Кінгконг живий!

ЗАМОВИТИ
Чи є гігантський baboon статтєвий автомобіль з кулак? й
Сцена з нового фільму King Kong? й
Експериментальний експеримент британського військового зламув безкоштовно? й

По суті, це, звичайно, оптичне сприйняття, успішний кут, спійманий фотографом.

У Сафарі-парку "Кнінслі", Англія відбувся інцидент "горифікація"
Фотографія Кошик Овен був там з дружиною, дітьми та собакою, коли його автомобіль атакував мавпи.

Про парк і мавпи, які живуть там:

Я пішов до Знаслі Сафарі Парк минулого року і пішов на парк непристойний. Я припаркував в автопарку і пішов в магазин і мав пікнік. Коли я повернувся до мого автомобіля, я був по-різному мавпи на моїй машині двері. Так само автомобільні двері, які не мають мавпи, коли я отримував 15 хвилин до того, що значення замість того, щоб вона була зітхнена на моєму автомобілі з бабоонів, деякі уважні часи людини вирішили власні автомобільні двері і на шахті. Я запитаю вас, хто реальних тварин? ... Я натискав його назад. ?
— Дайв, Ліверпуль, 28/3/2011 15:17

Нагадуємо вам про забіг? Ви повинні вогонь, все, що ви знаходитесь, і ... er ... це те, що Ali G є тааак 2000 і пізно!
— Кінг Окслі, Лондон, Великобританія, 28/3/2011 14:18

Фото позакінченного автомобіля і психологічно травмованої собаки:

Повернемося з картиною пана Овена з сім'єю та його автомобілем, а в словах мозкового фотографа шкільного вчителя:

Я був розроблений, щоб отримати інструмент на ньому на машині, але коли ви подивитеся на це вперше, він дійсно виглядає, як King Kong baboon збирається подрібнити машину передній. ?

по щоденній пошті.co.uk і
Головна
Перекладач Google

117825

Джерело: