку було три з нас.
Стеля були низькими і мали пересуватися по кабіні зігнутими в три смерті:
3610Р. 4200Р.
Наша команда:
Зверніть увагу на тіні площини на хмарах в гуртожитку веселки (Глорія). Про нас
Десь в середині польоту, і ми пролетіли близько години, хмари вибігаються і ми побачили Білий море нижче нас:
3610Р. 4200Р.
Зверху льодяник виглядає як заморожений круглий жир в супі мами:
13 хв
Нарешті нижче ми побачили землю та Свято-Словецький монастир на ньому:
15.00 р.
Зверніть увагу на смугу за монастирем - це аеропорт зльоту:
Він виготовлений з металевих пластин і площинних стрибків, як молодий козячий.
18 років
доб.
Будівництво терміналу:
20.
Про Соловкі Я покажу в найближчому майбутньому, але зараз хочу сказати, що монастир Соловецький зображений на банкнот 500 рублів:
На зворотному шляху ми пролетіли кілька стратегічних цілей. Тут в цих полонених вішалках на березі зберігаються ядерні воїни. Американці часто приходять з перевіркою:
І ці пагорби нічого не більше, ніж ракетні локони:
Місто Северодвінськ:
У його бухті ми побачили 2 підводні човни:
На жаль, ми не змогли дістатися до території, і ми побачили підводний човен тільки здалеку.
Просто сади:
А, як бонус, вид на місто Новодвінськ з Аеофлоту
Джерело: