Військове навчання в Алькіно-2

У вас буде 58 фото, тому бути пацієнтом.

Я покажу вам, як я пішов на військово-тренувальний табір у 56-му інженері. Я пішов після військового відділу в інституті. Я отримав багато вражень, багато хороших, але також багато негативних. Я стартую на початку.

1,1 км Ми приїхали з Єкатерінбурга на ранній ранок. Це мій плато.

2. Станція Уфа.

3. У Ми приїхали в цей Алькіно-2, наз був розміщений в польовому таборі. Кожна ложка мала власний куб. Ось як він був всередині.

4. У Це краще. Проста машина копати на дах. До речі, викопуємо його.

5. Умань Це був спекотний літо, і тому ми змушені були покласти в рушники, щоб уникнути удару.

6. Жнівень У таборі милосердя, як це в таборі. З ранку з ранку до ранку з'явився теплою водою

7. Про нас Перед табором ще одна частина. Повітряний захист. На колесах ми назвали їх карусельами. У той же час вони так гучні, що вони кинулися вночі.

8. У І це гордість цілого табору - СТО (система типу точки). А сто людей відразу ж можна взяти, і без черг. З кожним днем ми зустрілися.

9. Навігація Сплячий туга, простір був шарфом.

10. Ранкові розлучення. Звіт командира.

11. Походимо.

12. Це те, що правильно оформлена форма повинна виглядати. О, а також вузли інженерних військ.

13.00 р. Замовлення, 2 лінії. Тексти пісень, а це означає: Не всі є awake але ...

14. Ранкова перевірка зовнішнього вигляду: форма повинна бути праска, коміри очищають, а гілочки гліцин люблять яйця кота. Відправники з лінії.

р.

15.00 р. В менш ніж на тиждень, у всіх випадках, коли в крові, ніхто не може нормально ходити. Прогулянка далеко. До їдальні 1.5 км і всіх бойових дій %. Ось хлопці нашивають.

16.00 р. Запуск до стрільби. На світло.

17.00 р. Підготовка до зйомки та АК-74

18 років

19.00 р. Але спочатку з'явилася зйомка ПМ.

20. ПМ

21. Ну, це зйомки і AK-74 в бронюванні. Броня важка, висить кілограми 12-14.

Додано до [mergetime]1301478791[/mergetime]
22. На заході були красиві...

р.

22. На заході були красиві...

- відео @

23. Оф.

р.

24. Підпис ) На фоні командир блоку.

25. Після вівсяного святкового обіду До звичного раціону додано яблуко, печиво і цукерки

26. Ми були дуже важко. Ми так втомилися, що ми скидаємо на кожну можливість, в кожному положенні.

27. Підготовка до дисверсії.

28. Це майже весь цикл підготовки. Я не прокоментував. Покажіть, що це було трохи страшно.

Додано до [mergetime]1301479150[/mergetime]
29.

, Україна

29.

30.

31.

32.

33.

34. Арсон ...

р.

35. Це горіння !!! Всі ATAS.

р.

36.00 Р Підготовка до електричної методики детонації.

37. А потім вони дали нам задоволення і дав нам 3 кг, витрачені )

38. Він є. Смакує свічку.

39.00 р. Перервувати колоди з накладним зарядом.

40. Зателефонуйте. Вони показали перед перевіркою з Москви.

Р

41. Результат.

Габаритний зображення

42. ІВРМ

43. Відшкодування. Уфа. Саловат Юлаєв.

р.

44. З того, як ми були похилими, ми всі пішли спати, незважаючи на тепло і незручність.

45. З 2 тижнів пройшли з початку навчання, багато з нас зношені для догляду за жінками. Добре, під час перебування в Уфа купили журнали з полуницею. Це була найбільш читана література.

46. І це знаменитий клоак намету.

47. Один день був дуже холодним і запашним, щоб зігріти. На сонці з'явилася і вона побігла.

Габаритний зображення

48. БАТ. Прокидаємо її по колах. З тих пір, як ми були нудними, ми їздимо за деякий час, коли ми зробимо найшвидший клацання. 5 місце.

49.00 р. І це подолання інженерних перешкод.

р.

50.00 р. Ранок перед походом.

51. З тих пір, як ми оповідали 2 години раніше, ніж зазвичай, ми все ще не були. І так ви можете побачити цю картину навколо їдальні.

52. Шигарет. Ми отримуємо маски газу. Намет має хлор picrin.

53. Наліво ворога! Фрагмент окремих траншей для зйомки лежачи.

54. Ми поїхали на місце розташування та щось %, у нас є відпочинок та обід у свіжому повітрі.

698277

55. Ще один захід сонця перед ми залишаємо. Краса ...

56.00 Р Наші печерні картини

Додано до [mergetime]1301480291[/mergetime]
57.00 Р

р.

57.00 Р

58. Це остання картина. Ми йдемо додому.

Джерело: