...і шлях яскравіше!

На сьогоднішній день зустріч з студентами Московського енергетичного інституту, президент Медведєв розповів, як він, як аспірант, взяв кредити від студентів.

Під час тесту, який він лікував дуже відповідально, «відповідає в костюмі, в краватці», один з учнів сильно «зрівнявся» в темі. Тим не менш, Медведєв зазначив, що він поступово зумів принести свої питання на відповідь і встановити рахунок. Дівчина залишила офіс, але через хвилину вона відкрила двері, подивилася і сказала: «Я люблю тебе. й

«Я не знаю, куди падають. Я б сказав: "Я люблю тебе," або "Я люблю тебе" і закрити двері.

П.С. І коли ми збираємося як залишки нашої групи в MGIAI, ми завжди пам'ятаємо, як три з нас пройшли іспит з вищої математики, щоб точно такий студент, як Медведєв. Три повноті дуби з математики - ми не знаємо нічого і не хочемо знати. Для студентів, які навчають нам три, ми приховали його пальто. Займав зиму, на вул. Дубаю і без покриття випускника не зійде. Він побачив нас, щоб дати йому зовнішній одяг, але ми були Він закінчився миром,

через наркоманію

Джерело: