557
Це супутник.
Серед сучасних електронних товарів споживача, новинки яких не здивують будь-кого, цей сувенірний пристрій заслуговує на те, що люди. Як відомо з історії, запуск Радянського Союзу в 1957 році, перший штучний супутник Землі створив відчуття у світі, який захопив решту подій на тривалий час, хоча не так довго - через кілька років, радянський перший космонавт остаточно поїхав у світ божевільний. Але це ще одна тема. Що про супутника? Спутник мухав себе, послав його невибагливого бджільництва на повітрі і кожна радянська людина була нескінченно гордою тим, що його. Так, добре, я поїхав, проте, крок ... І ця тема народилася після відкриття невеликого сувеніру в далекому куті, як вона прийшла до мене, я не пам'ятаю, але останні теми на ЯП надихнула ідею перемістити громаду з цим маленьким дивом. Промисловість випускається не тільки серйозними пристроями, але і такими сувенірами. Я пам'ятаю там ще невелика копія Seagull TV, яка мала картину на екрані від батареї, я шкодую, я не можу знайти його зараз. І Спутник тут, з усіх боків.
другий
р.
третій
четвертий
п
6 хв
сьомий
8 хв
другий
р.
третій
четвертий